Evlenmeyi düşünüyorumda sevgilimin aylığı 4 bin ev sıkıntısı yok benimde çalışmamı istemiyor bu maaşla ortalama olarak geçinilir mi? Gereksiz harcama yapmıyoruz.
Adınıza karar vermek gibi olmasın ama zor olur elbet. Çalışmanızı istiyor mu istemiyor mu bunu hiç konuştunuz mı?
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında ben biraz daha dişliyim çalışmam gerektiğini ona aşıladım fakat başlarda bu du ruma fazla tepki veriyordu. Tsm olarak ne olacağını bilmediğim için böyle bi soru sordum.
Yani normal şartlarda çalışmanıza tepki vermemesi lazım. Anladığım kadarıyla da biraz kıskanç biri. Şu an vermiyorsa güzel. Ama size tavsiyem babanızın oğluna dahi güvenip işinizi bırakmayın veya başkasının lafıyla işinizden olmayın. Hakkınızda hayırlısı olsun
Borcunuz var mı peki geleni ve gideri iyi hesaplamak gerekiyor. Bazı insanlar ayağını yorganına göre uzatamaz buna dikkat edilmediğinde ciddi sıkıntılar oluşturuyor. Genç yaşlarda olmamıza rağmen parayı tutmayı biliyoruz ama kazanmasını değil sanırım. Ondan biraz soruyorum aslında. Kozmetik pandemiden etkilenmez sanıyordum çünlü tonlarca kız hala alışveriş yapıyor ne kadar evde olsalarda. Kadınlar için vazgeçilmez bi sektör daimi müşterileri olur.
Parfüm daha çok bizim ürünler parfüm pahalı bir ürün ülkemiz için normalde bu kesimi çok etkilemez ama insanlar çıkmayınca tasarrufa yöneldi faiz artiriminin amacı buydu 15.000 civarı var bı kaç eksik daha var ama hastane giderleri bebek gelicek onun giderleri vs oldukça yüksek esnaflık çok tahmin edebildigin gibi bir durum olmuyor bir ay 50 bin kazaniyorsun üç ay bakmışsın çok düşük bu stabil olmuyor harcamanda dengeli olmuyor evet çok aşırı kismadik sırf eğlence için 10 bin harcadigim ayda oldu ama çocuk insanı ehlilestiriyor
Evet okuyorum zaten şu an memur olabilsem onu sorun etmez. Doğru haklısın Her şeyini benimle paylaşacak yüce bi kalbi var ama hayatın gerçekleride var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Adınıza karar vermek gibi olmasın ama zor olur elbet. Çalışmanızı istiyor mu istemiyor mu bunu hiç konuştunuz mı?
Aslında ben biraz daha dişliyim çalışmam gerektiğini ona aşıladım fakat başlarda bu du ruma fazla tepki veriyordu.
Tsm olarak ne olacağını bilmediğim için böyle bi soru sordum.
Yani normal şartlarda çalışmanıza tepki vermemesi lazım. Anladığım kadarıyla da biraz kıskanç biri. Şu an vermiyorsa güzel. Ama size tavsiyem babanızın oğluna dahi güvenip işinizi bırakmayın veya başkasının lafıyla işinizden olmayın. Hakkınızda hayırlısı olsun
Çok zor bir ihtimal biraz daha gelmesi lazım ama alkol olmayacak sigara olmayacak çok zor ya seninde çalışman gerekiyor
Alkol ve sigara kullanmıyoruz.
Çok zor hayat çok pahalı hesabıma giren çıkan paraya bakıyorum 18 bin 20 bin büyük paralardi eskiden ama şimdi bitmiş ve çok büyük extralar yok
Ne işi yapıyorsunuz , mesleğiniz nedir.
Bende kolay yoldan para kazanmak istiyorumda şartlar buna imkan vermiyor.
Küçük bir şirketim var kozmetik sektöründeyiz
Evet hayat çok pahalı ve evlenmeden geleceğimi düşünmeye başladım.
Ben yeni evlendim çocuk gelecek bir hafta on güne daha geçen yıl 150 bine yakın kazandım birikmiş bir param yok bu ay hiç iş olmadi -4000 civarı
Borcunuz var mı peki geleni ve gideri iyi hesaplamak gerekiyor. Bazı insanlar ayağını yorganına göre uzatamaz buna dikkat edilmediğinde ciddi sıkıntılar oluşturuyor.
Genç yaşlarda olmamıza rağmen parayı tutmayı biliyoruz ama kazanmasını değil sanırım.
Ondan biraz soruyorum aslında.
Kozmetik pandemiden etkilenmez sanıyordum çünlü tonlarca kız hala alışveriş yapıyor ne kadar evde olsalarda.
Kadınlar için vazgeçilmez bi sektör daimi müşterileri olur.
Parfüm daha çok bizim ürünler parfüm pahalı bir ürün ülkemiz için normalde bu kesimi çok etkilemez ama insanlar çıkmayınca tasarrufa yöneldi faiz artiriminin amacı buydu 15.000 civarı var bı kaç eksik daha var ama hastane giderleri bebek gelicek onun giderleri vs oldukça yüksek esnaflık çok tahmin edebildigin gibi bir durum olmuyor bir ay 50 bin kazaniyorsun üç ay bakmışsın çok düşük bu stabil olmuyor harcamanda dengeli olmuyor evet çok aşırı kismadik sırf eğlence için 10 bin harcadigim ayda oldu ama çocuk insanı ehlilestiriyor
Evet sadece eğlenceden kıssanız gayet yeterli gözüküyo.
Her ay değişmeden gelen para yükselmiyor tutmak gerekiyo
80 gün satışın olmamış bir gün 40 bin kazanmissin bunu kutlarsin hele ki memur bir aileden gelen biri isen zaten kutlarsin
Selam, 4 bin sizin için yeterli olur geçinilir.
As ciddi misin
Çalış ya napcan evde en kötü kendine araba alırsın yoksa
Arabası var ama normal tabi lüks değil.
Kendine al diyorum ilerde çocğun olcak hastaneye gitceksşn bi iş olcak muhtaç olursun eşine. Kesinlikşe ikna et bir iş bul zor olamayacak şekilde
Evet okuyorum zaten şu an memur olabilsem onu sorun etmez.
Doğru haklısın
Her şeyini benimle paylaşacak yüce bi kalbi var ama hayatın gerçekleride var.
Niye birinin isteğine göre çalışmaktan vazgeçiyorsun kendi ayakların üstünde dur önemli olan yetip yetmemesi değil
İki gönül bir olunca samanlık seyran olur diyenler burdamı?
Ev derdi yoksa geçinirsiniz kanka
Sadece geçinilir ama bunu unutma
Nerede yaşadığına bağlı 7 bin bana yetmiyor
Mesleğin nedir
Eve mi kapayacak seni.
Düzenli ve belli bi mesleğimin olması lazım. Okuyorum şimdilik olduktan sonra izim verir
Herhangi bi yerde özel sektörde izin vermez.
6 binle zar zor.