11 aydır tanisiyoruz 5 aydır da evliyiz, ben 19 o 22 yaşında çok aşık olarak evlendik ama sanırım bi hata oldu benim için. Karşımda narsist bir insan var bir türlü guvenemiyorum çünkü güvenimi boşa çıkardı başka kadinlarla beraber oldu bi sürekli yalan söylüyor gözü dışarda geliyor bana , saçma sapan bi insan oldu eski halinden eser yok ne ilgi var ne kocalik yapiyor ne de sevgi hissediyorum artık.. zaten güven sadakat te yok napıyım ben arkadaşlar böyle biriyle ömür geçer mi? 2 gün mutluysam 1 ay agliyorum sürekli aglatiyor hayatimi zindan etti psikolojik baskı kuruyor üzerimde ve onun yüzden mal gibi hissediyorum kendimi, aşırı gucsuzum. Ben artık ayrılmak istiyorum ondan sizce de doğru mu yapıyorum Biz biz olamiyoruz artık bitmiş gibi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yıl
Hayat tecrübelerimden kısa ve öz yazmak istiyorum.
Yaşamış olduğun hayat ve şu anki bulunduğun durum çok vahim buradan bakılınca.
Sen geleceğini inşa etmeden genç yaşında aşık oldum diyerek güvenerek bir adamla Evleniyorsun ve bu adam senin evlilik sonrası kıymetini bilmiyor ve başka kadınlarla seni aldatıyor bunun gibi psikolojik şiddetlerde uyguluyor bu kabul edilir bir şey değil.
Anladığım kadarıyla annen ve babandan destek alıp onların fikirlerini alamadın ve hatta onlarla konuşmuyorsun sonuç itibari ile önemli olan hayatta senin mutluluğun karşında kim olursa olsun her zaman bunu düşünerek yola ve seni aldatan bir adam ikinci bir şansı hiçbir şekilde hak etmiyor.
Bu nedenle en doğru yapacağın iş boşanma davası açmak bunu kendinde yapabilirsin o yakınında bulunan bir adliye gidip yazılı olarak orada dilekçe verip ve delil olarak seni aldattığını gerekçe olarak sunabilirsin evliliğin sonlandırması için attığın adım en doğru adam olur masraf olarakta 500 TL ile 1000 tl dosya masrafı çıkar bu masrafları yaptıktan sonra işlem Başlar.
Anne ve babanın yanına gitme imkanım varsa ve yatta güvendiğin ailene onların yanına gitmeni tavsiye ederim.
Hayatta hiçbirimiz dörtdörtlük değiliz hepimizin hataları oluyor ve bu ölene kadar da böyle olacak çünkü bizler insanız.
Boşandıktan sonra kendine yeni bir hayat yeni bir sayfa yeni bir gelecek kurma için Başlar.
Anne ve babanın yanına gitme imkanım varsa ve yatta güvendiğin ailene onların yanına gitmeni tavsiye ederim.
Hayatta hiçbirimiz dörtdörtlük değiliz hepimizin hataları oluyor ve bu ölene kadar da böyle olacak çünkü bizler insanız.
Boşandıktan sonra kendine yeni bir hayat yeni bir sayfa yeni bir gelecek kurma için planlar yapabilirsin.
İmkanın varsa üniversite okuman ya da mesleki eğitim almak en doğru adım olur yerde sevip yeniden evlendiğinde çoluk çocuğun olduğunda kendi ayakların üstünde her ihtimale karşın durabilecek bir imkanın olmuş olur bağımsız olursun ne kadar bağımsız olursan o kadar güçlü olursun hayatta kiminle olursan ol. Sormak istediğin bir şey olursa özelden de yazabilirsin sorun değil umarım yazdıklarım sana yardımcı olmak adına yarar.
Kendine iyi bak ve hiçbir zaman şunu unutma sen her zaman kıymetlisin kendin için kıymetlisin annen baban için kıymetlisin sevdiklerin için kıymetlisin ama sana kıymet vermeyenlere de kıymet verme.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOtur tüm samimiyetine eşinle herşeyi konuş, neden böyle olduğunu olan ve olacak tüm olumsuzluklar karşısında nasıl bir tutum sergilemeniz gerektiğine dair ortak bir mutabakata varın. İlişkide bu tarz inişli çıkışlı dönemlerin olması pek tabii önemli olan şu ki tarafların olumsuzluklar karşısında sergilemiş oldukları davranışlar çok önemli. İlişkiyi bitirme üzerine oynamaktansa ilişkini ayakta tutmaya çalışmak senin için daha iyi olacaktır. Tüm bunlara rağmen düzelmiyorsa hiç bir şey o zaman ayrılığı düşüne bilirsin daha yolun başındasın hemen en kötüsünü düşünme iyi düşün iyi olsun. Umarım her şey yoluna girer sevgi ve saygı ile..
00 Yorumla
+1 yıl
Kurtar kendini ayrılBoşver Takma kafana boşver Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın Sen yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kadınsın00 Yorumla
+1 yılYa siz şaka mısınız? 6 aylık beraberliğiniz olmuş çat diye evlenmişsiniz o eski insan yok diyorsun bir de. Eski halini dahi tanımamamışsın ki. Küçük yaşta ne meraklısınız ilişki yaşamaya, tabi adamın gözü de dışarıda olur. Eğer uzun bir ömrünüz olursa en az 40 50 sene beraber olacaksınız. Çocuk işi mi sanıyorsunuz siz bu evliliği? Evlenirken hiç mi uzun vadeli plan yapmadın? Bu yaşlarda ikinizin de gözü kayacak zaten. Bir iki daha bekleyemediniz mi emin olmak için? Kendi düşen ağlamaz derler. kimse kafana silah dayamamış aşık oldum diyorsun. Hiç o televizyona çıkan haberlere de mi bakmıyorsun sen? 6 ayda insan tanımak ne ya çıldıracağım.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
46Cevap
Allah sana sabır versin inşallah. Maalesef insanların karakterleri sevgililik döneminde ortaya çıkmıyor. Gerçek karakterleri, huyları, suları evlendikten sonra ortaya çıkıyor. Sana tek tavsiyem çocuk yapmayı düşünmeyin. Bu sizi daha da elzem duruma düşürür. Narsist, duygusuz bir insanla zaten vakit geçirmek, ömür geçirmek çok zor. Bu bir yere kadar. Ama halen dışarıdaki kadınlara düşkünlüğü varsa buna katlanmamak gerekir. Bu işin, bu huyun sonu yoktur. Bu hayatı yaşamak zorunda değilsin. Bu senin kararın. Kendi ailenle konuş durumunu anlat, düzelmeyeceğini, ömür geçiremeyeceğini belirt ve sana destek, sahip çıkmalarını söyle. Kararında arkalarında durmalarını iste. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılNarsist insanlarla ilgili bi video izlemiştim ayni senin durumunda birakiyorlarmış öyle kişiler. Muhtaç güçsüz ve kendine bağımlı hale getiriyorlarmis. Acilen boşanmalısın bir de neden bu kadar erken evlilik düşündün ki sorumluluk ağır gelir lütfen ayrıl
10 Yorumla
+1 yılÇocuk olmadan ayrıl 5 ay da böyleysr sana hayat zindan olur boşanmaman için hiç bir sebep yok çocuk olsa bile boşan böylesinden elalem ne der deme s. ktir et onlar her türlü dedikodunu yapar seni tanıyan son insanda öldüğünde hiç yaşamamış olcaksın o yüzden istediğini yap ayrıl gerekirse başka şehire git
00 Yorumla
+1 yılİkinizinde yaşı çok küçük ayrılık güzel birşey değil ve hayal kurup hayatına gelecek insanın daha güzel daha iyi daha aşık olacağını düşünme
Çokça sabret soğuk davranma kaçmasın
Dırdır edip kafa şişirme
Naz niyaz hap mücadele et ağla sızla kalbine dokun baktın olmuyor ayrılıkla korkut ayrıl git
Toparlar düzelirse şans ver baktın olmuyor çocuk olmadan ayrıl01 Yorumla- +1 yıl
yine yine faydalı bilgiler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen hemen aynı şeyleri yaşadım diyebilirim. 9 ay sabredebildim şiddet aldatma herşey vardı oysaki evlendiğim adam o değildi. Aşıktım herşeyiyle seviyorum onu. Ama evlendikten sonra başka birine dönüştü sanki. Neyse kısa kesicem şu an boşanıyorum ve emin ol ustumden dünyanın yükü kalktı. Ve şunu anladım ki bu hayatta daha da görecegim bisey kalmadı sanki. Öyle hissediyorum. Bu durum beni fazlasıyla olgunlaştırdı. Nerde ne yapmam gerektiğini artık daha iyi biliyorum sanki.
14 Yorumla
Soran+1 yılŞerefsiz narsistler beni mahvediyor hareketleri bende boşanicam ama ailem engel oluyo
Boşan mutlu değilsen seni bu kadar uzmesine izin verme. Evet acele etmişsin o da seni elde edince gerçek yüzünü çıkarmış ortaya. Ders al bundan pişman olmak fayda etmez sadece aynı hatayı tekrar yapma ve önüne bak geçmiş için üzülme
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılAcelen neydi arkadaş kimi tanıyabilirsin bu kadar küçücük yaşta ve bu kısa sürede evlendin yazık hatalar zincirinde ilk hamlen ve bu koskocaman kar topu olucak
03 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir insan olduğunu nerden bilebilirdim? Aynı evin içine girmeden taniyamiyorusunuz daha düğün bile olmadı nikah oldu ailesiyle yasiyoruz
- +1 yıl
Nasıl yaa bilmediğin insan ile nikah yapabiliyorsun hemencik neyin telaşı acelesi
- +1 yıl
@ÇayırÇimen kardeşim anlamadan bilmeden yargılama yapmayın
Keşke bu kadar acele etmeseydiniz ama olan olmuş artık önemli olan bundan sonra atacağınız adımları doğru atmak.. ikinizde gençsiniz yol yakınken ayrılın bu evlilik bu şekilde fazla uzun sürmez zaten.
10 Yorumla
+1 yılŞu anlık yapacağın en mantıklı karar
Böyle bir adamdan çocuk yapmamak.11 Yorumla- +1 yıl
ve ayrılmak
Ayrılmam tek çare hata yapmışsın ama hatadan dön bence her geçen dakika zarar seni sevmiyor artık çünkü elde etmiş zaten ayrıca bu hep böyle gidecek sen devam etsende değişmez yani
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 560 cevap paylaştı. Şuanda sana eel bebek gül bebek gibi bakması lazım siz cicim ayındasınız mutly olmanız gerekirken sanaa yaptına bak yanliş yapıyo babasına söyle
013 Yorumla- +1 yıl
O kişiyi yetiştiren de ebeveynleri değil miydi?
Soran+1 yıl@Multifemale adam beni aldatmış babası ne diyor biliyor musun 😂 bidaha yapmaz o
- +1 yıl
İşte, kimse kendi kendine yetişmiyor. Babası nasil bir zihniyete sahipse çocuğunu da öyle yetiştiriyor. Benden sana tavsiye yol yakınken dön. Bir se çocuk yaparsanız onun da hayatını mahvedersiniz.
- +1 yıl
(!) Sonuna bunu koymayı unutmuşsun.
- +1 yıl
🤣🤣
- +1 yıl
Teşekkürler... 🥰🥰
- +1 yıl
Konuşacak birsey yok. Ne diyebilirim?
+1 yılBence önce konuş baktın hala aynı bi test amaçlı korkutmak için boşanmayı öne sür hâlâ aynı ise üzgünüm yapacak bişey kalmamış demektir 😐
10 Yorumla
+1 yılMutlu değilsen boşan derim. Evlilik zaten sevdiğinle mutlu hayat geçirmektir sen bunu yaşayamıyosan evlilik olmasa da olur
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Elbette mutsuzsan yol yakınken ve çocuk yokken kurtar kendini. Daha sonra imkansız hale gelir kurtulmak
10 Yorumla
+1 yılNarsist ise isin zor. Yol yakinken bebek yokken ayril. Kendine baska bir hayat kur. Guvenin olmadigi yerde saglikli bir iliski olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel nick
Evliliği tamir etmek için profesyonel destek almalısınız bence, olmazsa son çare ayrılmak olmalı, onun için evlilik terapistine vs gidin
00 Yorumla
+1 yılal karşına anlat ciddi ciddi son bir şans ver yine baktın aynı bu şekilde yürümez o evlilik hayat da geçmez öyle
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 547 cevap paylaştı. Çok üzücü bir durum, senin adına çok üzüldüm.
Bence evliliğinde sadakatsizlik varsa boşanmalısın. Sevgi yok, saygı yok, sadakat yok.. Neden mutsuz olduğun ve ihanete uğradığın bir evliliği sürdüresin ki?00 Yorumla
+1 yılOnunla konuş, eğer böyle devam edersen boşanırım de ve tavrını ölç.
10 Yorumla
+1 yılAyrıl gitsin böyle biriyle aynı evde yaşıyor olman bile sana işkence güzelim..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yıl11 ayın 5 ayı çık. 6 ayda alınan evlilik kararının sonucu. Sakin çocuk yapayim deme...
10 Yorumla
+1 yılarkadaşım bir dakika bile düşünmene gerek yok ailen sonuna kadar arkanda değil mi
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 679 cevap paylaştı. Kendini huzursuz hissediyorsun uzatmanın bir anlamı yok. Bir kadının göz yaşı bir erkek tarafındansa o kadın o erkeği bir daha görmemeli.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. başka kadinlarla beraber oldu
cevap belli boşan20 Yorumla
+1 yılSeni aldatmış hala sorguluyor musun boşansam mi boşanmasam mı diye?
00 Yorumlaacil ayrıl daha hayatının en iyi günlerindensin bak ayrılmazsan daha çok ağlarsın
00 Yorumla
+1 yılDaha fazla düzelir umudu taşıyıp çocuk falan olmadan gereğini yap.
00 Yorumla
+1 yılErken evlenmissin bu 1
2. narsist insani 6 ayda
taniyamadin mi00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılmutsuz gidiyorsa erkenden farkına da armışsın ayrıl ki kalan günleri kurtar
00 Yorumla
+1 yılBaska kadınlarla beraber oluyor ve sen hala evli misin?
00 Yorumlaeğer gerçekten dediğin gibiyse. hep seni üzen biriyle birlikte olmanın anlamı yok
00 Yorumla
+1 yılSeni aldatıyorsa ayrıl işte aşk meşk geçiyor diyoruz kızıyorlar
00 YorumlaÇocuk yokken ayrıl bundan hayır gelmez yalancı huyundan vazgeçmez
10 Yorumlasende kendi hayatına bak o zaman. O yapıyorsa sende yap. Birazda o düşünsün senin düşündüklerini.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 886 cevap paylaştı. Böyle olayları her gün okuyorum ve bu beni acayip korkutuyor. Evlenmekten korkuyorum resmen. Umarım mutlu olursun
00 Yorumla
+1 yılVay kötü bahtın kim bilir zararın neresinden dönersen kardır da diyebilirsin ya da al eline zımpara eye yontmaya başla bi yerden kim bilir belki bir ömür yontacaksın
00 YorumlaÇocuğunuz yoksa hiç düşünme hemen AYRIL diyeceğim ama yapmayacaksın yapamayacaksın yıllarını ziyan etmeden ayrılmana müsade etmez. Zordur narsist den ayrılmak ama bunu farkettiysen güçlü ol ve AYRIL. Doğru mu yapıyorum diye düşünmene bile gerek yok
00 Yorumla
+1 yılHamile kalmadan ayrılın bence hamile kalırsan bida ayrılamaz sın Şu an baba evinde misin
00 Yorumla
+1 yıl22 yaşında iken bende evlenmek istemiştim ama ailem okulun var deyip evlendirmemişti, kıza yazık olacak demişlerdi, ve bana yazık oldu ben de fıtık oldum
00 Yorumla
+1 yılSadakat güven ve sevgi gittiğine göre boşanmaman için hiçbir sebep kalmamış. Hiçbir şey senin mutluluğundan daha değerli değil.
00 Yorumla
+1 yılboşansana ne duruyorsun ailen karşı çıkıyorsa aileni karşına al ama böyle hayat olmaz hayata 1 kez geliyorsun unutma
00 Yorumla
+1 yılBence kesinlikle ayrıl çünkü insanlar kolay kolay değişmez ve sen daha çok gençsin önüne neler çıkar bilemezsin. ben ayrıl derim
00 YorumlaÇocuk var mı? Varsa törpülemeye çalışın kendinizi. Eğer yoksa boşan gitsin kendini değersiz hissettiğin yerde durma
00 Yorumlabu konu hakkında bir terapistten profesyonel yardım almanız çok daha iyi olur karışık bir durum içerisindesiniz
00 YorumlaGerçekten sevilmedigini düsünüyorsan bebeginiz olmadan ayrilmalisin
00 YorumlaBunları sana yapıyor ve sen hala evlisin be hatta bize boşanmalı mıyım diyorsun evet hemen ayrıl
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik travma yani hergün boşanırsan 1 ay ağlarsın devam edersen hergün
00 YorumlaBitir kendine acı çektirme sen geri cekildikce üzerine geliyo hayvan
00 Yorumlahatadan dön
hayatını yeniden kur!10 Yorumla
+1 yılGerçekten üzüldüm, şu an durumunuz nedir?
00 Yorumla
+1 yıl🤔😞çok üzücü bir durum yazıklar olsun hain eşlere
00 Yorumla
+1 yılSoru fake mi bakıyorum hiç cevap vermiyosunda 🤔😅
00 Yorumla
+1 yılÇok üzüldüm🥺 aşık olarak evlendin ve sonuç🙄
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen kararını vermişsin zaten, bosanman en dogrusu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılmutlu değilsen ayrıl. zorlamanın anlamı yok
00 Yorumla
+1 yılEvlenince bende bundan korkuyorum ya
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. O yaşta evlenecek ne yaşadın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok üzüldüm ayrıl gitsin yoluna devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDaha fazla gecikme o zaman.
00 YorumlaKaç kurtul narsist bende o kurbanlardan biriyim
11 Yorumla- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem