Aile & Toplum Hangi hangi şehrin insanı sana çekici veya itici geliyor? Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yorumları alalım Güncellemeler+1 yıl ... Hangi hangi şehrin insanı sana çekici veya itici geliyor? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SosyalDexter00 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Ankara bana itici gelmistir. Konusmalari sinir bozucu. Askerdeyken ankarali bi eleman bebe demisti. Ranzaya kafasini vurup yarmistim. 7 gun uzatma aldim ama degdi. İcim sogudu 😂 2 1 Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Ankara Kırıkkale Kırşehir bu yöre insanlarının konuşmaları hep aynı Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu kıyası yapacak kadar erkek tanımadım 0 5 Yorumla Bay_Nutella +1 yıl erkek olması çok önemli değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki. Karadeniz insanları mert yiğit, doğu insanları çalışkan misafirperver, iç anadolu insanı yardımsever, ege insanları samimi sıcakkanlı Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Maşallah cennet gibi bir coğrafyada yaşıyor muyuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ülkem çok renkli güzel insanlara ev sahipliği yapıyor Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Ama hepimiz birbirimizden nefret ediyoruz ayrımcılığa bayılıyoruz Yorumla
ekrtasuu Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Karadeniz erkekleri itici Doğulu erkekler harika 1 5 Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Karadeniz erkekler şimdi seni linç etmesin Yorumla ekrtasuu +1 yıl Etsinler banane onları takan kim ne söylerse kendilerine iade ediyorum bende... ozaman neden böyle bir soru sordun cok dusunduysen Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Tamam sinirlenme hemen Yorumla ekrtasuu +1 yıl tamam. Yorumla Bay_Nutella +1 yıl görüşün için teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ankara bana itici gelmistir. Konusmalari sinir bozucu. Askerdeyken ankarali bi eleman bebe demisti. Ranzaya kafasini vurup yarmistim. 7 gun uzatma aldim ama degdi. İcim sogudu 😂
Ankara Kırıkkale Kırşehir bu yöre insanlarının konuşmaları hep aynı
Bu kıyası yapacak kadar erkek tanımadım
erkek olması çok önemli değil
Peki. Karadeniz insanları mert yiğit, doğu insanları çalışkan misafirperver, iç anadolu insanı yardımsever, ege insanları samimi sıcakkanlı
Maşallah cennet gibi bir coğrafyada yaşıyor muyuz
Ülkem çok renkli güzel insanlara ev sahipliği yapıyor
Ama hepimiz birbirimizden nefret ediyoruz ayrımcılığa bayılıyoruz
Karadeniz erkekleri itici Doğulu erkekler harika
Karadeniz erkekler şimdi seni linç etmesin
Etsinler banane onları takan kim ne söylerse kendilerine iade ediyorum bende... ozaman neden böyle bir soru sordun cok dusunduysen
Tamam sinirlenme hemen
tamam.
görüşün için teşekkürler