Anneme soyleme bos yere uzulur beni de suolar inanmaz diyor.. sizce dogru mu soyluyor?
Kurana bir iki defa carpti ama sonra hep "ama" dedi
iş hayatın dahil olmak üzere bu tür sorunlar kendinden küçük ve rütbesizlerle çözülmez. daha çok büyür.
annene babana ya da amirlerine olay soğumadan söylemelisin. olayı sen kaldırabiliyorsan. senden büyük olanlar zaten kaldırır.
AMa annem duyorsa gider ilk onu gebertir sonra bidaha konusmaz etmez. bir anne olarak boyle biseyi duymak kolay degil. Bizi her yan yana gordugunde aklina gelecektir seneler gecse de
hayır her yanyana gördüğünde aklına gelmeyecek. kardeşine yaptırım uygulayıp çocukluğuna verecek.
eğer asıl önlem alınmaz sineye çekilirse. çocuk ablam nasılsa anneme babama söylemiyor. hoşuna gidiyor demekki diye düşünecek
Eger oyle bisey dusunurse beni hepten kaybeder.. ben soyleyemem ama ya korkarim
gönlün bilir.
Normal bu tavırlar.. ergenliğe girdiği için kadınları tanıma isteği doğuyor oda en yakında sen olduğun için seni takip etti ama emin ol içinde kötü birşey olanaz o yaşta
Ya biliyorum evet ama ne bileyim sitelere falan girsin resim cekmek nedir
Elindeki tablette elinin altında yaramazlık olsun diyr... ona yol göster yoksa sıkılır
annene söyle. o çocuk daha böyle hatalara düşebilir. öyle düşündüğün gibi tepki vermezler. ayar verirler onun da aklı başına gelir.
Ya ama kotu olur annem omru boyunca unutmaz ki surekli aklina gelecek guvenmeyecek artik ona bir anne icin kotu bir durum
Yalan soyledigimi mi dusunuyorsun?
Cevap
29Cevap
O an kardeşinin elinden tableti alıp bakman gerekirdi. Uyurken al karıştır, geçmişine falan bak. 😐 Sosyal medyada öyle şeyler görüyorum ki şüphelenmemek elde değil.
Daha çocukmuş aileni üzmeye lüzum yok ablası olarak kardeşine durumu güzelce anlat yaptığının ayıp olduğunu
Ya ama seneler gecse de ben unutamam bu olayi. Yaninda rahat edemem bundan sonra :/
Sen dediğimi yap sonra kendini rahatlatırsın
Peki, tesekkurler bu arada
Ne demek rica ederim her durum geçer atlatılmayacak hiçbirşey yok rahat ol🙂
kardeşin muhtemelen p*rno sitelerde fazla takılıyor özellikle ifşa sitelerinde ve oradaki bu tip paylaşımları görünce kendi de yapmak istemiş olabilir
Eger beni bir yerde paylasirsa beni hepten kaybeder
sen anlamazsın ki yüzün görünmeyeceği için
Off ya sinirlerim bozuldu ellerim titriyor
benimki tahmin tabii ki
Bu tarz seyler kotu ama cocuk ergen ve belkide etrafindaki tek kiz sensin biseyleri merak edip pesine dusunuyor kardesi olsanda. bundan sonra daha dikkatli ol onun yaninda oturmana kiyafetine daha dikkat et
Tableti al sil. Ön-asya meraklı olurlar ondandir ama ileri gitmsisn
Kardeşini al karşına güzel bir dille konuş
Neden böyle bişey yaptığını anlatsın sana bu hiç iyi değil
Şimdi buna çözüm bulmazsan kardeşin ileride sapık olur, git ve durumu anlat, gerekirse şiddet.
Tabletini açtırt fotoğraf video birşey var mı kontrol et
Kardeşin yetişkinliğe geçiyor annene durumu anlat bence bir şekilde alın karşınıza konuşun
bu devirde normal insan karısının resmini çekip paylaşıyorsa ya da karısını paylaşıyorsa
Ya soyleme soyle seyler aglayip duruyorum zaten sinirim bozuldu
neden ki
gitme çocuğun üstüne ergenlik çağında bu kadar açık secik kızı gördükten sonra merak ediyordur. kızın vücudunu en müsait olarak da seni görmüştür.
bak kızım al elinden telefonu sil ve kardeşini sağlam bir azarla.
Bence zaten korkudan sildi bakmadim tabletine ama rahat rahat konusamiyorum asagida annem ve abim var. Bisey sorunca bagirarak savunmaya calisiyor kendini
Yanliz kaldigim an onunla konusacam zaten tekrar
19 ama profildeki yanlis
Henüz ergen, yinede kendini sakın ve ona nasihat et
Kaç kere diyoruz hikaye okuyup gelerek burada soru sormayın diye bu nasıl soru ya :)
konuş kendisiyle aranızda çözün çünkü evde kaçmaya çalışa bilir kardeşin korkusunda veya otanmasından
Takma ya, meraklı bu yaşlarda, benim kardeşim de aynı. Rahat ol 😉
Ağzını burnunu kırmalısın.
Aslinda yalan olsun istiyorum soyledikleri gercek olsun istiyorum ama gozlerimle gordum ve kosma sesleri duydum
Tableti alıp resimlerini sildin mi?
Kardeşin ergenliğe giriyor, güzelce konuş bunları.
Tam ergenmiş sapık gibi
Kardeşin sapık şikayet et
Offf
Kime sikayet edeyim ki
ailene
tableti alip kontrol etseydn dustan cikinca
Etmedim curret edemedim zaten silmistir kontrol ederim korkusuyla
madem oyle bir suphen var daha dikkatli ol yani genclerin bile ahlaki bozulmus
Zaten oyle olacam ama ben bundan sonra kardesim diye sarilamam bile
bilemem artik o kadarinida senin kararin ama birdaha boyle birseye kalkisirsa uyarmani tavsiye ederim. Sanirim erkek?
Evet erkek
anladm neyse gecmis olsun bidaha yasanmaz umarim
Sağol
Lavuğa bak daha 13 yaşında nelere özeniyor pipili
@gozukucukelif istersen dertleşelm
13 yaşında çocuğun böyle olması tuhaf :D
kızmı erkek mi bu kaç yasinda
Erkek 13 yasinda
Silmistir o korkusundan bakmadim tablete curret edemedim
Çok kötü bu durum
Evet.. ya ben bundan sonra nasil rahat edicem yaninda sarilamam bile
gelecegın sapıgı
Oha ya
vay deyno ergenmıs gercekten
Açık açık konuş onunla
13 azgın yaş
Erkek mi lan bu
Evet
Oooo valaha bilemiyecemde tableti bir kontrol et derim tam ergenlik çağı ama yani ne deyim ki
Kesin silmistir ama kontrol ederim korkusuyla eminim
Ensest bir duruma doğru gidiyor derim sana olan bakışlarını kontrol et derim
:/ sinirlerim bozuldu
Çocuk daha yapcak bisi yok internetinde girdiği siteleri bir kontrol et geçmişini felan
Ya zaten bundan once gecmisine bakmistim ciplak kadin ciplak baba got gibi seyler yazmis
Ulan çocuk azmış ooo sizin iş zor
Offf
Aman dikkat et uyurken felan
Psikologa anlat kardsm
Yaş kaç?
Kardesin erkek mi?
Evet
Ya tamam ama meraktan ne bileyim baska kizlarla konusabilir cocuksu bir sekilde. Gelim de ablasinin ciplak resimlerini cekmek nedir
Ama ablasiyim ben onun
Terbiyesini ver
Ya zaten su ergenlige girdiginde beri bir tuhaf
@gozukucukelif dikkat et internete atabilir, derhal tableti al onları sil.
Kardeşin sapık mı
karşına al konuş..
bize at :D
Sapik misin
Babana söyle
Üvey mi
Hay aksi
haysiyetsiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar