AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
166Cevap
parayla adam tut da biraz ilgilensinler seninle anlaşılan biraz ilgiye ihtiyacın var
aklıma bir tane karıyı getirdin aynı senin gibi a. q
Kimmm
Sexle onu bastan cikar hic bir erkek sexe hayir demez
Cinsellik harici
Baska turlu kole yapacağını sanmiyorum
işin gücün başka sıkıntın yok bunları düşünüyorsun.. memlekete yüksünüz len
Sen ne dusunursun
hacı cidden boş şeyler düşünüyosun.. kendini aş, geliştir biraz.. cinsellik olacak evet ama hayatta her sey değil ya
Boş vaktim cok.
gösterip verme belli bir zaman kölen olur ama daha sonra tokmakcın olabilir bak:))
Hmmm denicem
dene dene bak burada bile aç profilini kaç kişi yavşıyor köle denemesi yapabilirsin burda:))
90 60 90 vucudun varsa 2 metre boyun varsa guzelligin cekiciligin varsa neden olmasin?
2 metre boy mu yuh
Nolucakti yani 1.50 boyunda 90 kilo gelen bir kiza kole mi olunurr :)))
2 metrede deme 175 falan
Tamam o zaman kolen olmak istiyorum?
Ona verirsen seks kölesi ol, oda senin kol en sun sana böylesi gelir.
Hmmmm
Hımmm ya ")
böyle kızlara yol vereceksin :) insanlar köle değil canım. . .
Sanane
Vay m. k... Bir tanesi de kesmiyor hepsini istiyor hatun :D:D
:D evet
Sen şimdi 4-5 kişi aynı anda sana turnike yapsın falan da istersin... Fantazi dünyan geniş = )
Oha.
göster sende bişi olmaz bak nasıl kölen oluyolar gel benden başla mesela
Hayır
Hahaha dünyanın en güzeli olsan seninle ilgilenmem :)))
Neden peki
Başka erkeklere güzel görünmek için ugrasanlari sevmiyorum :)
o biraz zor olur bence bir tane düzgün erkek bul onu kölen yap
Oyle mi diyosun
neden böyle bir düşünce içerisindesin ki? ben istemem mesela böyle bir şeyi
Her erkeği kölen yapamazsın cinsellik dışındada kadınlara köle olmaktan hoşlanan erkekler var bu tip bir erkek bulursan domine edici sözlerle onu kölen yapabilirsin.
Nerde oturuyosun kısmen ben baştan çıktım şu an :))
Hahhaha koptum
amacı nedir sizin gibilerin yaav... kölelik kalkalı cok uzun zaman oldu
yanlıs anlama sen tam bir kavaşeymişsin
:D:D
rihanna nın dayak yediği adriana lima nın aldatıldığı bu dünyada seni harcarlar hatçe
deli herkesi yapabilirsin ama beni asla anca kölem olursun:D
Reelde 5 dk.
5 dk demişsin de madem kendine o kadar güveniyorsun ne diye böyle salakça bir soru sorma gereği duyuyorsun. demek ki kimse seni siklemiyor reelde :D
5 dakka diyo böhöhö, d
verene kadar... verdikten sora bakmışssınki sen kaşar olmussun cocukta vurkaççı...
Cinsellik yaşamam
ozaman köleliği unut :)) ne kadar aptalsın yaa köle yapcakmışş
Yaoarim guzel olduktan sonra hepiniz kolesiniz
Sana bişey dimmi g. zekalı bir söz var.. S... meden önce yalayıp yutasın gelir.. S... tikten sonra içine s.. asın gelir.. Hepiniz 5 dakkalık zevkten ibaretsiniz.. Çok güveniyon ya sçta resmini görek..
sen ılgı ıstıyosun hep senınle ılgılenılmesını ıstıyosun
Evet oyle istiyorum
sevgılı bul kendıne bır tane sana ilgi gosteren her sey yoluna gırer
bir tanesi kölen olsun yetmez mi niye cümlesine niyet ettin?
Ozellikle evli erkekleri bastan cikartmak güzel
Ben dedim buna temiz bir sopa gerek
Ben evliyim
Erkege istedigini yaptira bilirsin ama biyere kadar isinini gorunce hadi sana by by
erkekleri köle yapıyım derken elinde bebekle temizlik yapmada
Sadece istediğinde de istemediğinde de tutkulu bir seks yapar memnun edersen o zaman olur
Kocam olurmu bu şekilde kölem
Mesela neler yaptirmak istiyorsun sadece meragimdan sordum eğer sonunda zkemeyeceksem sana gunahimi bile vermem
Hayırsever biri şununla ilgilensin.
Sende ilgilen :D
İki güne dayanamaz kölem olursun hatun.
Asil senin gibileri istiyorum işte. Ve biraz konuşsak tav olursun şüphem yok.
Şüphesiz kadın henüz dünyaya gelmedi hatun.
İlgisiz kalmış bir kız çocuğunun sahibelik hayali eline kırbacı aldığında geçer.
Aman Harun abi soru açmış, 100 kişi de damlamış:)
Nickini de bulana kadar çok emek verdim, yoruldum:) Alem bu millet.
Bişey Diyicem Sen Kal tak Mısın?
Anan gibiyim.
Annem Namuslu Kapalı Namazında Niyazında İyi Bir Kadın :D
Peki Sen Bumusun;
Erkekleri Köle Yapmak İsteyen Bir Bencilmisin?
Gencliginde nasildi acaba
Kardeşlerine Bakıp Evinde Annesine Yardım Eden Tatlı Sarısın Yeşil Gözlü Bir Kadındı !
Şimdide Çocuklarına Bakan Bir Kadın.
Kirbacliyiip kelepcele beni <3
hahahah :D
Oyle degil salak
pardon efendiim sdsddsds :D
Senin gibi bir sevgilim vardı bu düşünceleri yüzünden ayrıldık, böyle hiçbir yere varamazsın
O kizla konusmam gerek o anlar beni
hastalıklı ruh hali...
Deme oyle
Sen değer görmek istiyosun
burada erkekler maalesef meseleyi anlamamış. erkekleri köle yapmayı istemesi geçmişinde hiç ilgi görmediği, sevilmediği anlamına gelebilir. geçmişindeki yalnızlık bu şekilde dışa vuruyor
Bence Film İzlemeye Biraz Ara Ver.
Evet görüyorum zaten ama yetmiyor
Bence kimse anlamamış. cunnilingus sana katılıyorum. ilgi ve değer görmediği için böyle düşünüyor. Maymun iştahından veya hastalıklı olduğundan değil.
toplumumuzda zaten kadının ortak derdi ilgisizlik :( küçüklükten beri aşağılanıyorlar haliyle olacağı bu. biz erkekler ilgi eksikliğinde köle ruhlu oluyoruz. örneğin ben küçükken anne sevgisi görmedim hatta anne şiddeti gördüm. annem tekmelerle acımazısca vururdu :( haliyle şimdi ayak fetişi oldum. bayanlarda da bu durum dominant karakter oluşturuyor. geçmişinde hiç kimsenin dinlemediği, muhatap almadığı, aşağıldadığı bir bayan dominant karakterli oluyor istemese de. örneğin geçmişinde gelinken kaynanasından zulüm görenler ilerle kaynana olduklarında gelinlerine aynı şekilde zulüm ediyorlar. erkekleri köle yapmayı istemek de geçmişinde baya problem yaşadığını gösteriyor. ailesi hiç onunla ilgilenmemiş olmalı. ailede hem baba hem de anne çalışıyor. doğal olarak çocuk kreşlerde büyüyor. tabi kreşlerde de anne baba ilgisi göremiyor. anne baba akşam eve geliyor tabi anne ev işleri ile uğraşırken baba çocukla ilgilenmiyor, tv başında maç izliyor falan. halbuki çocuğunla ilgilensene be adam.
Çok üzüldüm :/ Söylediklerin çok doğru bu tip olaylarda eleştirip yargılamak yerine geçmişe inmek gerekiyor. Bende benzer durumları yaşadığım için biraz dominantlık var. Ve aile konusundada haklısın annemde babamda çalışıyordu annemin hakkını yiyemem her akşam elinden geldiğince vakit ayırır ilgilenirdi ama babamdan o kadar ilgi görmedim
bizim toplumumuz genelde yargılamayı seviyor. ben ilgisizliğin, sevgisizliğin ne olduğunu iyi anlarım. annem küçükken terk etti beni. sevmezdi döverdi zaten. akrabalarda da sevgisiz büyüdüm. şimdi otobüste betroda çocuklu anneleri görünce ağlıyorum. çocuklarını öpüp seviyorlar içim gidiyor. aynı zamanda köle ruhluyum. ayak fetişliği köle olmayı istemek ne ararsanız var. evlendiğimde eşimin bana dominant karakterde olmasını istiyorum ama sert olmasını, bağırıp çağırmasını istemiyorum. hem yumuşak huylu, sevecen, şefkatli hem de dominant karakterde olup bana ayaklarımı öp, ayaklarımı yıka, ayaklarımı yala gibi emirler vermesini istiyorum. şefkatli sahibe olmasını istiyorum yani :( bu yüzden ilgisizliğin ne olduğunu çok iyi anlarım. kendinizi yalnız hissediyorsunuz. evde şu an üvey annem var ve bu yaşıma rağmen yine bana eziyet ediyor. psikolojim haliyle olumsuz etkileniyor. her geçen gün daha da köleleşiyorum. bana sapık diyorlar ayak fetişiyim deyince ama çok peşin hükümlüler çok
Hicbiride degil her zaman ilgi ve deger gördüm şu an daha fazlasini istiyorum
senin geçmişinde mutlaka ama mutlaka bir farklılık var hanımefendi
ya çok aşırı ilgi görmüşsün ya da çok sıkıntı çekmişsin
Bencede bir farklılık var bir olay olmuş ki sen böyle biri olmuşsun kendiliğinden olmaz
Dişiliğini kulan bu ülkede bu yeterli olur
Aynne kullanıyorum
O zamanda adin yolluya çıkar.
bebeksin sen daha yapamazsın ablaların varken sıranı bekle
:)))
az hanım hanımcık ol evlenince yaparsın
Neyi
erkekleri köle yapmayı
Evlenince niye yapiyim
boşver bişi demedim
gizliyle soracak özgüvenle mi yapacaksın bunu :D
Buradaki erkekler degil cevremdeki
Oha 111 erkek cevap yazmış.
Kiskanma
uç noktalarda soru sorulunca boyle oluyor
Tokadı yersen, o gördüğün rüyadan uyanırsın!
ahamda cevap burada
Kendine at ruyadasin
Senin gibiler varken...
Gözün doysun kız bu ne aç gözlülüktür
Oyle ya napim
Gel cihad yapalım. Kaybeden köle olur.
Senle her yola varim :*
Hadi başlayalım o zaman.
OZELDEN yazsam cevap verirmisin
Yaz yaz.
Hep 50 shades of Grey'in etkisi bunlar asdfg.
fılmın konusu ne? pek bır dıllerde dolanır oldu.
köle derken nasıl yani?
tek kelime ile narsistsin istersen araştır.
Eski kaşarlardan maşallah
narsist misin sen yazık !
Böyle orospular yüzünden yuvalar yıkılıyor işte.
Adamin niyeyi olduğu icin yıkılıyor
Sen kuyruk sallamazsan yalık kopekler gibi yoldan çıkarmazsan bişey olmaz ama. Yuva yıkanin yuvası olmazmis allah büyük başka bişey demeye gerek yok. Haa bu arada o* olduğunu kabul ediyn yani ona bişey demynda erkeğin niyeti bozuksa dyn pes doğrusu.
enin yolun yol değil.
Senin yol neresi
adresi veriyimmi?
Evet
O iş zor. Verirsen belki diyelim.
Hayir cinsellik yok
Çoğu kızda var bu istek. Ama seninki biraz fazlaya kaçmış.
:D hahha aynen
öyle bir kız yok dünyada hiçde doğmadı..
Of demeyin
kıızm derdın ne elınene geçiçek
böyle demek yerine psikolojisine inmek doğru olmaz mı? geçmişindeden itibaren oturup konuşulması gerekir bu bayanla. geçmişinde hiç sevilmemiş ilgiye hasret kalmış olabilir. geçmişindeki ilgisizlik onu dominant karaktere sokmuş olabilir. bizler ilgi eksikliği görünce genelde köle ruhlu oluyoruz. ama bayanlarıda durum daha farkjlı. onlar ilgisizliklerini bu şekilde dominant kararkterle kapatmaya çalışıyor.
bak ben neler yasadım sen bılıyon mu? yasım 18 ama 2 sene önce birini çok sevmitm o kdr sevmiştm ki yanına bile gidememitm 1 ay takıp etmiştm en sonunda geldı yanıma sevgılı olduk ee noldu 1-2 ay guzel o kdr guzelkı tekrr o gunlerı yasamak için 10 yılımı verırım ama sonuç guuzun gitiler birşey bile sölemeden bana.. ee ne oldu hayatan koptum yalnızlıkdan kafayı yıyecek duruma geldm bazen ben delımıyım sordugum zamanları bıle dun gibi hatırlarım. o zamndan beri kımse girmedi kalbime ama ne fayda.. yani sevgılı yapmak istiyorsun tüm erkeklerle biri seni severse benım gibi.. hiç mi üzülmüğcen birz karsılıkklı düşünsen sen ilgisiz kaldın diye kımseyı bu yuzden üzmeye hakkın yok
Bilmiyorim sadece istiyorum
istiyordsan bekle 1 tane olsn gerçek aşk olsn snde üzülürsün çıkaya başlarsın bağlanırsın sevmesen bile.. seni gerçkten seven iriyle çık ama snde sev terk etme bir yanlısı olmadıgı sürece
paranoyak activity seni:)
Tam olarak istediğiniz nedir? 😎
güzel ve cilveli olman gerekli :D
Oyleyim :)
eee sorun yok o zaman :D
Önce çok güzel olman gerek yoksa zor çok zor
Güzelim cidden
bir doktora görün önce
Onden lütfen
peki çevrendeki erkekler bu duruma ne diyo :)
Cevremde erkek cok biraz ilgi fostersem hemen aşık olurlar
ama bir erkek için köle gibi kullanılmak ağır bir durum yani zaten kişiliğinden kork bence. senin değil tabi erkeğin ;)
Gösterip verme bence. :D
Aynen bu tsktikdeyim
Çok başarılı, geçerli bir taktik. Lakin bir dalgınlığna gelirse... :D
104 cevap. İlginç doğrusu.
105cevap :(
109 olmuş:)
Damardan girmiş, bizi köle yapıcak sdfsd
Olsun ama, emekçinin yeri ayrı :)
Yapacağım
Yap Haydar abi:)
Git burdan askldjaklsdjl
tipin yetiyo mu? bari :D asdaggh
Evet
hiç sanmıyorum :D
sen çok tehlikelisin :)
ama bana sökmez tabi.
Evet öyleyim
ne tür köle istiyorsun
Cinsel değil
canım cinsel anlamda değil tamam da onun için adriana lima kate upton ne bilim guzelliğin olmalı değil mi