hani diyorsunuz hiçbir hayalim gerçekleşmedi
hayallerinizi anlatın bakıyım
hayala içinizde kaldı mı yoksa geçti gitti artık mı diyorsunuz
hayallerinizi anlatın bakıyım
hayala içinizde kaldı mı yoksa geçti gitti artık mı diyorsunuz
Kılıçını aldın smerc ve yavaşca yürüdü arenaya doğru bugün en zorlu savaşı vardı onu bir kere görmüştü ki bu fazlaydı bile, şimdiye kadar böyle bir şey hissetmemisti bu acıyla zaferi aynı anda hissetmekti. Onun olduğunu biliyordu. Bu aşktı ve öyle bir anda göğsüne dolmuştu ki...
Bu gün arenaya cıkmasındaki amaç farklıydı bugün onu destekleyenler gülmeyecekti, kendide gülmeyecekti. Bir kere gülmek istemişti ama gülememişti ve şimdi o an için çok pişmandı. Bu gün o gündü gök yüzüne baksa annesinin kollarını açmış onu beklediğini görürdu.
Bu gün kırılması gerekti kalkanı ve kırılacaktı...
güzel yazıyorsun beğendim :D
rica ederim :D
kocaman bahceli etrafı ağaçlarla kaplı bir ev. Ev dublex olucak biraz büyük olcak güzel bir araba düzenli iyi bir gelir hayırlı bir eş bir kız bir erkek cocuk
güzelmiş hayalin
olsun hedef hayal farkeden bir şey yok her şekilde güzel :D
karavan almak ve başta trabzon olmak üzere tüm karadenizi turlamak :) imkansız değil zor hiç değil hala hayalim :)
valla süper :D bende dünya turu istiyorum
zor değil :)
belkide ama biraz uçuk hayal :D maddi yönden
e onuda kendimiz düşüncez güzel bir kariyer gerek ve yolun başındayız yaşına bakıyorumda çokta geç kalmamışsın kariyer için ;)
aynen öyle şimdiki hayalim üniversitede iyi bir bölüm tutturmak :D
ahh benimdeee
sen hangi bölüm istiyorsun ben lisedeyim bilişim okuyorum şu an ama psikolog olmak istiyorum hemsirede olabilir su sıralar aklıma takıldı :D
ben mezunum ve anestezi hemrelik nükleer tıp bunları istiyorum hangisi tutarsa :)
hımm iyiymiş valla :D hayırlısı olsun
teşekkürler senin içinde hayırlısı olsun :)
sağol amin :D
Acaba birgün karşılıksız bir sevdam olur mu, sevilir miyim sadece ben oldugm için..
olur neden olmasın dünyada öyle insanlar var ki ben bile tesadüflere inanmazken gördüm aşk anlamında olmasada bir dost anlamında felan
yani ben sanmıyom. ümidim yok hiç bir anlamda. karşılksız sevgi veren değer veren insan yok
var ama sen tanışmamışsındır dediğim gibi çıkar inşallahh
amin inşallah :)
Cevap
6Cevap
Gecmiatwki hayallaerimin bir kismi gerceklesti. su an ise zaten hayallerim degisti. bakalim gerceklesecek mi¿
sana bağlı sanırım yeterince çalışırsan olur belki olmazsada vardır bir hayır
oda doğru inanmak başarmanın yarısıdır
Çoğu hayalim gerçekleşti. Önümde ki hayallerde gerçekleşecek. Herşeyin zamanı var ;) şu an için aşkı bekliyorum ;)
bulursun umarım :D
Tek hayalim var o da çok başarılı bir tiyatro oyuncusu olmak.
ne güzel sanatçıya saygımız sonsuzdur yeteneğin varsa çok iyi yerlere gelirsin
Yaşadığım gerçekler, başkasının hayali
ama bu benim hayalim değildi
Tabisi
hani vardır ya bazı insanlar bizim hayalimizi yaşarken biz o hayali elde edemeyiz imkansızdırr elde etsek çok mutlu olacağızdır ama olmaz işte anlattığın buna benzedi
Hayallerim yok hedeflerim var...
gerçekleştirdiklerin oldu mu
hımm iyiymiiş pes etmemek azimli olamk güzel bir şey
hayırlısı olsun :D ne diyim
niye kaybettin ki arabayı bak merak ettim şimdi :D
ooo bir an susasım geldi baya kötü durum :(
aynen neyse bu konuyu kapatalım keyifler kaçmasın iyice
rica ederim iyi geceler
askımlaa evlenmekk
nasıl bir düğün hayal ediyorsun mesela :D
herşey gönlünce olsun o zaman
Hayal kurmuyorum.
neden ki?
Olmayacak duaya amin denmezmiş.
ama savaşmak lazım oturduğun yerden bazı şeyler gerçekleşmez
Hiç bir şey olmaz. Olacağı varsa zaten bu olur.
Bir kaç ay öncesinde yeni aldığım kararla geleceği planlamıyorum anı yaşıyorum.
hımm yaşadığın bir olay seni baya etkilemiş olsa gerek
Hayır onunla alakası yok. Hayatımı düzene sokmaya çalıştım elime yüzüme bulaştırdım o yüzden :D Yaş gelmeden hiç bir şey düzelmiyor yani :)
hımm anladım :D bir an depresyondan çıktın kendini toparlamaya felan kalkıp bukararı aldın sandım
Yok yok :D
tamam :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar