Erkek kardeşim?

Herkese iyi geceler öncelikle. Bir erkek kardeşim var 11 yaşında ama hala annem'le uyuyor. Bir kaç gün önce hastalanmıştı sağlık ocağına götürdü annem doktor ilaç verdi ve sormuş kiminle uyuyorsun diye annemle demiş odan var mı demiş var demiş o zaman artık odanda uyumalısın büyüdün artık demiş o da tamam demiş annemi'de uyarmış siz çocuğunuza iyilik değil kötülük yaparsınız böyle büyüyünce çekinik korkak olur demiş. Ben de biliyorum bunun çok tuhaf olduğunu yalnız uyuması gerektiğini ama yok ödleğin teki gece lambasını kapatıp tavan'daki lambayı açık bırakıyoruz yine korkuyormuş. Kaç gündür annemle uyuyor hala annem'de rahatsız oluyor doğal olarak ama çocuğu diye üzülmesini korkmasını'da istemiyor. O annemin yatağın'da yatıyor annem'de gidip onun yatağın'da yatıyor uykuya dalınca. Sabah konuştuk odasın'da uyuması için ikna ettik tamam uyucam dedi. Gece annem kardeşimi kendi yatağına yatırdı 5 dk bile geçmeden yine annemin odasına gidip yatmış bende lavaboya giderken fark ettim gittiğini. Niye gittin dedim burda uyucam dedi tepem attı yılardır böyle ödlek. Tokat attım bir tane hafif. Zırladı her zaman ki gibi annem'de bana kızdı. Ne yapıcam bu veletle bilmiyorum. Anneme psikologa götürelim diyorum hemen hayır diyor bir sorunu yok diyor. Ne yapayım nasıl alıştırcam bunu yalnız uyutmaya?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de babam hep şehir dışında yurt dışında çalışıyor aylarca evde yok. Akrabalarımızın %90'ıda farklı şehirlerde o yüzden öyle çok kuzenlerinide görmüyor yıllardır bazılarını görmedi bununla alakası var mıdır sizce? Tek başına odasında ödev bile yapamıyor hep salona taşıyor ödevi. Yalnızlık'tan çok korkuyor.
Erkek kardeşim?