AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Az gelmişler bi kamyon dolusu insan getirselerdi 😂
Evet rahatsız olurum böyle durumda, nitekim benzerini yaşadım ve kız kardeşimin eşi tarafıyla şu an bir alakam yok, yani insan baştan ısınmayınca sonrası gelmiyor.
Gelinmez ama gelen var, yapacak birşey yok...😅bizim kültürümüzde gelen basyavi mecburen...
Valla ben sadece ailemi 2 de yakın arkadaşımı götürürüm
abi 25 kişi ne ya o kadar mı insan cahil olur bu ne kepazelik
Anne, baba, damat adayı yeterli. Hadi en fazla 5 kişi olsun dahası yüzsüzlük bence.
Bence gereksiz. Şahsen ben 4 kişiyle gitmeyi tercih ederim.
erkek kız nasıl istiyorsa öyle hareket etmeliydi.. aonucta kızin evi...
Evet, yaşadığım bir durum😅
Tencerede kahve yapmıştık
Yok daha neler 😅
Gelinmez one öyle tövbe tövbe.
En az 7 8 kişi gelse anlarım da garip yani.
Gelinir niye gelinmesin. Kiz istemeye geliyolar muhabbete gelmiyolar zaten
Olurdum istemeye gelirken kalabalık olmak gereksiz bence
Saçmalık ya 25 kişi nedir ya anne baba bı iki aile büyüğü tamamdir
Annem hepsini kovardi o kadar kişi gelselerdi kesin 😂
Vermezseniz döveriz mesajı vermeye çalışmışlar bence.
deplasman tribünü gibi :D :D davul zurnada götürün gelinde gider artık :D :D
Aha aşiret mi o aile 25 kişi nedir. Kahveyi artık tencereyle yaparsın.
Kız istemede çoluğun çocuğun ne işi var Allah aşkına 25 kişi ne demek ben olsam kovardım ve evlenmezdim hiç bir şey umrumda değil ayıptır ya 25 kişi ne
Yok bence de güzel olmuş. 25 kiside 50 kisi de olabilir.
Seve seve vermezseniz öpe öpe alırız demek istemişler.
Bizde gayet normal karşılanyor yaa hiç şaşırmadım 🤣
Olmazdım, misafir sonuçta. Sizde kamp kurmadılar ya
Ev büyük olsa kaç kişi gelceklerdi aşırı merak ediyorum
Bu zihniyetle alakalı bence cahil olmasalar cümbür cemaarlt kız istemeye gitmezler. Ayrıca bana göre sanki oğlan tarafının düşmanları var gibi sırf kızı ona vermesinler diye peşinden gitmişler gibime geliyor
Yuh yani abartmanin lüzumu yok. Çekirdek aile gtmek en mantiklisi
Galiba biraz geri kafalı ablanın eşi ama benim ablamda bu yıl sözlendi Yani isteme gibi onlar 7 araba geldi ama bizim ev küçük degil 3 tane oturmak için oda 2 tanede buyuk balkon vardi bizim akrabalardan cok fazlaydi
Ben söz tatlısın 'da yani kız istemede bizim taraftan en az 30 kişi gittik. Valla bizim buralarda çok gitmek damata kıymet verildiği gelini önemsendiği demektir.
Daha ortada fol yok yumurta yokken bence yanlış
@kuğuum bizim burda kizin verildiği kesin okuduktan sonra söz tatlısı yenir, yine orda da usulen büyükler kızı ister kızın büyükleri de hayırlı olsun derler.
Oha anne baba damat gelir ya ek olarak amca falan gelir
Yani evin buyuklugu onemli ama anne babasida damatin heves etmis heralde iki tarafi dinlemeden de bisi diyemem kim kime ayip etmis belli degil
2 sene sonra bu konu neden gündeme geldi ki? Geçmiş bitmiş işte detaylarda boğulmayın bence.
bu kültürlerde bireyler evlenirken aileler de evlenmiş sayıldığı için gayet doğal.
Rahatsiz olsam. ne olacakki. Cahil ordusu haha bizi suclar
Çocuk değil bu görgüsüz ayı sürüsünü de beraber getirmiş. Ondan hayır gelmez ablana soyleyim
O gün nişan mı yapılacaktı o yüzden akrabaları gelmiş olabilir
Aklıma aile arasında film geldi kız istemeye 3 veya 5 kişiden gaxla gidilmez
Gelinebilir bende nişan yaptım ayrıldım istememde 30 kişi vardı
Neden ayrıldın istediklerini almadılar mı?
İsteklerimin hiçbirini yapmadılar ne gelinlik ne gelin başı ne ev daha da fazlası ailesi yanında oturmamızı istedi babası bana hakaret etti ağır şekilde bende oturmam dedim bittş
Ev derken istedim yerde oturamam dedi
Ailesiyle yakın oturcakmış anası doldurmul
Aman aman kadına değer vermeyen aile iyi yapmışsın Allah korusun. Köylü mü bunlar ya yanlarında oturmak ne
Yok gram değer yoktu hep maddi durumum yok dedi bende zorlamadım hiç gücünüz neye yeterse dedim ama bedavaya getirmek istedi başkasının gelinliği bilmem ne ne zorlum var benimde ilk evlilim
Gelmiş geçmiş işte niye dert ediyon daha, hadi hayırlı olsun.
25 az olmuş bize en az 50 kişi geldi kuzenimi istemeye bizim evde oldu 😂
Öyle birşey olsa annemler beni vermez ablamlar da laf söyleyip durur
Kız tarafı kalaba istemez çünkü bika3aylık sahte dolandırma amaçlı evlilik planlar. Bol takı üstüne mal mülk sonra6tokat
Yaptıkları saygısızlık olmuş afedersin ama erkeğin gelinle ilgilenmesi lazım burdan gelini ailesinin içine almadığı belli olmuş, böyle ilerlemez.
GELİR Kabalık bir aile ise 25 değil 50 kişi de gelir. Damat kız istemeden Zaten konuşmaz Aile büyükleri konuşur
görgüsüzlük gamsızlık öyle bi durum yaşasam imkanım olsa ayrılırım çünkü kişiyle değil aileyle evleniyorsun
Nee! 25 kişi mi? Maşallah düğüne gider gibi gelmişler. Sadece damadın anne ve babası yeterli bence. Çok kalabalığın lüzumu yok 😊
nerde beleş oraya yerleş hesabı olmuş sömürmeye gelmişler herhalde. o kadar kalabalıkta düğünü de aradan çıkarsalardı bari
Görgüsüzlük sadece çok kişi olunca değişik bir havamı kattıklarını sanıyorlar ablanında mutlu olacağı aşikar
Şu zamanda gidilmez m herkesin adetleri farklı o yüzden yargılamıyorum kimseyi
Evet kız arkadaşımın arkadaşını istemeye 25 tem fazla geldiler belkide ve bununla övünüyor
Ya hangi kültürde var bilmiyorum ama, villan yoksa gelinmez.
25 kişi çokmuş gerçekten ama evlendikten sonra bunu başa kakmamalı geçmiş gitmiş önemsiz bir olay
Kız almaya mı gidiyorsunuz kuşatmaya mı belli değil
😂😂😂😂😂
bence 25 kişi az bile gelmişler en az 200 kişi falan gelmeliydiler yaani :):)
25 kişiye hiç gerek yok. sadece aile yeterli. hayatta böyle birşeyi kabul etmem.
Aile kalabalıksa 25 az bile
Sülale geldi ama onun yeğeni bunun gelini olarak
He o zaman saçma olur aile büyükleri olarak kuzenler olarak gelebilir yakın çevre sadece belki ama o kadar çekirdek bir aile herkesi toplaması normal değil birde alt kısmı sonradan okudum ben çocuk belki çekinmiştir utandığı için konuşmamıştır seninle eğer aksi ise ailecek yaptıkları davranış hoş olmaz sonuçta güzel bir olay herkes kaynaşması gerekir soğuk durmak doğru değil
Onu geç kardeş normaldede konuşmuyor :D Hala konuşmuyor hele babamla yüzüne bakmıyor
Belki çekiniyor😂korkuyor olabilir benim kuzenimin nişanlısıda böyleydi korkuyordu
Korksa laf sokmazdı :D
Allah allah olaya bak derdi neymiş
Yok artık amaç ne peki
bana her 2 günde bir görücü geliyor ona ne demeli
Düşünüyor musun peki evlilik
Bende gelebilir miyim😜😁 bi tuzlu kahveni içerim sjdjshs
bize tam tamına 17 kişi gelmişlerdi. kızı vermedik. d
Kız istemeyi düğün sanmışlar herhalde.
İstemek bahane sadece beleş çay için tantana.
O kadar adamla suriye alinirdi😂
Yaşadığın şehire göre değişir bu, normal