Ailem baskı manyağı?

Öncelikle merhaba
Ailem hakkında konuşacağım bir lise öğrencisiyim derslerde başarılı kendi halinde hep tek başına olan hep kendi kendini yöneten bi insan oldum ama ailem çok yobazlar. Babam özellikle Recep Tayyip Erdoğana aşık bildiğiniz , din konusunda da aşırı iğrenç bir takıntısı var. O kadar yobaz düşünüyor ki bi kız ile erkek Arkadaş olamaz , kız gezemez , açık giymemeli , kapanmalı ( döverek kapatmaya çalıştı) , anneme bana şiddet uyguluyor az önce sırf masajı güzel yapamadı diye erkek kardeşimi tesbih ile dövdü. Annemi döverek kapatmış beni de öyle yapmaya çalışıyor köyde yaşıyoruz ve ben bu baskılara artık dayanamıyorum. gezmek yasak hatta okumam bile öyleydi ben zekiyim diye annem zorladı. Sosyal medya hesabım olmamalı video çekmemeliyim tek başıma aşağı bile inememezmişim o kadar yobaz ki kardeşime kitap sipariş edeceğim diyince siyeri Nebi mi neymiş ( peygamberin hayatı ) onu sipariş etmeliymişim. Annemi erkek hocalara anlatıp namaz kılmıyo falan diyodu kardeşimi soba başında hasta haliyle uyuyakaln kardeşimi namazı bitince selam verip döverek uyandırdı hastaydı. Beni sirf şarkı söyledim diye tokat manyağı yaptı düğünde oynadım diye orusbu diye çağırdı tüm kalabalıkta. Ve cidden artık hiç bişeye gücüm kalmadı. Dinden de Allah'tan da babam yüzünden nefret ediyorum dinden soğuma sebebim onlar. ya erkek kardeşim yapı olarak biraz saf diye sen kız mısın diyo , kavga edince avrat gibi dayak mi yedin diyo tek bildiği şey sorsanız din. Gücüm kalmadı intihar etcem demiyorum ama çok kez düşündüm dış görünüşüm ailem dostlarım herkesten nefret ediyorum. saçlarımdan sürükleyerek uyandırmıştı hasta oldum hastaneye götürüyo diye.. annemi de biz bebekken hasta olduk diye dövermiş ya inanın bana nefret ediyorum ondan. Lütfen bu iğrenç baskılara dayanmam için bişiler önerin lütfen
Ailem baskı manyağı?