Ayrı bir eve çıkmayı düşünüyorum ama ev bulana kadar nerede kalabilirim?

Baba demek bile istemiyorum ona artık ama babamla kavga ettik bugün, ben kendimi bildim bileli bizim evde hep kavga gürültü vardı bunun sebebi hep oydu annemin yüzü bir gün olsun gülmedi.. Fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldı tam 35 yıldır bir şekilde sürmüş gitmiş şimdilerde de bana olan bir öfkesi var ona hep karşı durduğum için susmadığım için.. Bugün de sırf ben sesli güldüm diye kendi küfrediyordu odasında duydum r*zil ş*refsiz falan diyordu girdim içeri kime diyorsun bana mı dedim yüzüme söyle dedim bir anda başladı bağırmaya her neyse o bağırdı ben bağırdım küfürler hakaretler neler söyledi zamanında da bana o*ospu diyen bir adam bu.. O sinirle pazartesi işe gidip bir daha dönmeyeceğim dedim ağlayarak.. Zaten uzun zamandır aklımdaydı 28 yaşındayım çalışıyorum da çok şükür artık bu evde yaşayamıyorum.. Şimdilik ev bulana kadar bir yer bulmam lazım nasıl olacak bilmiyorum sadece buraya yazmak istedim hassasiyetle yorum yapacak düşüncesini belirtecek olanlara şimdiden teşekkür ediyorum 🙏🏻
Ayrı bir eve çıkmayı düşünüyorum ama ev bulana kadar nerede kalabilirim?