Namaz kılıyorum yine yüzüm asık. Allah'tan bişi bile istemiyorum namazımı kabul et diyip kalkıyorum tükenmiş hissediyorum. İnsan olarakta kimsem yok. Yokmuşum gibi hissediyorum. Bı Allah var onun için yaşıyorum o da kırmamak gibi o bağlamda yoksa yaşamak bile istemiyorum. Hayalleri gerçekleşmemiş saçma sapan bir sülaleye doğmuş çıkılması imkansız bir bataklıkta yüzü asık bekliyorum ölmeyi. Arkadaşlarım falan hep istedikleri şeylere ulaştılar. Benim rakibim olanlar beni hatırlamayacak şekilde geçtiler.
Ben hâlâ anne babam delilleriyle uğraşıyorum. Kusmak istiyorum sürekli midem refleks gibi aklıma geldikçe böğürüyor neden ya
Ben hâlâ anne babam delilleriyle uğraşıyorum. Kusmak istiyorum sürekli midem refleks gibi aklıma geldikçe böğürüyor neden ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tekrardan başla bunun sana bir zararı yok ya belki biraz geç ama daha güzel inşa edersin her şeyini bilemezsin çabalamazsan hiç bir şey senin olmaz
Tekrardan lise hayatı tekrardan iyi halleriyle anne baba onların aileleri olmayacak ki. Yalnızlıkla geçen çocukluğum dolmayacakki. Aynı binada yaşadığım akrabalarla konuşmadan geçen yıllar dolmayacakki yerine yenilerini de inşa edemem. Daha akıllı bir anne babaya sahip bir çocukluğum olmayacak ki sorunları düzeltebileyim kabul etmedikleri hataların kurbanı olmayım
Bir söz vardır sorunun hepsini başkasına yükleyip kurban gibi davranmamalıyız hep biraz bizde şekillendirmeliyiz hayatımızı anneni babanı suçlu bul her zaman sana bir kazanç sağlayacak mı hayır
Bari ölsünler istiyorum hâlâ yüzsüz gibi yaşıyorlar
Allah'ın bir şeyi görüp görmeyeceğinden şüphe ediyorsun hala ne diye namaz kılıyorsun o halde kardeşim
Gerçekler ortada geri gelmeyecek şeyleri kaybediyorum. Biri dur demiyor insan ne kadarda inançlı olsa o değer verdiği gelemeyeceği şeyleri kaybedince. Bünye kaldıramıyor boğuluyormuş gibi düşün kusuyorsun kusma isteği oluyor kaybettiğin yılları gördükçe
Hayatta başımıza gelen her kötü şey imtihan buda imanı tamamlayan bir etken ve herkesin kendine göre sınavı var senin de kaldırabileceğin imtihan olarak bunu vermiş Allah sana razı ol tevekkül et daha ağır imtihanlar var bak Filistin'e bir çocuk düşün bütün ailesi şehit olmuş şimdi hayata tutunuyor bir şekilde
Yahu ailem olmasa daha iyi bir çocukluk geçirdim en kötü arkadaşlarım ailem olurdu. Ailem varken sadece anne babam var. Devlet çok daha iyi bakardı bana ben küçükken yurtta nasıl kalabilirim diye araştırıyordum mecburiyetten
Ne oldu ne yaşadın kardeşim istersen eklryip anlat
Yokluk kimsesizlik yalnızlık küslük yaşadım ve sonuçları hayatıma mal oldu. Birilerinin (anne babamın) pis aile yapısından sözde kendince mükemmel destek oldukları eğitim hayatım bombok bir hal aldı
Benden daha az zeki olanlar benim istediğim yerlerdeler ben anne babamla uğraşıyorum onların deli saçma boş fikirleri işleri ile uğraşıyorum tartışıyorum
Yani Millet nereye gidiyor ben hâlâ yerimde sayıyorum geriye gidiyorum hatta
Ne olursa olsun çalış yılma hepimiz zorluklar yaşadık şimdi çalışıp çabalasan kendini kurtaramaz mısın aile evinden uzaklaşman zamanı geldi kaç yaşındasın
19. Ben tıp okumak istiyorum çünkü tek yapabileceğim meslek. Ama 2 yıldır geçmişten gelen katlanmayla başaramadım. Aile evinden çıksam sınava hiç çalışamayacam.
Pes etmek istemiyorum ama eski arkadaşlarımi gördükçe hatırladıkça moralim bozuluyor. Ben hâlâ evdeyim onlar şimdi ne okuyor
Kardeşim daha çok gençsin bende aile evindeyim abim ve babam hep çalıştıkları için ben hep yattım ama hayatın böyle bir yere varmıycanı anladım bir iki seneye evlencem para yok ne yapacaz mecbur bir devlet kapısından gircez şimdi çalışanların hali de perişan otur zorla kendini bir şekilde