En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı. Her insan hayatının bir döneminde imtihana çekilir ve bu imtihanlar seni dünyaya alıştırır kişisel gelişimini etkiler, dünya duruşu kazandırır. Her insan başına gelenleri en kötüsü gibi algılar ama bu doğru del kimse el bebek gül bebek büyümedi ailesi hocalar tutup, özel dersler aldıran birçok kişi tanıyorum barajıgeçemeyen. Asıl olan senin ne istediğin ve istediğine ne kadar çabaladığın dizi karşısına geçip ben tıp kazanacak ama olmuyor deme gibi bir lüKSümüz yok çabalayıp olmadı bir sonraki yıla alt yapı oluşturabilirsin. Üniversite sınavı hayatın sonu da değil üniversitesi mezunu işsiz çok kişi var.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen o kadar haklisin ki ama tek basima kaldigimda yine olumsuz dusunceler nufuz ediyor zihnime o an hic bir sey dusunmeyip kendime zarar verebiliyorum. Sanki dunyanin sonuymus gibi. Tskk edrim yorumun icin💜
- +1 yıl
Su gurubu musun? kimse seni anlamıyor zannedersin ki bu doğrudur bu yaşıma geldim bir çok kişiyle anlaşamam
Bundan sonra yapacağın şu başkasının senden ne beklediği kişi değilse sen nasıl biri olmak isyorsun. çalışmak derken hayat bundan sonra başlıyor neyi başaramadığı dan bahsediyorsun ilgi alanı hobi edinmeye çalış bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
+1 yılHayallerin ne? Ve neden bu kadar karamsar düşünüyorsun?
Aslında hayaline olacak gözü ile bakmak, yani inanmak, işin yarısıdır.
Herkesin kendine göre derdi ve sorumlulukları var ama önemli olan pes etmemek kendine güvenmek ve fırsat kollamak.
firsat genelde ayağına gelmez, onu sen kovalayacaksın ve allah sana zamanı gelince güzel kapılar açacak.
sen şimdiden bu kadar kendini değersiz görüyorsan, bu iş olmaz!
hayata ve güne pozitif başla! Kendine zaman ayır plan çiz fırsat kolla ve hedeflerinin peşinden koş!
bazen duvara toslarsın ama yığılmak yok pes etmek yok! Kendini sürekli kurban rolüne sokarsan kurban olursun buna izin verme. Kendini savaşçı rolüne sok acilen
hayat her seye rağmen yaşamaya değer güzel arkadaşım ❤️15 Yorumla- +1 yıl
Ya şoyle soyliyim. Ben ogrenciyim. Cok zorluklar cekerek oyle boyle liseyi bitirdim. Ilk girisimde kazanamadim. Beynimde lekeler vardi saglik problemlerim okul cevrem maddi manevi hersey beni etkiledi ama her seye ragmen calisiyordum. Ama cok dusuk puan aldim. Bu sene de ailem seni kursa yazdiracaz derken araya pandemi girdi babam issiz kaldi bisey olmaz kitaplarini aliriz evde calis deyip bir kismini alip bir kismini almadilar bir yerlerde calisip harcligimi cikarmama izin vermediler. Sinavdan bu yana ilk defa babam kaklkip telefonuma internet yuklemis ben buyuk bir zaman ve motivasyon kaybettim. Sunun surasinda 3 4 ay ben ne halt edecem. Butun arkadaslarim gitti. Bir kac defa ilac ictim midem yikandi kendimi atmaua kalktim ama lanet olsun yine hayattayim. Kimse beni sevmiyor ilgilenmiyor cok yalniz ve kaygiliyim. Odamda oylece oturuyorup agliyorum. Kimse halden anlamiyor ya
- +1 yıl
Olumsuzluklara konsantre olursan olan şeyleri göremezsin.
Baktığın pencereyi değiştirmen lazım, böyle olmaz. Anti depresyon ilacı kullansan daha mantıklı olabilir.
Kaçmak ölmek pes etmek kolay asıl önemli olan savaşmak başarmak inat edip o istedigin yere gelmek! Ve başaracaksın da eminim sadece bakış açını değiştirmen gerekir imkansizliklari değil imkanları görmelisin - +1 yıl
Peki, öyle diyosan💁♀️
- +1 yıl
Tskk ilgilendigin icin💜
- +1 yıl
Rica ederim tatlım sen istersen bi doktora görün sana kendini iyi hissetmen için bir şeyler önerebilir❤️ Genceciksin güzelsin yazık etme kendine 💪 güçlü ol
Unutma bak senin kimseye ihtiyacın yok ki
hayattan soğuman evet üzücü bende öyle oluyorum bazen yaşadığım saçma şeyler
Ne bileyim inancımı bile kaybetmem
Ama daha sonra şunu fark ettim
Yanlızlık ne kadar da güzel bişey
Gerçekten bak etrafımda bir sürü insan vardı arkadaşım vardı hepsini sildim çıkardım hayatımdan aileme bağladım kendimi
ailen varsa iyi ya da kötü güzel birşeydir
En azından başını sokacak bir evin var
Evet insan kendi hayatını seçemiyor
ama değiştirmek bizim elimizde10 Yorumla
+1 yılGayet sakin ol ve rahatla öncelikle.
Bu kararı vermekte cesaret bile edemeyen çok kadın var sen istiyor ve çaba göstermeye uğraşıyorsun bundan gurur duy 🙂
Herşeyin zamanla düzeni oluşur herşey yavaş yavaş olumluya döner 🙂
Ben bu denli cesur bir kararı günümüz Türkiyesinde cesaret eden ender kadına inanıyorum sende kendine inan 🙂20 Yorumla
+1 yılÖncelikle kendini düşün. Mutlu olmaya odaklan. Karamsarlığa kapılma. Hayallerin varsa onları gerçekleştirmek için çabala. Asla vazgeçme. Seni sen ayakta tutabilirsin. Aklından ölümü asla geçirme. Sana bunu diyorum ama bende ölmeyi çok istedim ama hayat yaşamak için gerçekten güzel. Sevdiğin şeylere mutlu olduğun şeylere odaklan. Hayatımız hep dört dörtlük olmuyor malesef herkesin elbette sıkıntıları kötü anları var önemli olan bunlarla başa çıkabilmek ki sen bunu en iyi şekilde yapabilirsin buna çok inanıyorum. Her şeyi bir anda yapmaya çalışma zamanla sorumluluklarını yerine getir olmazsa bile hic problem değil zamanını bekle. Öncelikle bir yerden başla emin ol devamı çorap söküğü gibi gelecek. ASLA PES ETME! Eminim çevrende seni seven bir sürü insan vardır önce kendin için sonra onlar için ayakta kalmayı basar ve herkese kim olduğunu göster. Hadi bakalım göster gücünü 🙏💜
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle merhaba. Hayat bazen zor gelebilir ekonomik ruhsal sıkıntılar vs üstüne üstüne gelir. Bunları atlatmak için yeni bir hobi edinebilirsin. Hem kafan dağılır hem de yeni bir şey öğrenirsin. İnsanlar her zaman acımasız ama unutma ki bir yerlerde iyi insanlar var onları bulmak için çabala. Bol bol kendine vakit ayır yeni şeyler öğren kendini geliştir ve bu kötü dönemden güçlü ve başarılı bir kadın olarak çık. Unutma ki çoğu başarı hikayesinin başında karanlık günler vardır. Hayatında mutluluk, başarı ve huzur diliyorum..
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 726 cevap paylaştı. Önce neler yapman gerekiyor onlari bul
Sonra yapman gerekenler ile birlikte önüne küçük hedefler koy.
Hayatını ve iş durumunu düzene sok.
İhtiyaç ve gereklilikler listesi oluştur.
Minimal yaşantıya dön.
Bir anda hiçbir şey yapamazsın ama ileride her şeyi tek başına yapabilmenin gururunu yaşayacaksın.
Eğer yardıma ihtiyacın olursa elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım.
Bol şans 👋10 YorumlaÜzüldüm adına ya cidden bu hayatta ailen bile olsa hayatta tek başınasın ve tutunmak gerekiyor. Benim de şöyle bir problemim var sanki arkadaşlarım benle arkadaş olmak istemiyormuş gibi çok umrumda değil olsa da olur olmasa da ama şu yönden negatif dışarı çıkacağım insanlar azalıyor zaman geçireceğim ve de dışardan ucube görüntüsü vermek istemiyorum yoksa giden kendi bilir.
10 YorumlaBu yaslarda gelecek kaygisi herkezde var onemli olan telasa kapilmadan ne iş yapabilirim bolumum ne nereye basvura bilirim neler gelir elimden arayis icine sakince giricen. Illaki bir tutunacak dal cikiyor onemli olan cok kaygiya kapilma olurmu nasipten otesi yok.
10 YorumlaMerhaba, öncelikle güçlenmek zaman alacak ve gelişim ömür boyu, bu sebep ile olmuyor diye moral bozma. Beceri hangi alanda lazım ise onları bir kağıda dök ve uygulama yap. Yapamıyorum deme izle, oku araştır ve sabret, kötü ve cahil , insanı örnek alma düzgün insanı örnek al.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılşu an okul veya iş hangi aşamadasınız? Öncelikle gelecek planınızı yapın ve bunun en basit kalemi, mesleki bir okul diploması alıp alamayacağınıza bakmak olmalı. Mezuniyet iş kapısı açabilmeli..
17 Yorumla- +1 yıl
Ben henuz 19 yasinda universiteye hazirlaniyorum ogrenciyim
- +1 yıl
Peki, size tavsiyem okuldan çok mezuniyette iş alanının olması. Fakülte olmasından çok okulun ardından iş sahasının genişliğini göz önünde bulundurun.
- +1 yıl
Saglik alani dusunuyorum ben
Lisede hocalarim onu aciktir oraya yonelin demisti bende eczaci ya da dis hekimligi olabilirim diye dusunuyorum - +1 yıl
Bu çok güel bir düşünce. Programlı ve paniklemeden çalışırsanız kazanmanız mümkün.
- +1 yıl
Allahin izniyle basaracam ama cok endiseli ve umutsuzum hem egitim hem sosyal olarak. Kendimi her seyden cok geride hissediyorum. Tskk ilgilendiginiz icin.
- +1 yıl
İnsan bir gemi ise umut onun yelkeni, puslulası ise hedefleridir. Vazgeçmediğiniz sürece, zaman sınırı olmaksızın hedefe ulaşırsınız. Başarılar diliyorum.
- +1 yıl
🤗🤗
+1 yılÖncelikle kendine güven. Sonra kendine kötü şeyler söyleme üstesinden geleceğine inan. Bugünlerin geçeceğine inan
25 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum bir kac defa ilac icmeye kalktim ben artik dayanamicam diye midem yikandi yine hayattayim. Gercekten cok gergin ve sinirliyim kendime cok kizginim
- +1 yıl
Ilaç neden? Biraz gençsin gelgitler yaşıyorsun. Senin yaşlarda bu normal ama geçecek. Hersey zamanla rayına oturacaktır. Sen yeterki iste ve sabırlı ol. Birseyler için uğraş
- +1 yıl
Ya şoyle soyliyim. Ben ogrenciyim. Cok zorluklar cekerek oyle boyle liseyi bitirdim. Ilk girisimde kazanamadim. Beynimde lekeler vardi saglik problemlerim okul cevrem maddi manevi hersey beni etkiledi ama her seye ragmen calisiyordum. Ama cok dusuk puan aldim. Bu sene de ailem seni kursa yazdiracaz derken araya pandemi girdi babam issiz kaldi bisey olmaz kitaplarini aliriz evde calis deyip bir kismini alip bir kismini almadilar bir yerlerde calisip harcligimi cikarmama izin vermediler. Sinavdan bu yana ilk defa babam kaklkip telefonuma internet yuklemis ben buyuk bir zaman ve motivasyon kaybettim. Sunun surasinda 3 4 ay ben ne halt edecem. Butun arkadaslarim gitti. Bir kac defa ilac ictim midem yikandi kendimi atmaua kalktim ama lanet olsun yine hayattayim. Kimse beni sevmiyor ilgilenmiyor cok yalniz ve kaygiliyim. Odamda oylece oturuyorup agliyorum. Kimse halden anlamiyor ya.(ustte yazdim neyse burayada kopyaladim)
- +1 yıl
Tamam seni anlıyorum zor şeyler yaşıyorsun yoklul yoksulluk var. Fakat bu intihar etmeni gerektirmez. Ilk girişte kazanamazsan ikinciyi dene ikincidede olmazsa üçüncüyü dene. Hayat bu kırılma anları olur. Kendine olumsuz şeyler söyleme.
- +1 yıl
Tskk💜
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde sorumluluklarım var bende tek başıma ayakta duruyorum. Gelecek beni kaygıya sürüklemiyor evet öleceğiz biliyorum tek üzüntüm sevdiklerimden ayrılma konusu ürkütüyor. Eğer birşeyler yapmak istiyorsan gerçekten eğer istiyorsan çalışırsın ve çok kitap okursun birşeyler başlamak için illa düşünmeye gerek yok.
10 Yorumla
+1 yılBenim de en az sizin kadar şansım yok. Siz hanım hanımcık birisiniz. Hayat şartlarından dolayı kendinizle barışık olun. Ölmek gibi düşünceleri kafanızdan silin. Siz konuşun ben dinlerim. Benim de her işim ters gidiyor. Yine Allah'ı analım, şükredelim. Yoksa elimizdekini de alacak. İyi günde kötü günde önce elimizden geleni yapıp tevekkül edelim. Sizin sağlam arkadaşa ihtiyacınız var. İkiniz ayakta durursunuz.
00 Yorumla
+1 yılBende yalnızım sana tavsiyem kimseye güvenme ama kimseyi de kendinden itme yaşadığın yerde yaşça büyük olan bu ablan olsun komşu yani dikkat et bak kizsin kim yaklasirsa bil ki farklı niyeti olabilir kimsenin elinden birşey alma içme yeme dikkat et
10 YorumlaYaşamak için kimseye ihtiyacın yok ki zaten...
Kendin için yaşamalısın önce...
Bu dünyadaki yerine ve kendi ruhuna saygı duymalısın...
Mutlu olucağın şeylerle başla hayata...
Dünyada sadece kendin varmissin gibi yaşa...10 YorumlaAile & Toplum konusunda 523 cevap paylaştı. Kendine yardımcı olmayı ve olumlu düşünmeyi dene, ben yapamıyorum, beceriksizim gibi yönlendirmeler yapma kendine, istediğin her şey zamanla olur kendine güvenin olsun, kendini değersiz hissettiren ne varsa çevrende onlardan uzaklaş.
10 Yorumla
+1 yılSen başta kendine verip inanıp bir şeyleri başarmak için çaba sarf edeceksin ki iyi olasın. Yenilgiyi kabul edip oturmuş bekliyorsun. Böyle bsy olmaz tabiki.. Kalk ve savaş... Hangimiz savaşmadan hayata galip geliyoruz ki..
10 Yorumlaİlk önce sakin ol ve bir hedefe odaklan sevdiğin bir hobiye odaklanabilirsin sonra o alanda kendini gelişltirebilirsin insanların ne dediğini umursama sadece seni sevenleri ve yanında olanları düşün ve onları kaybetmemeye çalış elinde olan en değerli şey kendin unutma kendine iyi bak:)
10 YorumlaHerkes senin gibi savaşmayı bırakıp pes ederse ozman onlarda ölmeyi düşün sun her ne olursa olsun her ne kadar düşer sen duş savaşmak tan asla vazgeçme bugün olmazsa yarın elbet savaşı kazanacak sin hayat şartları ne kadar zorlar sa zorlasin asla pes etme 😉
10 Yorumla
+1 yılYalnız değilsin bende aynı şeyleri çekiyorum bazen çok bunalıyorum uykularımdan kalkıyorum ama her zaman dik dur kendin için yaşa kimseyi düşünme umarım bir çıkış yolu buluruz :)
10 Yorumlaİlk olarak ölme fikrini at kafandan, ne olursa olsun asla pes etme, aksine bunların gelip geçici olduğunu toparlanıp kendi ayaklarının üstünde duracağına kendine söz ver ve sabırlı ol insanoğlu düşer kalkar 🙏 çok daha kötü durumda olup pes etmeyen insanların da olduğunnu unutma
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoşuna dememişler sabrın sonu selamettir diye sen yapabildiğin mücadeleyi yap zamana bırak çoğu insan bu şekilde zor dönemlerden geçmiştir sabret.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Ben asgari ücrettende beterim ama umudum var hayat güzel.
Bir işe başla ilk olarak bak o zaman neler olacak10 Yorumla
+1 yılRabbine yönel dualarin en buyuk motivasyonun olur dene de gör
10 Yorumla
+1 yılBende yalnızım ama hayat yaşamaya deger. Pes etme va anı yaşa.. Su akar yolu bulur
10 Yorumla
+1 yılSabredeceksin çünkü Allah sabredenlerle beraberdir. Emin ol herkesin bir derdi var.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ailen var neden tek başına diye acındırıyorsun kendine.
18 yaşındaki ergen işleri işde. Olma yan bir şeyi göstermek olmayan biri gibi davranmak vs. Para koparmak destek almak istiyorsan daha iyi yalan söylemen lazım.
Gelecekte size emanetya vay haline ülkenin.01 Yorumla- +1 yıl
Soruyu nerenizle okuyorsunuz! Ben bana yardim edin para verin diye bir seymi yazmisim hani nerde?
Ben burda icimde bulundugum bunalimdan kotu durumdan bahsediyorum sen bana dilenmekten bahsediyorsun. Pes ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kadar karamsar olma bence müsait olduğun bir vakit konuşalım çözülemeyecek hiç bir şey yoktur bu hayatta ölüm harici
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKemdine gel senin hayatin cik parlak guzel bir gelecek bekliyor seni
10 YorumlaKanka bu yaşlarda oluyor bunlar üniversiteye git ne yap ne et en güzeli o olur senin için kim ne derse boş sıkma canını olursa olur suyu olmazsa hamur suyu
10 Yorumla
+1 yılBence bir sınır çiz ve yavaşça genişlet o sınırı yalnız fazla aşma koşul koy kendine
00 Yorumlaİlk olarak kesinlikle ölmek için dua etme ikincisi sosyal medya üzerinden yürümeyi düşünebilirsin hani kendi işini kurmak gibi
10 YorumlaÖncelikle umutvar olmak bi çok şeyi hallediyor hiç nir sonuç olmasa bile mutlu olarak hayata decam etmiş oluyorsun
10 Yorumla
+1 yılçalışıyor musunuz mesela?
11 Yorumla- +1 yıl
1 aydan fazladir calismiyorum. Evin icinde oylece gezip duruyorum.
+1 yılsadece depresyon 2 3 saat duşta sıcak suyun altin da düşününüz ve sonra dik durmaya calisin bu hayat kimseye acımıyor
00 Yorumla
+1 yılTek başına zaten öğrenirsin hayatı
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Once kendine guvenicen, insanlar hep acimasiz
10 Yorumla
+1 yılBöyle karamsar olursan olmaz
10 Yorumla😁😂 hayalerin için kural ve tabularini yik
12 Yorumla- +1 yıl
Komik olan nedir?
- +1 yıl
Komik olan bu denli umutsuz olman gözünü aç aptal olma
Kendine değer vermeden bi şey yapamazsın..
10 Yorumla
+1 yılDobarlan bıragma gendini
10 YorumlaYaparsın ya sıkma kendini
00 YorumlaAilen yok mu
Kimle yaşıyorsun?00 Yorumla
+1 yılBu sorun bende panik atakliga yol açtı
00 Yorumla
+1 yılkarin tokluguna yasa gayet harika bi durum
20 Yorumla
+1 yılhala nefes alabiyosan, şükret. en büyük eylem bu
10 Yorumla
+1 yılÇok çalışırsan hayellerine kavuşursun
10 YorumlaKaç yaşındasın ki
11 Yorumla- +1 yıl
19 olacam
Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Daha bu yastami
02 Yorumla- +1 yıl
Ne var yasimda
Kendine güvenerek başlayacaksın
00 Yorumla
+1 yılAilen yok mu yeğen
00 Yorumla
+1 yılIcim karardi be
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Selamlar,
Her insan bu dünyaya yalnız ve çıplak gelir. Yalnız ve çıplak gidecektir.
Yaşam serüveninde yol arkadaşlarımız da olur, yolumuzun üstünde duranlar da. Ancak son tahlilde her birimiz kendimize özel dizayn edilmiş yolumuzda tek başımıza yürümekteyiz.
Atletizm koşularında uzaktan bakarsanız tüm atletlerin grup halinde koştuklarını zannedersiniz.
Sanki grup olarak birleşmişler ve hep beraber bir yere gitmeye karar vermiş gibilerdir. Ancak kamera yakınlaşınca, her atletin kendine ayrılmış parkurda ve kendi amacı doğrultusunda koştuğunu görürüz.
Akıllı atletler sadece kendisiyle yarışır ve yanında koşanları umursamaz bile. Yarışı kazanmak veya insanların onu alkışlaması ya da yuhlaması da umurunda değildir. Onun tek düşüncesi elinden geldiğince çabuk bir şekilde bitiş çizgisine ulaşmaktır.
Tek rakibi kendisidir. Tek geçmek istediği önceki dereceleridir. Tek umurunda olan; örnek ve kendini sürekli geliştiren bir sporcu olmaktır.
Doğuştan gelen becerileriniz size zevkli ve kolay gelen şeylerdir. Kimi okumaktan hoşlanır.
Kimi pasta yapmaktan hoşlanır.
Eğer bu doğuştan gelen beceriler, tecrübeyle desteklenirse o kişi kendi alanında özel olur.
Yaşamda gideceğiniz yol ve ne yapmanız gerektiğinin ipuçlarını doğuştan size kolaylaştırılan beceriler verir. Ancak bu yol zorlu bir yoldur. Zor yolları seçenler başarıya ulaşırlar.
Bir Masterşef olmak için sadece yemek yapmaktan hoşlanmanız yetmez. Binlerce saat emek verip, yüzbinlerce tabak çıkarmanız gerekir. Üstelik bu tabakları karnı aç insanların, sinirli bir şekilde yemek bekledikleri yoğun restoran mutfaklarından çıkarmanız gerekir.
Doğuştan ilginiz ve tecrübeniz olmayan alanlarda beceriksiz olmanız dünyanın en normal şeyidir.
Hepimizin becerikli ve beceriksiz olduğu alanlar mevcuttur.
Bir alanda çok becerikli bir insan başka alanda çok beceriksiz olabilir. Örneğin beyin ameliyatlarına giren bir cerrah yeri gelir evindeki ampulü değiştiremez.
Kendinizi asgari ücret olarak görürseniz; asgari işler ortaya koyarsınız. Kendinizi bu dünyaya gelmiş geçmiş milyarlarca insan arasında tamamen özel birisi olarak görürseniz ki hepimiz öyleyizdir üst düzey işler ortaya koyarsınız.
İnsanı insan yapan sorumluluklarını yerine getirme şeklidir. Eğer onları angaryalar olarak görürseniz köle olursunuz. Ama onları sizi geliştirecek ve arkasında güzellikler barındıran kapılar olarak görürseniz özgür olursunuz.
Gelecek siz korksanız da, korkmasanız da gelecektir.
Ancak ilginç şekilde geleceğe ümitle ve güvenle bakanlara güzel şeyler, korkuyla bakanlara tatsız şeyler gelir. Ya da korkusu yüzünden güzellikleri göremez.
İnsanlarla iyi geçinmek de aslında çok kolaydır. Kendinize nasıl davranılmasını istiyorsanız diğer insanlara da öyle davranmak ve negatif insanlardan uzak durabileceğiniz kadar uzak durmak işin sırrıdır.
Yaşam yolculuğunuzda başarılar dileklerimle.
Sorunuza görüşümü istediğiniz için teşekkür ederim.
Sevgiler.
Rica ederim. İlgilendiginiz icin tesekkur ederim hocam.