şu an midem bulanıyor. Hasta olacağım sanırım. Fake trol soru falan değil. GERÇEK. YAŞI 16 BEN 21. Beni sevmiyor ondan yapıyor sanıyorum. Fakettigimi de anladı ama devam ediyor. Ben bir aptalım. Yaşamak istemiyorum artık
Güncellemeler
+1 yıl
Nasıl ispatlarım bunu ya. Vay benim çileli başım
Kardeşim gizlice benim fotolarimi çekiyor. Ne yapmam gerekir. şu an midem bulanıyor. Hasta olacağım sanırım?
Hoşuna bile gider ne ders alcak. Ailemde de söylemek istemiyorum küçük düşürücü bir durum. Belki abime söyleyebilirim. Ama yıllar sonra bile unutulmaz bu olay kendim halletmem lazım. Ağlamak istiyorum hatta ağlıyorum şu an
Amaç kötü işte. Zaten ben artık dikkat ettiğim için kapalı giyiniyorum yanında. Biliyo anladığımı. Ama ispat da edemem. Ne yapacağımı bilmiyorum. Nefes alamıyorum
Ohaa ne diyosun senn bak ssn su kucuk serefsiz yellozaa al firlat telefonunu kir at sic sonrada agzinin orta yerine biride bisey diycek olursa terk edip giderim bu evi de
En iyisi ben dikkat edicem giyimime falan . Ama ben şu durumda bunu kabullenmiş boyun eğmiş oluyorum ve o daha çok üzerime gelecek. Bu her şey için geçerli aslında. Bir dur demem lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Umarım başkasına atmıyordur evin içinde açıkta gezebilirsin saçın falan
Atıyor, kendi için yapacağını sanmıyorum. Maksat eğlence çıksın bana da bi saygısı yok zaten. Ama bir dahaki sefere telefonu elinden alicam.
Kafayı yemiş ben olsam tokatlardım
iğrenç sen ciddimisin bu ne kahpelik lan sabır ya saygılar
Ciddiyim. Arkadaş grubuna atıyor pic. Ve onlar benim akrabam falan . Otuz yıl geçse bile hatırlayacaklar belki beni gördüklerinde iğrenç gerçekten.
sende onun fotoğraflarını çek biraz müstehcen olsun hatta nude felan sende at kız yap bunu ders alması gerek
Hoşuna bile gider ne ders alcak. Ailemde de söylemek istemiyorum küçük düşürücü bir durum. Belki abime söyleyebilirim. Ama yıllar sonra bile unutulmaz bu olay kendim halletmem lazım. Ağlamak istiyorum hatta ağlıyorum şu an
bir çözüm bulmalsıın ablasına bunu yapan başkasına neler yapmaz geleceğin sapığı tacizcisi birşey bulmalısın acil
Agzin gozun yamuk cektiyse bisey olmazda tovbe tovbe bi an aklimiza kotu kotu seyler geldi yaww
Amaç kötü işte. Zaten ben artık dikkat ettiğim için kapalı giyiniyorum yanında. Biliyo anladığımı. Ama ispat da edemem. Ne yapacağımı bilmiyorum. Nefes alamıyorum
Ohaa ne diyosun senn bak ssn su kucuk serefsiz yellozaa al firlat telefonunu kir at sic sonrada agzinin orta yerine biride bisey diycek olursa terk edip giderim bu evi de
Ya kalamadım ki hiç. Uzakta telefon sürekli bana dönük. Resim çektiğini nasıl ispatlicam ki.
elinden geldiğince engel ol bu rahatlığı ona kesinlikle vermemelisin
Bir kardesin bunu yapmasi hic normal degil
Ben ailede kötü bir izlenim verdim bi ara. Ama bu benimle ilgili. Ablan sapıkça şeyler yapıyodu diye ona bunu yapmaya hakkın varni
Niye hakki olsun, ama ergenlik iste kafasi mi karisti ne oldu cocugun?
Kafası karıştı derken.. Benim birileriyle konuşmuş olmam. Ailede saygı duyulan bir insan olmamam. Onu sevmemem
Himm, iste bir seyler olmus sonucta, aradaki bag da kopduysa. Cocukluk yine de, ama durumu boyle fark ettiysen, al karsina korkut biraz
Saçma bir konu iki tokat geçer
Saçma ama gerçek. Çıplak bulsa onu da paylaşır ama vermiyorum eline koz. Arka kamerasını bozsam mi diye düşünüyorum
onunla oturup konuşman lazım..
Ne dicem ama. Bi tokat yapistirasim var ama.
özel fotoğraflarını mı?
Yani normal ev halim işte. Sürekli çekiyor ifşa gibi. Arkadaşlarına yolluyor sanırım
snapchatten arkadaslarıyla şakalaşıyodur bunda kötü bişey yok bence en fazla döv falan jhdkhfdkas
Ciddi misin ya.
kötü bişey yok bence git uyar sert bi dille ailene de deki benim sürekli fotoğrafımı çekiyor kime atıyor bu çocuk. o zaman yapmayı keser
Nasıl fotolarını çekiyor mesela 😳
Belki anneninde çekiyordur
Kardeşin erkek mi
Evet
Adam akilli uyar onu yoksa ailene soyleyecegini soyle
Diğer ablamıza yapmıyor bana yapıyor. Aileme söylesem benim için kötü bir imaj olur
Soyleyecegini soyle sen , o seni cekerken sen de onu cek
Ben bunu hakedecek ne yaptim ya. Bir insan ablasına bunu yapabilir mi
Abazalik merak
Yurda cikicam ben. Ya da evlenip gidicem. Ya kocam da yaparsa bunları bana. Nasıl baş edicem bilmiyorum. Nefesim daralıyor şu an bile
Sacma bisey icin kafani yorma uzme kendini
En iyisi ben dikkat edicem giyimime falan . Ama ben şu durumda bunu kabullenmiş boyun eğmiş oluyorum ve o daha çok üzerime gelecek. Bu her şey için geçerli aslında. Bir dur demem lazım
Bu konuda sert olduğunu göster ona abazaligini baskasinda atsin