Aile & Toplum Türkiyede ruslardan daha güzel bir kız gördünüz mü erkekler😂😂? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yok gibi dimi 😂😂😂ben bile aşık oluyorum kız halimle ruslara lez değilim yanlıs anlasılmasn Güncellemeler+1 yıl Az önce bir kadın gördüm de taş taş inkar edilemez yani Türkiyede ruslardan daha güzel bir kız gördünüz mü erkekler😂😂? Cevapla Erkek Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ben yazın otelde bi rus kızına aşık olmuştum hala unutamıyorum melek gibiydi kdksjdjsjejjdhs 0 0 Yorumla
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl yani güzeeller ama basitler türk kızları iyidir bence 0 0 Yorumla
Hayat-İzmir Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl ben neyse rusları hıç begenmıyorum türk kizi tercih ederım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İlginc niye çok güzeller ama Yorumla Hayat-İzmir +1 yıl agaç gibıler tula taş gıbı ayaklar uzun bılmıyorum ya tercıh meselesı cok cok fena güzellerı var evet ama bılmıyorum ben ısınamadım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yanlız bazısı var Rus değil ama nasıl bir güzellik ya abazaliktan demiyorum ama hayran kalıyorum ya 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nerde türkiyedemi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Ruslardan daha güzel değildir bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yarışır kesinlikle yarışır Rusların güzellik ortalaması 10 üstünde 9 ise turkiyede 10 üstünden 6 diyelim güzelleri var ama az Yorumla
mert12356 Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Var var. Sadece Rus kızları güzel ve kolay düşüyorlar. Türk kızlarının güzelleri kolay düşmüyor 😂 0 0 Yorumla
flortlukadam Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Bir cok guzel var lakin hepsinin gotu tavan yapmis 😂 0 0 Yorumla
cnklc Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. ruslar başkadır <3 0 0 Yorumla
proofessör8 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Gördüm 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ya he he rustan daha güzel yok hele türkiyede hiç yok Yorumla proofessör8 +1 yıl Anlaşılan hiç aynaya bakmıyırsun Yorumla Soran +1 yıl Ben güzel değilim ki ruslardan olamam kabul ediyorum en azından 😂😂 Yorumla proofessör8 +1 yıl mütevazi olma Yorumla Soran +1 yıl Beni görmüş gibi konuşup dalga geçme be 😂😂 Yorumla proofessör8 +1 yıl Sdmi hissediyorum keşke gmrsem Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Gördüm 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hani kim yeme beni ya 😂Türk olup rustan daha güzel olan biri olduğunu sanmam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sandım demedim!!! Gördüm!!! diyorum Yorumla Soran +1 yıl Hani kim o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben yazın otelde bi rus kızına aşık olmuştum hala unutamıyorum melek gibiydi kdksjdjsjejjdhs
yani güzeeller ama basitler türk kızları iyidir bence
ben neyse rusları hıç begenmıyorum türk kizi tercih ederım
İlginc niye çok güzeller ama
agaç gibıler tula taş gıbı ayaklar uzun bılmıyorum ya tercıh meselesı cok cok fena güzellerı var evet ama bılmıyorum ben ısınamadım
Yanlız bazısı var Rus değil ama nasıl bir güzellik ya abazaliktan demiyorum ama hayran kalıyorum ya
Nerde türkiyedemi
Evet
Ruslardan daha güzel değildir bence
Yarışır kesinlikle yarışır Rusların güzellik ortalaması 10 üstünde 9 ise turkiyede 10 üstünden 6 diyelim güzelleri var ama az
Var var. Sadece Rus kızları güzel ve kolay düşüyorlar. Türk kızlarının güzelleri kolay düşmüyor 😂
Bir cok guzel var lakin hepsinin gotu tavan yapmis 😂
Aga rusların yeri ayrı 😍😍😍
ruslar başkadır <3
Gördüğün kadın kimdi acaba 😂
Gördüm
Ya he he rustan daha güzel yok hele türkiyede hiç yok
Anlaşılan hiç aynaya bakmıyırsun
Ben güzel değilim ki ruslardan olamam kabul ediyorum en azından 😂😂
mütevazi olma
Beni görmüş gibi konuşup dalga geçme be 😂😂
Sdmi hissediyorum keşke gmrsem
Gördüm