İlk olarak hani okula gidiyorsun yaa okula gidiyorum bahanesiyle karakola git orada sana yardımcı olurlar diyelimki seni okula ailen götürüyor okuldan kaç ve karakola git iyi şanslar 🥺❤️🩹
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir an soruyu soran ben miyim diye şüphe ettim😂 aynı durumu yaşıyoruz, hatta yaşımız bile aynı
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ve ben de az önce dövülüyordum neredeyse, büyük kavga çıktı. Sesim kısıldı bağırmaktan.
Biraz uzun sürücek dişini sıkmak gerekicek ama en iyisi üniversiteyi bitirip meslek sahibi olup kendi ayaklarının üstünde o evden kopup bağını koparman
Ailecek psikiyatriye gitmeniz lazım. benim kide arada sırada yardım etmiyorum diye biraz döver ama abartılacak kadar değil. ben takmıyorum her anne sinirlenebilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kafaya tek kurşun, çene altından böyle. Dert mert kalmaz.
Keşke yapabilsem
Kadına şiddet uygulaması vardı onu indir eve polis çağır
Kades?
Aynen 👍
İlk olarak hani okula gidiyorsun yaa okula gidiyorum bahanesiyle karakola git orada sana yardımcı olurlar diyelimki seni okula ailen götürüyor okuldan kaç ve karakola git iyi şanslar 🥺❤️🩹
Bir an soruyu soran ben miyim diye şüphe ettim😂 aynı durumu yaşıyoruz, hatta yaşımız bile aynı
Ve ben de az önce dövülüyordum neredeyse, büyük kavga çıktı. Sesim kısıldı bağırmaktan.
Biraz uzun sürücek dişini sıkmak gerekicek ama en iyisi üniversiteyi bitirip meslek sahibi olup kendi ayaklarının üstünde o evden kopup bağını koparman
Durduk yere kimse kimseyi dovmez neden dövüyorlar ne dertleri varmiş. artık böyle şeyler inandırıcı gelmiyor
Daha az önce annem bana hiç yardımcı olmuyosun diyip beni dövdü.
Peki seni neyle dövüyor. sende biraz yardımci ol annene.
Şaka olmalı çünkü hiç komik değil
Şaka değil ciddiyim
Ama neden?
Ailem çok sinirli en ufak olayda işi konuşarak değil dayakla çözmeye çalışıyorlar kardeşlerime de aynı şekilde.
Ailecek psikiyatriye gitmeniz lazım. benim kide arada sırada yardım etmiyorum diye biraz döver ama abartılacak kadar değil. ben takmıyorum her anne sinirlenebilir.
Polis müracaatı ve darp raporu almalısın.
yurda git veya calış kaç o evden
Neden
Düşman gibiyiz bilmiyorum
Ekonomik ozgurluk şart iste