Ekrana artık neredeyse hiç bakamıyorum kısa kullanım bile ağrı yapıyor ve sanırım tek çaresi bu gözlük.. sizce iyi gelir mi kullanan var mı önerirmisiniz? Birde gözlük modelini nasıl seçebilirim ki yüzüme gidecek olanı? Önerisi olan var mı?
I block (mavi ışık önleyici) gözlük kullanan var mı?
Xiaomi'nin bir modelini 1 yıldır kullanıyorum. Ben özellikle amoled ekranlara uzun süre bakamıyorum, onun için kullanmaya başlamıştım fakat mavi ışığı çok iyi filtreledigi söylenemez. Çok daha iyi gözlükler var ama gözlüğü almadan önce gözüne hangisi daha uygun onu bilmen gerekir.
Atasun optkten önerenler çok amoled ekrana artık bende bakamıyorum hatta kısa bakmam bile uzun süren ağrılara yol açıyo alıcam bu gün ama işte hangi model uyar yüzüme onu nasıl anlıcam bilmiyorum
Hayır normal gözlük kullanmıyorum zaten sürekli takmaya değilde ekrana bakarken takmak için alacağım ekrana bakmak gözümğ fena ağrıtıyo hatta bozdu bozacak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Xiaomi'nin bir modelini 1 yıldır kullanıyorum. Ben özellikle amoled ekranlara uzun süre bakamıyorum, onun için kullanmaya başlamıştım fakat mavi ışığı çok iyi filtreledigi söylenemez. Çok daha iyi gözlükler var ama gözlüğü almadan önce gözüne hangisi daha uygun onu bilmen gerekir.
Atasun optkten önerenler çok amoled ekrana artık bende bakamıyorum hatta kısa bakmam bile uzun süren ağrılara yol açıyo alıcam bu gün ama işte hangi model uyar yüzüme onu nasıl anlıcam bilmiyorum
Naçizane görüşüm sadece çerçeveye değil cam'a da dikkat edin. Doğru camı bulmak daha önemli. Çerçeve kolay , deneyerek alabilirsin.
Doktora yazdırdım rastgelr mavi ışık filtreli diye almadım biraz rahatsız ediyor gibi ama zamanla alışıcam sanırım
normal gözlük üzeri mavi filtre
Nasıl anlamadım
normal numaralı ya da güneş gözlüğü üzerine mavi filtre koyduruyorsun. efsane oluyor
Almalımıyım sence mavi filtreli gözlük
alma ya 2 gün takıp kenara atacağın bir şey. normal kullandığın gözlük varsa onu kaplat
Hayır normal gözlük kullanmıyorum zaten sürekli takmaya değilde ekrana bakarken takmak için alacağım ekrana bakmak gözümğ fena ağrıtıyo hatta bozdu bozacak
Hiç kullanmadım.