Adam ve Havva'dan mı geldik gerçekten? Eğer öyleyse bu anlattıklarımın gerçek olma olasılığı kaç?

Ben kuran muran okumadım hiç deistim Allah'a inanıyorum ama iyi bir kul olmak için ona secde etmeye, ibadet etmeye inanmıyorum bazı şrfsizler yüzünden. Bence Allah'ın seni sevmesi için ona ibadet etmen gerekmez iyi bir insan ol yeter ama konu bu değil neyyyse. Şimdi biz sadece Adem ve Havva'dan geldiysek doğamızda ensest ilişki yok demek değil mi? Adem ve Havva birlikte oldu tamam sonra dünyaya yeni insanlar getirdi sonra da o kardeşler birbirleriyle mi oldu? Yani şu anki insan nüfusu böyle böyle mi arttı? Adem ve Havva, Adem ve Havva'nın çocukları, çocuklarının çocukları, çocuklarının çocuklarının çocukları... Belki arada eşti pişti de yapmışlardır bir olgun bir çıtır ya da olgun ve çocuk birlikte de olmuş olabilir. Olamaz mı? Hepimiz birer ensest ürünü çooook uzaktan kardeşler miyiz yani? Akrabalarımız dışındaki insanlar adına konuşuyorum, biz şimdi akraba olmadığımız hiç tanımadığımız insanlarla çok uzaktan kardeşler mi sayılıyoruz? Bu soru zıçarken aklıma geldi lütfen beni görmezden gelmeyin ve merağımı giderin. Teşekkürler.
Adam ve Havva'dan mı geldik gerçekten? Eğer öyleyse bu anlattıklarımın gerçek olma olasılığı kaç?