Kardeşim ile alakalı?

Merhaba, 12 yaşında bir kardeşim var. Bundan 2 yıl önce yani kardeşim 10 yaşındayken ailevi bir olay yaşadık. Aslında o günden sonra kardeşimin ciddi bir travma yaşayacağını düşünüyordum ama bir gün sonra hiçbir şey olmamış gibi gülüp dalga geçiyordu. Kardeşim 11 yaşına kadar arkadaşları olan samimi komik bir çocuktu ama 12 yaşına girince çok değişti. Sessiz, içine kapanık, 2-3 tane arkadaşı olan birisine dönüştü ve ekonomi, dini - inançlar, felsefe, geçmişten kalan cinayetler, intihar videoları gibi bir sürü şeyi araştırmaya başladı. Ciddiyim, arama geçmişi full katiller ve intihar videoları ile dolu. Bana aşırı garip geliyor yani 12 yaşında bir çocuk sonuçta bu kadar şeyi araştırmak için çok küçük olduğunu düşünüyorum. Göz altıları morluklar ile dolu siyah kapüşonlu ve eşofmandan başka bir şey giymeyen (geçen seneye kadar böyle giyinmezdi) birisi oldu. Serseri falan olmadı bu arada yanlış anlamayın ama ben depresyonda veya anksiyete gibi sorunları olduğundan aşırı şüphelenmeye başladım. Anneme de "aylardır kendimi iğrenç hissediyorum beynim patlayacakmış gibi" derken duydum. Aslında açıkça konuşmak gerekirse kardeşim ile pek samimi değiliz ama bu durumu dikkatimi çekiyor çünkü geçen seneye kadar gülüp eğlenen birisiyken kısa bir sürede gülümsese bile direkt yüzü geri bozulan ruh gibi dolaşan bir çocuk haline geldi. Hayır yani bu gerçekten ergenlik değil.
Kardeşim ile alakalı?