Hayalinizi bana kısa ama ayrıntılı bir şekilde anlatırmısınız ben de kendi hayalimi bulmak istiyorum?

Benim hayalim manzaramın olduğu, insanların yolda gidişlerini izlediğim denizi görebildiğim bir evimde içkimi içip düşüncelere dalmak istiyorum. Küvetimde saatlerce oturmak. Evime kitap almayı düşünmüyorum onun yerine müzikler ve içki koleksiyonlarımla ve telefonumla vakit geçirmek istiyorum. Çünkü manzaranın önünde kitap okumak önümdeki güzelliği kaçırmak gibi geliyor. Kitap okumayı da hiç sevmedim zaten. Küçükken bu dediğim hayalin kitaplı versiyonunu düşünürdüm ama o ben değilmişim :) birsürü güzel kıyafet almak istiyorum ve tek başıma yaşamak istiyorum ama bir şekilde ihtiyaçlarım kendi kendine giderilsin istiyorum. Sosyal de bir hayatım olsun ayrıca. Geceleri gezip tozmak güvenebileceğim güzel dostlarımın olması güzelleşmek her gün insanlardan övgü almak ama eve gelince yalnız kalmak istiyorum. Dünyada başka ne gibi keyifler varsa evlüksünün içerisinde olan bunların hepsini yaşamak istiyorum. Dünyayı gezmek gibi bir düşüncem yok bir yerleri görsem ne olur ki diyorum kendi kendime tarih de çok bilmem zaten önce bilip gitmek hep daha iyidir ben de bilmediğim için... onun yerine Beni sabahtan akşama kadar arabada gezdirip dolaştıracak birisini isterdim. Daha fazla ayrıntı eklemek istiyorum bu yüzden size sordum ;) siz de kendi işimi yaparken eşimle evli mutlu çocuklu gibi şeyler demezseniz sevinirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Şu hayalimi unutmuşum ben aklıma gelen düşüncelerimin hepsini yazıyorum ve bunları bir gün kitap yapmak istiyorum ismi de bir kızın düşünceleri gibi bir şey olur heralde 😂 derleyip toparlamak çok zor olucak.
Hayalinizi bana kısa ama ayrıntılı bir şekilde anlatırmısınız ben de kendi hayalimi bulmak istiyorum?