Baska bir kuzenimizin dogumgununu kutlayacaktım. onu da cagirdım. o kendince atak yaptı. Dedi ben de kücük pasta alayım. once onlara gideyim dedi. Tabi ben kızdım. kutlayacaksak birlikte kutlayalim seni davet eden benim dedim. Tabi o bildigini yaptı. sonra ben ona postayi koydum whatsaptan.
Ama bu kuzenimle yakın arkadastık. Sizce yaptıgı için pisman olur mu?
Ama bu kuzenimle yakın arkadastık. Sizce yaptıgı için pisman olur mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
o değil sen pişman olacaksın gibime geliyor
Ben pisman olmam çünkü yaptigi cok yanlıstı
hadi bakalım
Yanlış yapmış cidden..
Senin yerine ben sinir oldum
Aynen birlik beraberlik bilmiyor. Ben de dedim madem öyle sen ayri kutla. bundan sonra da senle yakın arkadas filan da degiliz sadece kuzeniz dedim.
Olur belki
Yaptığı yanlış
Aynen. dogumgununu kutlayacagimiz kuzenle ayni apartmandayim ben. tutturdu "ben kapisini çalcam kutluycam oradan size geçerim onla"
Ben dedim pastayi da al bize gel 2 pasta olsun birlikte kutlariz. seni davet eden benim planimi bozma dedim.
Tabi o israr etti
Dedim madem oyle git sen kutla. bize de gelme dedim partiye 😂
Hahah diğer kuzen gönül koymadıysa sorun yok.
Bu ayıptır ne güzel çağırmışsın partine çöreklenmeye kalkmış ben yaptım der gibi
Aynen. diger kuzenime anlattim tabi her seyi. şasırdı o da neden öyle yaptı diye 😂
Sonra da kuzenime yazdım "birlik beraberlik nedir bilmiyorsun. Bu saatten sonra senle yakın arkadas filan degiliz sadece kuzeniz. ona göre davran. ben boyle sacmaliklara gelemem. Bu yazdiklarima da lutfen cevap filan yazma. ugrasamam" dedim.
Bana ne yazsa begenirsin 😂
Sen önce biraz olgunlas büyü de gel yazdı
Kuzenin çok saygısız anlamalıydın ilk baş ikinci pastayı almak nedir. Ya beraber alırsın ya da sürprizmi yapmak istiyorsun kapıda gel beraber yapalım dersin bu ne böyle
Bu sekil saygısızlıgına karşı gelip yakın davransa bile yüz vermemek gerek
👍👍👍
Olmaz göz göre göre yapmış ama barışırsın
bencilin tekiymiş pişman da olmaz o
Hata yaptıktan sonra pisman oluyor aslında
Barışırsın