Kızlar, Kimse kusura bakmasın ben affetmiyorum onları Allah affetsin kırılan kalp bir daha niye affetsin?

Tipik türk erkeklerinin avukatlığını yapıp onları elde ediyorum diyen burnu havada olan ve masum türk kızlarını aldatıp onlarıda bu kovboyların eline düşürmek isteyen bu egoist yaratıklı megolaman bayanların hiçbiri hayatımda yer almıyor. Benim affıma değil Allahın affına sığınsınlar benden geçti artık. Akranları olan hemcinsleri bir özgüven patlaması olan türk kızını ellerinden sinsice alacağım bana kurulan tuzaklar nafile artık eskisi kadar bu tuzaklara düşmüyorum. Nedense bu hükümet buna göz yumuyor onların kıldıkları namazda yerin dibine batsın benim namazı bırakmama onlar sebep oldu. Ben youtubeta şükür çok gerçekçi videolar buldum ben başıma gelecekleri biliyorum ona göre çalışıyorum bu adamların avukatları savunamayacaklar kendileride beni ezemeyecekler tepeden bakamayacaklar bana inanan olan çıkmayacak bu yüzden ben üniversite sınavı ile bu konularıda çalışacağım
Kızlar, Kimse kusura bakmasın ben affetmiyorum onları Allah affetsin kırılan kalp bir daha niye affetsin?