Merhabalar. Kız arkadaşım 1 Kasım 2024'te biz kızla karşılıklı küfürleşiyor. İlk karşı taraf başlatıyor ama ağır küfürler. Sonra karşı taraf hakaretlerini geri çekiyor. Bizim kız uyanıklık yapıp SS'leri öncesinde alıyor. Kız bunu tehdit ediyor işte senin IP adresini buldum kapına tebligat gelince şaşırma filan. Sonrasında arkadaşım da gelebilir elimde geri çektiğin SS'ler var hodri meydan diyor ve kız engelliyor bunu. Gördü mü son mesajı bilemiyoruz. Şimdi bizimkinin bi memurluk düşüncesi var. Sosyal medya hakaretleri şikayet edildiğinde 5 6 sene geçen durumlar var. Misal biri 2020'de etmiş şikayet diyelim daha yeni tebligat geliyor. Diyor ki işte bi anda karşıma çıkarsa bu durum emeklerim boşa gider vs nasıl öğrenebiliriz ve başına böyle bi olay gelmiş olan var mı?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum çok stres yapmışsınız ama sakin kalmak lazım. Böyle sosyal medya hakaret meselelerinde süreç genelde şikâyete bağlı ilerliyor ve çoğu zaman aylar içinde netleşiyor, yıllarca gizli gizli bekleyen dosya çok yaygın bir durum değil. Tebligat olursa zaten resmi yolla gelir, IP buldum tarzı mesajlar genelde göz korkutma.
Kanka memurluk kısmında ise kesinleşmiş mahkûmiyet önemli, soruşturma ya da basit bir şikâyet tek başına memuriyeti yakmaz. Sabıka kaydına işleyen kesin karar kritik nokta. İçiniz rahat etsin diye bir avukata danışmanız en sağlıklısı olur.