Kardeşim duşta resmimi çekti. Ne yapmalıyım?

Duşa girmiştim. Biz müstakil evde oturuyoruz. Banyoda bir pencere var, o pencerede yukardan bahçeye bakıyor. Pencereden çıkarsanız da düz çatı var. Neyse duşa girdim, perdeyi aşağa indirdim ama aşağısı 10 santim kadar açıktı. Sonra duştayken biri geçti sandım (ki bu mümkün değil kim ne yapsın çatı da). Bir iki saniye iyice baktıktan sonra kardeşimin tabletini gördüm. Tabii anında bağırdı kardeşime nerdesin napıyorsun diye. Ses gelmedi. Ben öyle bağırınca da hızlı hızlı yürüme sesleri geldi ve kapı açılıp kapandı. Bir iki dakika sonra ses verdi kardeşim odamdayım niye bağırıyon diye. Ama aşırı tepki berdi (gerçi bende baya bağırdım)

duştan çıkınca yanına gittim yok öyle bişey neden aklından böyle pis biley geliyor falan dedi ama inanmadım. Yüzü kıpkırmızı olmuştu ve aşırı savunuordu kendini. Anneme bişey diyemem çünkü kadın maf olur. Annemin halini bile düşünemiyorum. Hastalanır kadın. Kardeşim 13 yaşında.

Lütfen yardım edin en azından dertleşebilecem biri olsun. Bu durumu kimseye anlatamam. Ya ben evde kendi kardeşimin yanında da mı rahat edemeyeceğim?
Güncellemeler
+1 yıl
"Abla ben 13 yasinda cocugum boyle bisey neden yapayim" diyor.
Anneme soyleme bos yere uzulur beni de suolar inanmaz diyor.. sizce dogru mu soyluyor?
Kurana bir iki defa carpti ama sonra hep "ama" dedi
Kardeşim duşta resmimi çekti. Ne yapmalıyım?