herkese merhaba bu 2. yazım yaş kısıtlamasindan dolayi kaldirildi 1.
Benim kucuklugumden beri yaşadiğim bi şey var çözemiyorum. hani böyle uzun yolculuk yaparken camdan dışarı bakarsiniz izlersiniz o gerçek gibi olmayan his konserdeyken ki herkes eğlenirken senin birden duraksamanki gibi his işte bahsettiğim şey bunun gibi ama ben onu tam anlamıyla yaşıyorum bunu araştirirken kimsede bole bi rahatsizlik gormedim duymadim fakat bugun bi post a rastladim mizahi yapilmisti sonra dissosiyatif fug u biraz araştirdim ve yaşadigim seyin bu olabilecegini dusundum size yaşadigim seyi anlatiyim. Öncelikle birden gelen bir sey dünyadan kopmuş gibi hissediyorsunuz sanki yaşamiyor gibi sanki bu ruya gibi ve birden uyancakmis gibi hissediyorsunuz kendime uzun zmaan gelemiyorum sonrasinda ise ailemin ve arkadaslarimin kim oldugunu soyleyerek kendime gelmeye çalisiyorum lütfen bunun ne olduğunu söyleyebilirmisiniz?
Dipnot:kucukken taciz ve tecavuze maruz kaldim ve ailem de dahil kimseye soyleyemedim etkisi olabilecegini dusunuyorum
Benim kucuklugumden beri yaşadiğim bi şey var çözemiyorum. hani böyle uzun yolculuk yaparken camdan dışarı bakarsiniz izlersiniz o gerçek gibi olmayan his konserdeyken ki herkes eğlenirken senin birden duraksamanki gibi his işte bahsettiğim şey bunun gibi ama ben onu tam anlamıyla yaşıyorum bunu araştirirken kimsede bole bi rahatsizlik gormedim duymadim fakat bugun bi post a rastladim mizahi yapilmisti sonra dissosiyatif fug u biraz araştirdim ve yaşadigim seyin bu olabilecegini dusundum size yaşadigim seyi anlatiyim. Öncelikle birden gelen bir sey dünyadan kopmuş gibi hissediyorsunuz sanki yaşamiyor gibi sanki bu ruya gibi ve birden uyancakmis gibi hissediyorsunuz kendime uzun zmaan gelemiyorum sonrasinda ise ailemin ve arkadaslarimin kim oldugunu soyleyerek kendime gelmeye çalisiyorum lütfen bunun ne olduğunu söyleyebilirmisiniz?
Dipnot:kucukken taciz ve tecavuze maruz kaldim ve ailem de dahil kimseye soyleyemedim etkisi olabilecegini dusunuyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet etkisi olmuştur travmanın geçmiş olsun
Şu anki rahatsızlığın bilinç bulanıklığına bağlı oluyor ne sıklıkla kabus görüyorsun
EVETT EVETT BEN HER GECE RÜYA GÖRÜRÜM VE HEP KOTÜ SEYLER KOTU OLMASA BILE BAZILARI UYANDIGIMDA HALA ETKISINDE OLURUM
YAŞADIĞIN BU OLAY İÇİNDE BULUNDUĞUN YOĞUN STRESTEN DOLAYI OLUYOR BİLİNÇALTNDAKİ TRAVMAYI İYİLEŞTİRDİĞİNDE BU KÖTÜ OLAYLARDA KENDİLİĞİNDEN İYİLEŞİR
Nasıl yenebilirim
benimde benzer durumları yaşamış bir tanıdığım oldu onunla konuşarak ve içinde hissettiği acıları azaltarak bu travmasını atlatmasını sağlamıştım sende benzer bir örneğini deneyebilirsin
Çalışacağım teşekkur ederim :)
Rica ederim ve geçmiş olsun
Çocukluk travması :/ her hastalığın sebebi olur mu be
:( eeee söyleyecek çok şeyim var fakat türkiyede yaşıyoruz çok üzgünüm çok küçük bedenimde ağır yükler taşıyorum ben allaha havale ettim her şeyi ben bu dunyada çok acı çekmesini istemiyorum öbür tarafta ebediyen acı çekmesini diliyorum
Benimde derdim ama çocuk travması çok başka be :( Arkadaşım anlattığında çok kötü olmuştum
Allah yardimcisi olsun herkesin gerçekten çok kötü şu an yaşasam belki üstesinden gelebilirdim en azından susmazdım bundan utanmazdım ama yaş kucuk olunca insan anlayamiyor sevildigini zannediyor
Gelirsin kasma o kadar kendini bunları geçirecek dostların olacak
Çok dostum var merak etmeyin kolay bir şey değil kasmıyorum sadece bu olayın sebebi midir diye merak ettim
Psikolojik bilgim tam yok ama olma olasılığı yüksek
Teşekkür ederim
kac yasındasın ki? yaşla baglantılı olabilir
16 yasindayim