Umursamaz olamıyorum yapamiyorum?

19 yaşındayım, öz babam 7 yaşındayken vefat etti. Üvey babayla büyüdüm Allah var oz kizi gibi davranırdi korur, kollar, sever, sayardı. Cok guzel babalık yapti bana bu sene ciğerleri su topladığı icin vefat etti.. oz cocuklari bizi istemedi hep iki yüzlü oynadılar ama babamın oz cocuklari diye saygıda kusur yapmadım. Bir oğluyla ayni avluda oturuyorduk. Benden iki üç yas buyuk torunu var. 15 yaşındayken tacize uğradım sustum susturuldum. Eger susmasam anneme bana hayati dar edeceklerini söylediler. Tehdit ettiler 15 yaşındaydım daha ne diye bilirim ki ne yapabilirim ki bizim buralar küçük yer bise de yapamıyordum. Surekli dayaklarini yedim annemi beni surekli dövdüler. En sonunda dayanamadim intihara kalkistim 3 gun canımla savaş verdim. İntihar etmeye kalkıştım diye yine dayak yedim. Annem benim hakkımda o kadar ağır laflar çıkardılar ki susduruldum. Ekimin 23' ünde babam vefat etti. Daha toprağa koyulmadan Babamın tapu konularını açtılar yine susduruldum. Babam vefat etmesinden sonra 13 gun sonra evden attılar bizi. Ben dayanamıyorum icim susmuyor, susduramiyorum kalbim dayanmıyor. Şu an 19 yaşındayım elimde mesleği olan çalışan bir genç kizim. Ama kalbim çok yaşlandı. İntikam almak istiyorum canlarını yakmak, ciğerlerinin yanmasını istiyorum. Beni her dovmelerinden sonra kafamın sislikleri yüzünden uyuyamazdım. Simdi onların hayatları mahvolsun istiyorum. Kalbimden tek gecen canlarinin yanması...
Umursamaz olamıyorum yapamiyorum?