Hakimlerin sosyal yaşamı ve sosyal medya kullanımı kısıtlı mı?

Merhaba arkadaşlar ben küçüklüğümden berli hep hakim ve youtuber olmak istemişimdir aslında bana uygun pek meslek yok ya da var ama ben bilmiyorum kendime yeteneklerime en uygun mesleği bulabilirdim ama çocukluk hayalim diye araştırmak yerine hakim olmayı kendime uygun buluyorum türkiyedeki adalet baya etki etti benim için suçluların bir takım elbise kıravat takarak iyi hal indirimi alması namusum için falan diyerek iyi hal indirimi alması beni çocukluğumdan berli hep etkiledi yeri geldi sinirden streten uyuyamadın yeri geldi bu durum için günlerce ağladım en çok bu yüzden istiyorum hakim olmayı ama duyduğum kadarıyla sosyal medya kullanımı arkadaş çevresi derken hayatları baya kısıtlanıyor benim bir hayalim raha vardı youtuber olmak ya komik belki ama çocukluğumdan berli istiyorum kendimi bildim bileli bu ikisini istiyorum bir yandan hakimlik yapmak diğer yandan youtuber olarak samimi bir ortam kurmak fikirlerimi düşüncelerimi eleştirilerimi özgürce söylemek dile getirmek istiyorum ama sosyal medya da tarafsız olması arkadaş çevresine dikkat etmesi saygın olması gerekiyormuş galiba hakimlerin ayrıca çok stresli yoğun ve çok fazla dezavantajın olduğunu duydum duyduğumdan berli gözüme uyku girmiyor belki abartıyorum herşeyi kafaya Takan bir insanım biliyorum belkidr çocukluğumdan türkiyede yaşamanın verdiği mutsuzluktan dolayıdır bilmiyorum ama hukuk okuyan yakın arkadaşı hakim olan veya bilgili olan birileri varsa lütfen beni aydınlatsın uzun oldu biraz belki kimse cevap vermeyecek ama şansımı denemek istedim lğtfen bilgi sahibi olan birileri açıklasın
Hakimlerin sosyal yaşamı ve sosyal medya kullanımı kısıtlı mı?