Aile & Toplum Sizin oralar nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet bizim buralar bugünde sisliydi. Peki ya sizin yaşadığınız yer nasıl? Sizin oralar nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl dağ başına mı kaçırdılar len seni 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ne alâka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ıssız ve sisli o yüzden Yorumla Soran +1 yıl Evet ıssız burlar. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hava soğuk mu soğuk gibi Yorumla Soran +1 yıl Hava durumu -3Hissedilen -6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl he çokta soğuk değilmiş ya Ankara daha beter :Dtabi bu aralar iyi 1 hafta önce fenaydı :D Yorumla Soran +1 yıl Daha kar vardida. Bugün yağmur yaginca eridi. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyi bakalım Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Köydemi yaşıyosun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok hayır. Biraz dağ havası alalım dedik. Normalde şehir de yaşıyorum. Yorumla Erenkuvvet +1 yıl Anladım Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Neresi burası 😊 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Afyon-cigiltepe Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Hımmm hiç gitmedin Afyona Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
dağ başına mı kaçırdılar len seni
Ne alâka
ıssız ve sisli o yüzden
Evet ıssız burlar.
hava soğuk mu soğuk gibi
Hava durumu -3
Hissedilen -6
he çokta soğuk değilmiş ya Ankara daha beter :D
tabi bu aralar iyi 1 hafta önce fenaydı :D
Daha kar vardida. Bugün yağmur yaginca eridi.
iyi bakalım
Köydemi yaşıyosun
Yok hayır. Biraz dağ havası alalım dedik. Normalde şehir de yaşıyorum.
Anladım
Neresi burası 😊
Afyon-cigiltepe
Hımmm hiç gitmedin Afyona