Babamın gözüne nasıl girerim?

- Birinin görüşüne yazdığın cevapta babanın senden kapanmanı, evde durup annene yardım etmeni ve evlenmeni istediğini söylemişsin. Eğer bunları sen istemiyorsan konu kapanmıştır. Ayet belki kapanmanı söylüyor olabilir ama bizim dinimiz hoşgörü dinidir, zorlama yoktur. Evlenmek zaten bambaşka bir mesele. Hayatını kiminle devam ettireceğine ve zamanına sen karar vermelisin. Eğer baban saygı duyamıyorsa sen de gözüne girmek için çok uğraşma bence. Çünkü belli ki bunları yapmadan giremeyeceksin.0|00|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşleri
- Yaşlandığında babanın kıymetini daha çok Anlarsın Ben de senin yaşlarında çok uğraştım bir şeyler başarıp kendimi ispat etmeye başardım da güzel bi mesleğim var
Ama bazen babalar konuşur duymayacaksın
Mesela kendimi örnek vereyim
10 yildir memurum neredeyse 35 yasina gelmişim babam hala lise sonda ve sonrasında iki yıl dersaneye yolladığını ve nerdeyse araba parası harcadığını yıllardır bikmadan usanmadan söylüyor
Ben duymaktan bıktım o söylemekten bıkmadı
O yüzden kusur ararsan arama
Mükemmel insan yok
Elindekinin kıymetini bil
Iyi uslu ve ahlaklı olmaya çalış uyumlu sessiz ve saygılı olursan babanın gözüne girersin0|00|0Görüş hala geçerli mi? - anlattıklarına bakılırsa gözüne girebilmen pek mümkün değil gibi. sen ne yaparsan yap her türlü eleştirecek cinsten. bunun yerine kendini istediklerine yoğunlaş ki keşken olmasın.0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
3222- Yasadiklarini yasadim💕her zorlugun ustesinden cocuk yasta kendim geldim.
Sonra biseyler ogrendim duydum bebim iyiligim icinmis iyiki benim babam dedim🌹
Sana kotu birsey demiycem kalbinin sesini dinle💕okulda onemsiz herseyde ama Ailen gittimi geri gelmez saril babana tatli aninda1|00|0 - Sen kimseyi aldırış etme, bak herkes anne baba sevgizliğii yüzünden bir noktalara gelir. Mutsuz olur ve bu sürekli devam eder. Belki ondan yaklaşmıyordur. Yakın davranmaya çalış bir ortama girerken onun gelmesini iste. Ben zorlamıyorum tek çocuğum oda bunama sürecinde mesafeleri oluyorum. Dikkat et kendine bulunduğun çevre koşulunu bilmiyorum ama babanla başbaşa zaman geçirmeye özen gösterebilirsiniz. Ödev vs başka konularda yardım isteyebilirsin geçmişte ki anılarına dair ona sorular sorabilirsin iyi geceler.1|00|0
- Gizli Üye1 ayBenim babamda aynısı bana yaptı. Şimdi pişman olup olmadığını bilmiyorum ama benim içim hep buruk kaldı. Şimdide istiyorum lakin elimden hiç bir şey gelmiyor diye de üzülüyorum. Senin babanın gözüne girmek için çabalamana gerek yok. Sen istediğini yap. Yaşını bilmiyorum ama okumak istiyorsan oku. Hatta işte çalışmak istiyorsan da iş bulup çalışabilirsin. Sen hayatını düzene koymaya çalış. Çünkü sen hayatını düzene koyarsan işte o zaman babanın gözüne girmeden gururu olursun.
Her neyse..
Sohbet edemiyorsan mesela evin yiyecek alışverişini yapabilirsin. Yahut boş boş otururken çay mı kahve mi diye sorular sorabilirsin. Hatta farklı farklı tatlar deneyip tatlı çeşitleri de yapabilirsin. Biliyorsun erkeklerin kalbine giden yol midesinden geçer. 😉
Sağlıcakla kal. 🌸0|10|0- Soran1 ay
18 yaşındayım. eskiden değildi böyle liseyi okumucaksin dediğinde gülüp işime gelir dediğim yılı hatırlıyorum. meğer ne ipimi kestiğim dönemmiş ne önemli meseleymiş okumak. onun haricinde hayatıma birini sokmaya çalıştılar. biz tanıyoruz şöyle böyle kısmetini kaçırma diye başımın eti yendi haftalardır. tek istediği gerçekten. ev işi yap yemek yap evlen git. sadece inan bu
- Gizli Üye1 ayÇok üzücü ve bi mezartaşında onu söylemek iatemediğinin bilincinde olmanda güzel keske dediklerini yapmasaydı ve sana bunları söyletmeseydi şunu yapmaya çalış her anne babanın yüreğinde evladına karsı merhamet vardır gidip belkide hiç yapmadıgın seyi yapıp ona içten sarıl kafanı göğsüne daya benim en büyük valığım sizlersiniz tabi annende varsa sonrasın da nolur bana böyle davranma deyip konus işte0|00|0
- Gerçekten anlayamadığım birşey var. Neden ailelerinize bu kadarına karışabilme hakkını veriyorsunuz anlamıyorum. Kaç yaşındasın bilmiyorum. Ama reşitsen sana bu derece müdahele etmelerine izin vermemen gerekiyor. şu an onun kadar sende hayatını mahvediyorsun. Tabiki aileler çocuklarına karışabilir ama belli sınırlar içinde. O sınırı aşamazlar.
Ben öleceğimi bilsem yinede kendi istediğim için çabalardım birds göze girmeye uğraşmazdım. Bir işe yaramaz çünkü.0|00|0 - Sen ne yaparsan yap o sana değer vermek istemiyorsa gözüne de giremiyosun malesef. He şöyle bişe yapabilirsin her dediğine evet tamam dersen belki girme ihtimalin olabilir.0|00|0
- Bu soru neden sürekli gözünüm önüne geliyor o kadar kişi cevap yazmış çözülmedi mi halen site komple mi yazması gerekiyor.0|00|0
- Hepsini Göster Daha Az Göster
24 saat geçmesi gerekiyor boşver silme kalsın zararı yok sana :D salla bakalım bi soru yakalarsam yazarım :D
- Baban belki sen ne yaparsan yap mutlu olmayacaktır ama ona karsi kibar ve hos davranman sabırlı olman en doğru karardır. Bunu düşünmen bile çok güzel0|00|0
- O kişinin baban olması onun gözüne girmen için mücadele etmen gerektiğini göstermez0|00|0
- Bazı insanların gözüne giremezsen ne yaparsan yap hiç fayda sağlamaz.0|00|0
- Benim babamda oyle birak onun gozune girmeyi muattap olmuyom senin bu yalakaliginim sebebi ne?0|00|0
- Se annene anlat baban sana karşı sert olmasın ondan sonra bir gözü e0|00|0
- Hadi erkek çocuğu olsan tamam da babalar kız çocuklarına aşık resmen seninki neden böyle tuhaf0|00|0
Babalar kız çocuğuna aşık olmazlar aksine erkeğe düşkünler. Tabi coğrafyayla ilgisi vardır bunun
Üzülmene gerek yok. Masum bir dünyada yaşamıyoruz malesef bazı gerçekler var. Bazılarımız bu gerçeklerle erkendeb yüzleşiyor, bazılarımız çok sonradan, bazılarımızsa uzaktan bakıyor sadece. Umarım gerçeklerle hiç yüzleşmek zorunda kalmazsın ☺️
@0ı0ı0ı0ı0ı0ı0ı0 benim kızım olursa ölürüm ona ya yeğenlerim var kız bayılıyorum onlara
Zaten insan çocuğu için herşeyi yapabilmeli. En başta da sevmeli. Sevmeyecekse bir çocuğu dünyaya getirip psikolojisini alt üst etmenin bir manası yok.
@0ı0ı0ı0ı0ı0ı0ı0 kesinlikle olması gereken bu ama işte sorunlu insanların çoğalması anlayışsızlık geriye sevgisiz büyüyen kadınlar ve çocuklar ortaya çıkıyor
- Babandan bu kadar nefret ederken, yalandan senaryo yazma bence. Onun gözüne giricem diye, yapmacık olmaya gerek yok. İlk önce sorununuz neyse oturup onu konuşun halledin. Sorununuzu halledince, yapmacık olmana da gerek kalmayacak. İnan bana.1|00|0
- Gizli Üye1 ayMutlu etme neden mutlu etmeye çalışıyorsun o seni yaşayan bir ölü yapmaya çalışıyor sen neden onun mezarında ne olacağını düşünüyorsun0|00|0
- Yani bazı şeylerden seni düşündüğü için kısıtlıyor olabilir çünkü ortam çok bozuk0|00|0
- Gizli Üye1 aySabret tek şey bu zamanı geldiğinde o zaten girdiğini anlayacak ve bunu sen de o zaman anlayacaksın.0|00|0
- her kız çocuğu babasının gözünde değerlidir sadece babalar çıkıp sizi seviyorum diyemez. sen onun için tek kızısın herzaman merak etme ama sohbet felan etmek istiyorsan çay çekirdek felan aile filmi izleyin0|01|1
- Gizli Üye1 ayDediklerini yaparak istemedilerini yapmayarak mesela, detaydan da pek bi şey anlamadım açıkçası0|00|0
- Merhaba senin baban narsist bir ebeveyn onun gözüne girmek için uğraşma kendi yararın için iki dakika internette bu konuyu araştır bende aynısı yaşadım0|00|0
- Gizli Üye1 ayZor bir adamsa ne yaparsan yap gözüne giremezsin. Onu boşver ve hayatına odaklan0|00|0
- Babanın karşısına geç önce bir sarıl sonrasında babacım bundan sonra senin istediğin gibi evlat olacam de ve öyle ol0|01|0
Kapanmanı istiyor çünkü ayette bildiriliyor saçını eşinden başkasına gösteren cennete girmez
Anne-babaya of bile denmemeli onların istekleri yerine getirilmeli çünkü ne yaparsan yap haklarını ödeyemezsin
Ve evlenmek sünnettir zinadan uzaklaştırır peygamber efendimiz sav. Ne diyor evlenen kimse imanının yarısını kurtarmıştır- Hepsini Göster Daha Az Göster
Sakın kızım sakın daha ne canını mı alacak hayatını mahvetmiş zaten. ağırşığını koy okuyacaksan sesini yükselt kim demiş anne babaya ses çıkmaz yok ya cehenneme kadar çıkar sesini sonra oturur ağlarsın
Yani yaşayada bilir herşey imtihan neyse Uykum geldi benim sizlere hayırlı geceler üzdüysem ya da kırdıysam hakkınızı helal edin herkesin kendi görüşü herkes kendine yakışanı yapsın
@İlahiadalet1980 burasi sanal ortam ben soru sormayi da biliyorum merak etme sen. Suc bendeki senin gibisine destek cikmisim
Babası şuanda ona iyilik değil kötülük yapıyor. Bu şekilde yaparak ya bu kız doğru düzgün tanımadığı birine kaçacak ve kim olduğu belirsiz birinin eline düşecek ya da görücü usulü artık kimdir nedir milletin dediğiyle evlenecek. Ee sonra? Ekonomik özgürlüğü var mı? Yok. Elin adamının ağız kokusunu çekip egosunu ona muhtaç oldupu için egosunu tatmin edecek bu mu iyilik?
Herşeyi geçtim mükemmel ötesi biriyle evlendi diyelim. Çocukları falan oldu sonra adamın eceli geldi öldü. Bu kız hayatında çalışmamış, okumamış biriyken nasıl geçinecek, çocuklarına nasıl bakacak. Kimse bu durumda da yardım etmiyor. Hayal dünyasında yaşamayın. Masum bir dünyada yaşamıyoruz.
- İstediği şey kapanmanmış kesinlikle onun için kapanma bu hayat senin hayatın kimseyi memnun etmeye çalışmadan canın ne istiyorsa o şekilde davran o şekilde giyin emin ol bir baba kızına sevgi göstermiyorsa önüne dünyaları ser yinede memnun edemezsin.2|00|0
- Sana bunları yapıyorsa hâlâ gözüne girmeye çalışma. Gerçekten baba olsaydı zaten gözünde olurdun0|00|0
- Ben ağzımla kuş tuttum yine ise yaramadi0|00|0
- Kurdugun cümle sıkıntılı ve beyin yakıcı 😒0|00|0
- O senin gözüne girsin bence hayatını mahvetmis0|00|0
- ben hiç birşey anlamdim ya0|00|0
- Okuluna engel vb derken ne yaptı?0|00|0
- Neden gözüne giresin ki
İyiye iyi davranılır baban diye saygı göster ama sevdirecegim diye de insanların değişeceğini umma , üzülürsün.1|00|0 - Burda evlen kapan diyip babana hak verenleri ciddiye alma yaşın genç belliki kapanmak içinden gelmiyorsa "yapma" eğitimin için çaba göster.1|00|0
- Sen kötü baba görmemişsin. Öpte başına koy. Ne babalar var. Baba demeye bin şahit lazım. Kızından çocukları olan babalar var.0|01|0
- Gizli Üye1 aySevdiği şeyler yardımcı ol vs0|00|0
- Neden onu memnun etmeye uğraşıyorsun1|00|0
- Gözüne girme sil gitsin0|01|0
- Gizli Üye1 ayumarım girersin en kısa zamanda0|00|0
- Gizli Üye1 ayGirme0|00|0
- Gerek var mı1|00|0
- Gizli Üye1 ayBoşver girme0|00|0
Benzer Benceler
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş