Yoktan Olay Yaratan Ruh Hastası Olduğunu Düşündüğüm Bir Babam Var, Ne Yapmalıyım Sözün Bittiği Yerdeyiz?

Söylemesi ayıptır bugün Şok Marketten Mis Kaşar ve Aytaç marka sucuk aldım. Annem demişti ki oğlum pide yapmak istiyorum deneyelim bakalım nasıl olacak dedi bende tamam anne dedim ve marketin yolunu tuttum. Ardından eve geldiğim de annem elektirikli sobanın önünde çayını yudumluyor ve tariflere bakıyordu hemen yan koltukta ise babam olacak ruh hastası sakat kafalı adam uzanıyordu. Neyse annem bana sordu ki oğlum bu aytaç marka sucuk kimin yani kaliteli mi dedi bende dedim ki yahu anne tabi kaliteli yani Şok Market'in sahibi Ülker dedim yani dolayısıyla içindeki ürünlerde Ülker dedim ve nitekim de öyleydi yani. Biz annemle bu konuyu konuşurken babam olacak sakat kafa yandan bana diyor ki işte dün akşam Habertürk'te bir program da adamın biri demiş ki Ülker, İngilizlere satılmış falan filan, ben ise onu aldırmıyor anneme diyorum ki anne Ülker Türk malı diyorum onun benle muhatap olmamasını istediğim için (ve her defasında sorun çıkardığı benim iyiliğimi düşünmediği için) inadına türk markası demeye devam ediyorum o ise yani diyor ki içinde ne eti olduğu belli değil domuz eti mi koyuyorlar falan filan. Be adam seninle konuşmuyorum ki annemle konuşuyorum ben yani sen neden s*k gibi araya giriyorsun demi ama. Annem de babam olacak hayvana dedi ki yahu be adam askerden gelmiş genç (22) çocukla nasıl konuşuyorsun sen üstelik sen sonuna kadar haksızsın yani yoktan olay çıkartıyorsun dedi ama o hala anneme ve bana küfretmeye devam etti 22 yaşındayım bir baba düşünün ki kendisi gibi düşünmeyen eşi ve çocuğuna kin, nefret kusuyor benim inandığım gibi inanacaksınız demeye çalışıyor... Millet çocuğum olsun diye milyarlarca para harcıyor bu ruh hastası ise demiyor ki ulan ne güzel biri 20 diğeri ise 22 yaşında iki tane sağlığı yerinde erkek evladım var demiyor ve üstelik nedenini bilmediğim bir şekilde nefret tohumları ekiyor bu durum sadece bana karşı yani benden küçüğe böyle davranmıyor. Annem arada kalıyor annem üzülüyor ve o adamın bu yaptıklarına oda anlam veremiyor. 48 Yaşında bir adam düşünün ki hareketleriyle tavırlarıyla yani herşeyiyle çocuk gibi ulan ben mi onun babasıyım o mu benim babam belli değil. Ne yapacağımı bilmiyorum bu yaratıkla hayat mı geçer!
Yoktan Olay Yaratan Ruh Hastası Olduğunu Düşündüğüm Bir Babam Var, Ne Yapmalıyım Sözün Bittiği Yerdeyiz?