Birbirine kayan iki oğlanı kamyon dorsesinde yakaladım, sende gel istersen dediklerinde zor kaçtım çocukken. Oğlancı bir dayıya denk geldik pasif ondan da kaçtım. Gay bir avukat evinde bira içip onu becermemi istedi gitmedim. Toptan mal getiren bir sapık ap' yim ama istersen sırayla kayisak dedi hadi ordan git ulan amin evladı dedim. Sokakta çingene çocukları çember halinde saldırdı 6 piç şeyimi kopartıcaktı az daha imdat diye bağırdım tasakli bir dayı kurtardı çocukken. Komşunun sapık oğlu kayışma teklif ettiği bir kere. Ha birde benden yaşça büyük komşu kızları zorla öpüşüp evcilik oynardı, mahrem yerlerini okşatırlardı çocukken.
Beyoğlunda resepsiyondum, otel doluydu, iki yataklı olan kaldığım odaya da iriyarı bir öğrenci arkadaş kaydettim Benim mesai bitti uyumaya geçtim, odada değildi henüz. Kapımın kilidi yoktu zaten Neyse gece saat 3 gibi irkilerek uyandım! Baktım yorganın altında bu herif benim yaraı yemeye çalışıyor, dedim noluyor! Yok efendim yar beni, koy bana, yırt beni büzüğümden falan Neyse ayrıntıya girmeyeyim zor defettim başımdan... 😃
0|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Metroda sapığın teki arkamdan dayanmıştı, otobüste yanıma oturan başka bir sapık bacaklarını bacaklarına değdirip sürtmüştü, henüz küçük yaşta sokakta yürürken arkamdan gelen motosikletli popomu ellemişti. Sözlü tacizleri saymıyorum tabi..
1|2
0|0
Görüş sahibi
1 ay
*bacaklarıma
Gizli Üye
1 ay
Evet bir erkek olarak var kötü bir anı ama kendimi şu an ifşa etmek istemiyorum 😞
0|0
0|0
ateşlibarut | Aile & Toplum konusunda 55 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Hiç unutmam lise 4 iken okul sırasında Bi kız vardı lise 3 o benim götümü mıncıklamıştl yanlışlıklamı yapto acaba dedim ama baya oynadı Bişeyde diyemedim uyanmıştım,
0|0
0|0
TheBerto | Aile & Toplum konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Ortaokuldayken nöbetçiydim karının biri götümü ellemişti ya
aIperen | Aile & Toplum konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
1995'te Kütahya'da ev sahibim olan dul bir hanımın yaşattığı kötü bir anı var. Hâlâ düşündükçe...
0|1
0|0
Jokeface | Aile & Toplum konusunda 2b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Karının biri g. ötüme elleyip ay pardon ya demişti. Olay geçen sene oldu
0|1
0|0
Gizli Üye
1 ay
dolmuşta kızın biri sürtünerek boşalmıştı bana, metribuste de kadının biri. sesimi çıkarsam ben suçluyum , herkes bana bakıyor gibi geldi, kabus gibiydi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş