Markette param yetmeyince hırsız muamelesi gördüm, çok zoruma gitti. Ne yapmalıyım?

Hastane çıkışı markete uğradım sigara ve 1 adet muz aldım nakit yoktu. Kat verdim. Yetersiz dedi. Bende abi bekle az halletcm dedim. Sonra tanımadığım insanlarin yanında çantama koyduğum sigarayı istedi, muzu da aldı dışarı çıkar mısınız, senin gibi 2 3 kız gördüm böyle dedi. "yani hırsız gibi göründüm orda şok oldum" ağzımi bozmadım ama hüngür hüngür ağlayarak yaptığının yanlış olduğunu farklı şekillerde, insanlar içinde anlattim ona. Çıkarken de "Allaha havale ediyorum seni, inşallah bana yaşattığın utancı, zor durumu sende yaşarsın da ilk aklına ben gelirim değil. Sonra yan markete ağlayarak gittim selpak aldım adam yardımcı olmak istedi bosver dedim. Çıktım eve kdar yürüme gittim ama kafayi dagitamadim. Gerçekten insanların bu umursamaz tavırları beni çok üzüyor. Niye yaşıyoruz ki bu hayatı gerçekten çok zoruma gitti. Gözlerim şişti ağlamaktan.
Napsam ya güne kötü başladım.
Güncellemeler
+1 yıl
Param yetmedi değil. Verdiğim kartta para yokmuş. Haberim yok. Nakit de yeterli yok bende. Ama diğer kartta ödeyecektim. Bekle abi az halletcem dedim. Halleden kadar bu muameleyi gördüm.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de komik olan ne biliyor musunuz?
1 hafta önce yine hastaneden çıktım yırtılan çantamın ipini ayakkabicida diktrdim. Nakit pek taşımam 10 tl vardı. Adam 2 tl dedi. Israr ettim al diye. Almadı. sonra verirsin dedi. Buralarda oturmuyorum dedim. Yine almadı. Helallik istedim. Bende insanlık hakkımi helal ettim.
1 hafta sonra bugün yine hastaneye gelirken oradan geçtim geçerken teşekkür edip 2tlsini verdim. Hastane çıkışı bu olayla karşılaştım. Güler misin ağlar mısın? Rabbim beni neyle sınıyor a
Markette param yetmeyince hırsız muamelesi gördüm, çok zoruma gitti. Ne yapmalıyım?