TEYZEMLERİN EVDE TACİZE UĞRADIM NE YAPMALIYIM?

Dün iş gereği İstanbuldan Manisa’ya geldim işlerimi bitirdikten sonra Manisada oturan teyzemi de ziyaret etmek istedim görmeden dönmek ayıp olurdu. Zaten saat 5 gibi teyzeme gelmiştim. Yemeği çayı kahvesi sohbet muhabbet derken saat 8 oldu. Yasak başlamasına 1 saat vardı ve 1 saatte arabayla dönemezdim. Ne yapcaz derken teyzem hafta sonu iş yoksa burda kal dedi. Tamam dedim dün gece 12 gibi yatmak isteyedim teyzem boş odalarından birini verdi. Orada uyudum.

Gecenin sessiz saatlerinde odaya kuzenim geldi. Ben 27 yaşındayım kuzenim de benden 2-3 yaş küçük. Bana seslenmesine uyandım. Ama cevap vermedim gözüm kapalı uyuyormuş gibi bekledim. Bir kaç kez beni duyuyor musun uyudun mu diye seslendi su istermisin felan dedi cevap vermedim. Odanın kapısını kapattı gitti sandım. Ayaklarının tıkırtısı geliyordu belliki ucuyla yürüyordu. Yatağıma oturdu. Beni iyice tedirginlik sardı.

Arkam kapıya dönük olduğu için gözlerimin arasından çaktırmadan bakma gibi şansım da yoktu. Ne yaptığını görmem için dönmem gerekiyordu yatakdan. Hiç kımıldamadım. Aynı yatağa yattığını hissettim. Ama çok yavaş ve sessizdi. 2 dk geçmeden dibimde olduğunu hissettim. Sonra tamamıyla arkamdan yapıştı. Halen uyanmadığımı zannederek elin karnıma doğru atarak beni kendine doğru çekmeye çalıştı ve sarılır vaziyette kaldı. Artık her şeyi hissedebiliyordum. Abartısız yarım saat öylece kımıldamadan kaldı. Sonra yine yavaş yavaş kalktı ve gitti. Terler döktüm. Sesimi çıkaramadım. Sabah kahvaltıda da garipti. Konuyu teyzeme açmalı mıyım?
TEYZEMLERİN EVDE TACİZE UĞRADIM NE YAPMALIYIM?