+1 yılhanımefendi seni gayet iyi anlıyorum. seninle dalga geçmiyorum :( burada erkeklerin çoğu dalga geçici şeyler yazmışlar ancak bu durum dalga geçilecek bir durum değil. şimdi sebeplerini beraber masaya yatıralım ve çözümün ne olacağını tartışalım. seni kendi yerime koyuyorum. ben küçüklüğümde anne şiddeti görmüş biriyim. annem beni tekmelerle acımasızca döverdi, odalara hapsederdi. sonra terk etti ve akrabalarda kötü şartlarda büyüdüm. şu anda da üvey annem psikolojik olarak zulüm ediyor. bu yaşadığım zorluklar köle ruhlu olmama sebep oldu. ben şu an berkarım ama evlenirsem yumuşak huylu, sevecen, şefkatli ama senin gibi dominant karakterde bir bayanla evlenmek isterim. eşim bana emretsin isterim. eşim bana "ayaklarımı yka, ayaklarımı öp, ayaklarımı yala ve em, elime masaj yap, elimi kremle, yere uzan da ayaklarımı yüzüne koyayım" şeklinde emirler vermesini istiyorum. bu yazımı yanlış anlama hani sana sulandığım yok. biz erkeklerin iç dünyası ile siz kadınlarınki birbirinden farklıdır. biz geçmişimizdeki ilgisizlik nedeniyle bize sevgi sunan, şefkat gösteren, öpüp koklayan, bağrına basan ve bize değer veren kadınlara köle olmayı isteriz. sizlerde de durum daha farklı. sen babandan fazla ilgi görememiş olmalısın ki dominant karakter ortaya çıkmış. hani bebekler ve çocuklar dikkat çekmek için gürültü çıkarırlar, ortalığı dağıtıp gülümserler ve siz onlara ilgi göstermezseniz küserler, sinirlenirler ve bağırırlar ya bu durum ilerde siz bayanlar için böyle sahibe ruhlu dominant karakterde olmanıza yol açıyor. siz ilerde bu yüzden çocuklarınıza daha sinirle emrediyor, eşlerinize daha çok sinirleniyor ve psikolojik olarak daha çok çöküyorsunuz. şimdi çözüme gelelim: senin bu duyguları kontrollü bir şekilde yaşayabileceğin anlayışlı bir eşe ihtiyacın var. senin halinden anlayan, sana köle gibi hizmet eden yani ayaklarını yıkayan, öpen, elini kremleyen bir koca olmalı, sana karşı çok ama çok ince olmalı. cevabımı da en iyi cevap olarak seçersen çok memnun olurum.
210 Yorumla- +1 yıl
Üşenmediniz mi acaba?
Soran+1 yılBen sevmem oyle ayakli şeyleri
- +1 yıl
yardımcı olmak için üşendiğim halde yazayım dedim :( ama durum daha vahim galiba
- +1 yıl
hanımefendi sizin kölelikten kastınız nedir?
- +1 yıl
nasıl bir kölelikten bahsediyorsunuz?
Soran+1 yılHepsi bana aşık olsun. Bunu yapacagiz dedigimde tamam desin sürekli iltifat etsin.
- +1 yıl
yorum yazdığıma pişman oldum zaten :) hanımefendinin amacı farklıymış :( hanımefendi geçmişinde çok ama çok aşırı ilgi gördüğü için şu anda aynı ilgiyi erkeklerden bekliyor. bazen aşırı şımartma da görüldüğü üzere dengeleri bozuyor. bu durum da normal bir durum değil yani söyleyeyim.
- +1 yıl
evli bir erkek baştan çıkıyorsa zaten adam gibi adam değildir o erkek!! biz ancak eşimizin kölesi oluruz. eşimizden başkasına köle olmayız evelallah. inşaallah bu düşünceyi de sonuna kadar savunarak can veririm
En İyi Cevaplar
bir erkeği kendine köle yapmak için kesinlikle dişiliğini kullanman lazım erkeklerin büyük bir bölümüne bu şekilde istediğini yaptırabilirsin ama sert bir kayayada rastlarsan işte o köleliği asla kabullenmeyecek olan kişi işte artık orasını sen düşünecekesin çıldırmana da hiç gerek yok ilgi çekmeyi bileceksin öncelikle eğer onlar başka kızlara güzel diyorlarsa sen de aynanın karşısına geçip benim onlardan ne gibi bir eksiğim var diye sorman lazım ve eksiklerini giderip ilgi çekmen lazım diğer kızların senden hiçbir farkı yok sadece onlar biraz daha ilgi çekmeyi bilirler unutma:ERKEK İLGİ GÖSTERMEZ KADIN ERKEĞİN İLGİSİNİ ÜZERİNE ÇEKER...
03 Yorumla
Soran+1 yılOyle mi diyorsun. Mesela dar falan giyiniyorum. Hafif dekolte bırakıyorum.
anne babanın söylediğinin aksine, bir prenses değilsin. dünyadaki üç buçuk milyar kadından birisin. o yüzden azıcık ayakların yere bassın, aklı başında olan kimsenin seni öyle pohpohlayıp göklere çıkaracağını düşünme. dünyanın en güzel, en naif, en güçlü kadınları bile yeri geliyor terkediliyor, haksızlığa uğruyorlar. senin ne özelliğin var? sor bunu kendine.
42 Yorumla
Soran+1 yılZeki ve guzel kombinosyanonun bir arada oldugu ender kadinlardanim.
+1 yılNe kadar yükselirsen o kadar sert çarparsın sana köle olucak kişiler erkektir adam değil bu unutma.
82 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
164Cevap
Hiçbir halt edemezsin. Kölen olanlar daha doğrusu öyle düşündüklerin sadece karakteri oturmamış ergenlerdir. Zaten biz Erkekler olarak onları bizden saymıyoruz :))) Erkek dediğin köle olmaz öyle birileri varsa eğer senin köle yaptığın zaten o sizdendir bizden değil...
02 Yorumla
Soran+1 yılSen oylr san.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİyi xper yaptın bunda başarılısın. Ama burada yazdığın hüsran çünki tüm erkekleri kölen yapsan beni edememeyeceğin için gene başarılı sayılmayacaksın.
Ne sanıyosun güzellik ve çok akıllılık erkeği köle eder hee!
Beni karımdan ayıracak bir dişi yaratılmadı daha, yaratılacaklarda beceremez.
Hadi başka hayallere...
Birde aşşağıdaki şu cevap bitirdi beni , kedili olan
İNŞ CANIM YAA!!!22 Yorumla
Soran+1 yılCok cevap gelince xper kazanmiyosun neyse. Sen zaten yaslisin.
Cevap sahibi+1 yıl35 mi yaşlı! Yanlız senin gibi düşünüp yaşayanlara bir müddet sonra ben bile toy kalıyorum. Sen seneye kalmaz üstadım olursun. Yaparlar yani!!!
Aile & Toplum konusunda 458 cevap paylaştı. Özellikle evli ve sevgilisi olan erkekleri bastan cikartmak cok keyifli, demişşin. Tam bir or*spusun kusura bakma. Bu yorumu kaldıran moderatörde bana hak verecektir.
Karakterli olman yeterli. Akraba evliliği23 Yorumla
Soran+1 yılKarakterliyim
Soran+1 yılCikmasin onlarda. Ben kizlara onlarin gerçek yüzünü gosteriyorum.
Kızım sende kişilik bozukluğu var belli. Kendine ve çevrene yetememişsin bu zamana kadar. Allah çevrendekilere ve en başta ailene sabır versin.
53 Yorumla- +1 yıl
Bu yoruma katılıyorum..
Soran+1 yılSende var asil.
de deyli alamurzkayne camburleyli zapurkalosto mı razka
cap cup di zapata carlos condit georges st pierre
jon bones jones dean outlaw hardy lavezzi
köle köle köle only mens
köle köle köle 100 years...
bu dediklerimi her gece yatmadan 10 defa oku 1 aya kalmaz bütün erkekler 100 yıl kölen olcak kesin sonuç bir arkadaşım denedi çalışıyo..00 Yorumlawww.kizlarsoruyor.com/.../q1558326-ukrayna-kizi-turk-kizi-arnavut-kizi-avrupali-kizlar
bu yazıyı oku hersey burada var01 Yorumla
+1 yılYa de get ego manyağı... Sende kıskançlık sendromu mevcut sen bir dr. git pskolojik destek al... cocukluğuna inmek gerek senin sende bir sefkat eksikliği var
02 Yorumla
Soran+1 yılYoo cok sevdiler beni hep
- +1 yıl
Branşım olmasa da sende ki olayı net görüyorum.. Ailenin sevmesi önemli değil sendeki o şefkat açlığı ya da önemsenme açlığını gidermek gerek ufaklık
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi Or.. yuzunden Erkek adam Kalmadi O senin Kocanmi Kölen mi Sen Erkekmisin galiba Penisin var ne bicim yaratiksin sen Birakin Artik Sizin Yuzunuzden Erkek Adam kalmafi secme isteklerinizden Cinsiyet catismassii bu oruss senii
11 Yorumla
Soran+1 yılYazmayi öğren.
birincisi erkekler köle değil onları kölen yapamazsın yapılarına aykırı, ikincisi sen kendini ona adarsan o da kendini adar, üçüncüsü ise sen diğer erkeklere yakışıklı demezsen emin ol o da kızlara demez böylece gül gibi geçinip gidersiniz
13 Yorumla
Soran+1 yılHayir yapicam
Onlardan burada sürüyle var doğru yerdesin asdhhkllss
23 Yorumla
Soran+1 yılZor olanlarını istiyorum mesela adminler
- 02 Yorumla
Soran+1 yılNe komik
Anlaşılan o ki beğenilmek çok hoşuna gidiyor.. Ama asıl mesele şu gerçekten beğenilecek köle olmak istenecek kadar güzel çekici ve de alımlımısın :)))
04 Yorumla
Soran+1 yılBence evet. Seksi giyinsem hayran kalir herkes
- +1 yıl
Sencesinden çok bizce yani erkeklercesi önemli :) Ama şöyle ki dışarıda en az bir milyon tane diyecek erkek bulabileceğimiz için bu geçerli bir sonuç vermez. O yüzden bence başka bir kızın beğenebilip güzel olduğunu söyleyebileceği kadar güzelsen işte herkes kölen olabilir :)
Soran+1 yılEvet kizlarin hayran bakişlsrini dikkst ediyorum suzuyolar hep
+1 yılEmret sahip gibisinden şeyler mi desinler ya da zombi gibi peşinde mi dolaşsın herifler. Hmmm... Kadınsın sonuçta onu da ben mi söyliyim :)
04 Yorumla
Soran+1 yılEtrafimds iltifat etsinlrr bana sürekli hediyeler alsinlar
- +1 yıl
Aşık olan yapar diyebilirim sadece. Ama günümüzdeki "aşk" değil gerçek aşktan bahsediyorum. Öbür türlü çıkar içinde yaparlar gerçi :)
Soran+1 yılYok herkes bana asik olsun istiyorum
- +1 yıl
Basit bir hesaplama yapalım. Dünya 7,5 milyar kişi hatta Türkiye diyelim.76 milyon kişi. 40 milyon erkek olsa. Bunların 10 milyonu yaş itibariyle sana uysa misalen. Genç sağlıklı nefes alan 10 milyon erbaş. Bence bir yerden başla :)
- Aile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı.
+1 yılben de dünyayı ele geçirmek istiyorum.. tüm insanları kölem yapmak istiyorum.. herkes bana itaat etsin yat dedim mi yatsınlar kalk dedim mi kalksınlar domalın dediğimde de domalsınlar istiyorum..
03 Yorumla
Soran+1 yılGuzelmiş de gercekci ol biraz
- +1 yıl
en az senin kadar gerçekçiyim..
Soran+1 yılAferin
Bak guzelim guzelin bile guzeli, hatta ondanda guzeli varken vede sen buna takikken isin coooook zor. egolarindan siyril..
02 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyorum üstüme yapismis
+1 yılSen fazla film ve dizi izliyorsun ya da kafan ve duygularin iyi degil kendine gelmen dilegiyle :)
13 Yorumla
Soran+1 yılSenin cokmu yerinde.
- +1 yıl
Ah benim ergenim laf sokma cabasinda gecicek ablasi sende buyuyeceksin bizde gectik o zamanlardan
+1 yılher erkeği sana yedirmezler yavrum dikkat et saçını başını yolanlar çıkar kıyıda köşede
13 Yorumla
Soran+1 yılBen yerim.
Bence psikolojik destek almalısın. Akıl sağlığın pek yerinde değil gibi
11 Yorumla
Soran+1 yılYoo yerinde.
+1 yıloldu canım ya inş.
https://www.youtube.com/watch?v=fwItNhDVj6E00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılcinsellik dışında hıcbir erkegi köle yapamzsın.
cinsellikde de geneld ekızlar kullanılır
cinsellikte köle yaptıgını sanan aptaldır.
erkek hosuna gitmeyeni yapmaz
her erkege poponun o kısmını y alatsana?
zor
yapan zevk almaz03 Yorumla
Soran+1 yılCinselliksiz istitorum
Cevap sahibi+1 yılzor cok zor.
erkegi fethetmek öyle kolay degil. erkegi cinsellik olmadan elde eden kıza hayran kalırım
Soran+1 yılIste cinselliksiz baya da bir var pesimde kisi
Köle etmek istediğin erkekten yahut kıskandıgin kizdan temiz bir dayak işini görür bence :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHadiya du bakalim
Kıskanç şey seniii... bundan kurtul, mutlu olamazsın. Ayrıca köle fantazisi değil de ben yatakta kadının hakim olmasından daha çok hoşlanıyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen erkeğin
+1 yılbak bu söz tam sana göre
rihanna'nın dayak yediği adriana lima'nın aldatıldığı bu dünyada seni harcarlar kezo11 Yorumla
Soran+1 yılTamam bu soz hayatini ozetlesin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılTakintili ruh hali. Yok boyle bir Dunya. Bu sekilde davranirsan bir erkek bile yuzune bakmaz. Bana bile su qn itici gozukuyorsun tanimadigim halde seni. Buyu ablacim biraz...
01 Yorumla
Soran+1 yılKimse bu şekilde bilmiyor beni sikinti yok
+1 yıl:D o dediğin zor be güzelim :D köle olmak deyimi eskidendi :)) sinirli, gergin olma gel takılalım :)
04 Yorumla
Soran+1 yılNayır
- +1 yıl
Prenses :D bak kendini yükseklerde zannediyorsun dikkat et kanadın kırılmasın :)) ya da düşmeyesin :))
Soran+1 yılDusmem merak etme
- +1 yıl
merakımdan değil de düşüceğin yer önemli :))
+1 yılsırf stres atmak için sen gibileri ibretlik hale getirmek lazım.
11 Yorumla
Soran+1 yılHadiya baksen
burada böyle dikkat çekmeye çalışacağına git biraz erkek altına yat, amacına daha yaklaşırsın..
02 Yorumla
Soran+1 yılYok birlikte olmam kimseyle
+1 yılŞoyle bir kız gelmedi başıma sut dokmuş kedi gibi yapardım seni..
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi be
+1 yılhadi bir kaçtaneyi anladım da bütün erkekler nasıl oluyor onu anlamadım biraz egoların tavan yapmış sanırım senin
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen ego var
- +1 yıl
valla hani derler ya her kuşun eti yenmez istediğin ne ilk onu söyle yarıdmcı olacak çok çıkar burada
Kıskanç birisinin sen ne diyeyim ama merkezi köken yapsanda bir beni yapamazsın benim için dünya tek güzel var gerisi normal
06 Yorumla
Soran+1 yılHele böyle diyenleri acayip bastan cikarasim geliyor
Soran+1 yılYoo reelde olsa 5 dk mi alir
Soran+1 yılNeden istemem.
Kişilik ve karakter bozukluğu bence ben sana bir psikolog bulayım sen ona bir git yav arkadaşım sen İngiliz kraliçesimisin ki millet sana hizmet edecek la git.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet kralice olmam lazımdı
+1 yılerkekleri köle yapcam diye hırs yapan bu tarz kızların sonucunda hiç mutlu bir hayatları olmuyor biliyormuydun?
00 Yorumla
+1 yılyapıcı bir eleştiri olarak bir psikolog yahut psikiyatriste görünmeni tavsiye ederim.
00 YorumlaNeyin kafasını yaşıyorsun sen :) sonunu görür gibiyim senin :D
11 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş
Oha agir hasta l*n bu 112 yi arayin cok agir vaka bu
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam ara adres ks
- +1 yıl
Yok sen cidden hastasin ama bu sekilde dusundugun icin degil ilgi cekmek icin bunu yapmandan dolayi, egon seni esir almis hic bir duygunu disavuramamissin dislanmissin icinde biriktirmissin sonra boyle gizliden kendini tatmin ediyorsun normal olabilirsin cidden doktorlar bunun icin var iyi niyetmle soyluyrm sana bunlari abisi
Soran+1 yılNe abisi ayni yastayiz
+1 yılinş canım ya. s
https://i.hizliresim.com/y2585y.jpg00 Yorumla- 00 Yorumla
İlgiye aç bir insansın bütün erkekleri değil ama sevdiğini seni seveni kölen yapmak için uğraşabilirsin. Olur veya olmaz o ona bağlı yalnız
03 Yorumla
Soran+1 yılBakalim ya
Soran+1 yılPskiloji kazandim bu sene
+1 yılCiddi ciddi akıl vermeye çalışan olmus.. Tatlım beni kölen yapmayı denesene bir nasıl oluyormuş merak ediyorum :))
01 Yorumla
Soran+1 yılYa cinsel manada değil günlük hayatta.
Senin gibi olana köle olmak yerine
Ben Cehenneme gitmeyi göze alıp İntihar ederim yinede Kölen oLMam :D02 Yorumla
Soran+1 yılNiye peki
+1 yılnirvana nasıl merak ettim. bir de oraya nasıl ulaştın onu da söyle bari?
00 Yorumla
+1 yılsenin gibi kıçı kırık bir kız her adamın gözünde değersizdir...
20 Yorumla
+1 yılSen iyi misin? Sigortan yoksa masrafları ben karşılarım ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılKarşıla
Malesef kanki öyle bir erkek zor bulursun hadi köle fantazidi istiyen bir erkek ariyo olsan bir ihtimalde dedigin gibi impossible :D
00 YorumlaSenin gibi bir arkadaş vardı da sonu pek iyi olmadı
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Soran+1 yılBen ciksellik istemiyorum
+1 yılvalla bana bir kız etek giyip bacak bacak üstüne attıp emir verdiğinde yapmayacağım şey yoktur yani giydiğin kıyafetler ile çok rahat köle edersin adamı da senin de ne güzel fantezilerin varmış.
00 Yorumla
+1 yılEvet bende evliyim ve kendime hakim olmaya calisiyorum
00 Yorumlaoooyyy oy, ne güldüm yine ya... sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün emi :)))
00 Yorumlaher türlü frikik verip dikkat çekmen lazım ama seni gerçekden seven kisi cıkmaz sadeece cinsel ilişki için çıkarlar zevkini alınca bırakırlar sadece sevişmek için çıkarla senin gibi kızlarla
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır sorun su ki sevismeyecegim hic biriyle
+1 yılbır tek yolu var vajinanla yoksa kımkansız harıka bır sevısme ya da mukemmel bır vajına
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Abraham Lincoln duymasin. Magna Carta Belgelerini alir kivirir.. k... otune sokar walla.
01 Yorumla
Soran+1 yılHii ok.
onlara istedigini verirsen kölen olurlar merak etme istedigini dediysem anladn sen :D
14 Yorumla
Soran+1 yılBanane onsuz olmasi lazim.
Soran+1 yılIstemiyorum kaşar mi olayim.
Bukadar takıntı iyi değil ama burada sürüyle var kendini bilmez var
02 Yorumla
Soran+1 yılBunlari istemem ben zorlsri istiyorum
her gün birinininkini yalar emersen kölen olurlar :D :D
34 Yorumla
Soran+1 yılEvet bakarız
Soran+1 yılBen olmam
Allah bizi senin gibilerinden uzak tutsun inşallah amiinnn
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılEvet var gerizejalilar. Erkekler kullanilmak istiyo zaten
Soran+1 yılYataga atilinca oda bende zevk aliyorsam kullanılan neden kadin oluyor?
Kibir sahibi kıskanç tahammülsüz kisilik problemleri olan insanlarda görülen bir durum
01 Yorumla
Soran+1 yılNesin doktor falanmi
+1 yılSite erkekleri adına kendini feda edecek varsa bir zahmet ya, veya kulak burun boğazcı var mı şuna iyi bi,,,
00 Yorumla
+1 yılHadi beyler. Herkes tek sira halini alsin. Para ile sirayla. Bu arada Sadece bir posta ha fazla attirani gorursem yakarim
01 Yorumla
Soran+1 yılKomiksin
Gizli Üye(30-35)+1 yılDikkat etde sen erkeklerin elinde köle olma bu kafayla
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmam
Ben şahsen kimseye köle olmam Rabbimden baska!!! Olan olsunnnnnn
00 Yorumla- Devamını Gör (137)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026