Tefecilere borcu var diye kazandığımız parayı hep ona verdim. Normalde yarı yarıyaydı. Ama en son tefeciye ödediğinde bana şu kadar verdim dediği miktarı vermemiş daha az vermiş kalanı cebine atmış. Bugün öğrendim ses kaydını da dinledim kanıtlandı yani bana bu durum. Birkaç kere yapmış bunu.
Ve tam yılbaşıydı ben günlerce ciddi anlamda aç ve beş parasızdım.
Ona bunu bildiğimi söylemedim. Şimdi nasıl bir yol izlemeliyim? Ortaklığı bitiricem ama kaptırdığım parayı da çıkarmak istiyorum sunuçta benim de ihtiyacım var.
Ve tam yılbaşıydı ben günlerce ciddi anlamda aç ve beş parasızdım.
Ona bunu bildiğimi söylemedim. Şimdi nasıl bir yol izlemeliyim? Ortaklığı bitiricem ama kaptırdığım parayı da çıkarmak istiyorum sunuçta benim de ihtiyacım var.
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
19Bi is yapmişsiniz 1 ortak ile
Ortagin hefeciye borcu oldu için kazanci 2 ye bolmek yerine hep ona vermişsin oda seni kandırmış değişik
Simdi ortakliktan ciksan zararin cok fazla olacak
Önerim ne
Simdiye kadar ona nekadar verdiysen iste sen borç olarak verdin yani artik ornegin 5 ay
5 ay boyunca onun hakkinida al
Tefeciye borç vb derse bu beni ilgilendirmiyor de
Geri teperse ben ortakliktan cikacam vb derse
Bir sure sadece kendi hakkını al ve ondan borcunu ödemesini iste gerekirse ses kaydi felan borcu olduna dair kanit
Ve sakın bildigini ona belli etme ( sen beni kandirdin soyle yaptin boyle yaptin deme once zararini cikart
Işimiz öyle kurumsal degil bitirirken sorun yasamayacagimi biliyorum o yuzden bu kadar rahat bitiriyim diyorum. Ya aslinda sadece bu yaptigi çok agrima gitti.
Anladim onun yapti zoruna gitmiş ama ona bisey deme ona verdini cikarana kadar bisey deme
Sonra sen bunlari yaptin utanmadan vb de arkadasliginizada isinizede herseye noktayı koy
Keşke hırsızların eli kesilse
Kimse böyle bir şey yapamazdı
Polisten başka seçenek yok gibi görünüyor ama gerçekten ilgilenmesi gerek
Yer neresi, ben olsam farklı olurdu Trabzondayım şu an ama
Yok ya kaybımı bundan sonraki islerde kendime daha cok pay alarak kapafıcam zaten az bkr sürelik iş kaldi. Sonra bitiricem. Allah izin verirse
Tesekkur ederim amin hepimizin yardımcisi olsun.
Kuaför falan mı
Biz işe baslayacagimizda bilmiyordum. İşe basladiktan sonra benim boyle boyle derdim var o yuzden basladim dedi. Oyle ogrendik zaten. Keske uzak dursaymisim. Hayirlisi olsun bundan sonrasi icin.
Haklısın iyi niyetimi kullanmış.
Yok ya işin resmiyette bir belgesi yok zaten oyle buyuk sirket isi falan degil. Gecinmeme yetecek bir işti. Ben kurdum ben de bitiriyorum simdi. Benden uzak olsun artık.
enayimisin sen paranı kurtarmaya bak..
Söylemedim ona bildiğimi. Bir sekilde kaybettigimi alıcam insallah.
iş ne üzerine..
Malesef değil işte.
Him yazık olmuş. Seni batırmazsa ondan bir sey çıkmaz
Batırılıcak kadar bir işim yok ki ya da kazancım. Tefeci bir auda benim kazandığımın 10 100 katini kazanıyor.
Hem zoruma giden de benim iyi niyetimi böyle kullanması.
Dikkatli davranmak gerek. Geçmiş olsun. Haklısın da basını belaya sokmazsa iyi
Ben iyi niyetli yaklastim yardim etmek istedim cunku o da işe bu yuzden basladi borclarini odemek icin. Ben de önce seninkileri halledelim kazanmaya sonra bakarız dedim. Demez olaydım...
Ve bana ihanet ettigini en yakin arkadasindan ogrendim. Sen cok iyi birisin senin gozunun icine bakarak yalan söylemesi beni rahatsız ediyor. Ben de soyleyemem sana yalan dedi.
Melek falan olabilirsin ben olsam borçlarıyla öldürsünler diye bırakırdım
Ah ah iste. Yasayarak öğreniliyormuş her sey.
Evet kazık yiye yiye büyüyoruz