İzmir denilince aklıniza ilk ne gelir mesela?🤔 İzmir' sizce nasıl bir yer? Dökün düşüncelerinizi bakalım 🤨😂

Yaşamasını bilene cennet gibi şehrimiz var illaki (ben dahil) göçler nedeni ile kaos olmuş olsada izole ve ne istediğini bildiğin sürece cennetten bir köşe
her yerinde ayrı bir keyif alınabilir tercihim ıssız araç girmeyen koylar ve ormanlıklar kafamdaki dünyama en iyi gelen köşelerdir
Güzel yerleri çok var evet
Teyzem cigil de... Geldim gördüm ne iyi ne kötü fena değil !
Ben memnun kaldım beğendim ama abartildigi kadar çok da sosyal biryer gibi gelmedi bana belki yanlış zamanda geldim bilemiyorum !
Çok abartılmış bir şehir olarak kaldı bende 🤷
Senin olduğun her yer güzeldir
❤️❤️❤️ o zman en güzel yer Ankara 😄😄😄 orda da sen varsın çünkü
Yaaa 🙈
Cevap
11Cevap
Konak vapur iskelesinden, Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesine kadar Kordon boyunca yürümeyi seviyorum. :)
Vazgeçilmezler'den👌😄
İzmir çığrından çıktı aşırı göç alıyor insanları fazla tuhaflasti eskisi gibi övülen bir şehir değil
Bence de eskisi gibi sevemiyorum artık İzmir'i
Evet ben sevmiyorum bu yüzden ama güzel ve elit insanlsrin yaşadığı yerlerde var balçova gibi Alaçatı falan ben bucadayim b*k gibi
Cidden mi yine eskiye göre iyi bucaya😂 bende Buca'da doğdum ama şimdi Gaziemire taşındım
Kro dolu ve hırsız
Unuttmusum bucayi ama dediğin gbi var öyle tipler yine şükür Kadifekale'den Yeşildere'den iyidir😂
Sorma ya geçen kapısını çaldılar birinin
Hadi be 😂😂
İzmir guzeldir yaa, konak, alsancak, cesme, kordon boyu, boyozu, gevregi, kumrusu, bir baska memleket
Bornova , alsancak favorim
Bornova güzeldir 👌
İzmir de misin kardeşim
Allah kolaylık versin 😊
Memleketimin her yeri bana göre güzeldir.
Bornova, Karşıyaka, bostanlı, Alsancak, Göztepe
Askerlik...
😂👌 askerlik rahat dmi
Daha rahat😂
😂😂 doğrudur 🤷
Urlayi cok severim
Urla çok güzel 👌🤗🤗
Karşıyaka :)
Eskiden seviyordum çokta gidiyordum da şimdi gidesim gelmiyor nedense vapura bile binmeyeli kaç sene oldu İzmir beni ben İzmir'i bosvermisiz resmen🙄 sen İzmir'de misin ki
Cidden mi😂😂😂 ee Karşıyakayi nerden biliyorsun
Deli😂😂 en çok bilinen yerler zaten karşıyaka Göztepe insanlar haklı olarak İzmir'i 2 semtten ibaret sanıyor
Alaçatı
✌️✌️ güzeldir
sen izmirin neresinde oturuyorsun :D
Napicaksn
...
🙋♂️😂
Her yeri cennet memleketimin
çeşme
İzmiri sevmem 😏
Urla seferihisar güzelbahçe.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?