Değişir, sen penisi olan kadın gördün mü hiç? Memesini büyültmüş penisini aldırmış, vajinası olan erkek midir artık? Nasıl tam değişmez? Sonradan ameliyat olmuş kadın olmuş erkeği erkek mi yıkasın? Bence biraz araştır bunları farkı anlarsın, her aşcinsel cinsiyet değiştirmez çünkü
Ruhunu öyle hissettiği için zaten cinsiyetini de değiştiriyorlar, kadın gibi hisseden feminen bir erkek zaten sonrasında trans oluyor. Kemik yapısını çene yapısını değiştiremez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merhaba,
Tahmini olarak bence geçtiği cinsiyette biri yıkamalıdır bence.
Acaba oluru nedir merak ediyorum araştırmaya da üşeniyorum
Merhaba
Din adamları bilir ben bilemem
Ayrıca eşcinsellik ve translık farklı diye biliyorum. Eşcinsellik ruhsal bir olgu değil mi
Bilmem :D
Farketmez yıkamadan kefen sarın ne de olsa çüricek..
Eşcinselle trans bir değildir yalnız. Cinsiyet değiştirene trans deniliyor, olduğu cinsiyet ne ise o cinsiyetteki biri yıkar
neyse işte aynı şey bence mantıken , çünkü cinsiyet tam değişmez ki :D
Değişir, sen penisi olan kadın gördün mü hiç?
Memesini büyültmüş penisini aldırmış, vajinası olan erkek midir artık? Nasıl tam değişmez? Sonradan ameliyat olmuş kadın olmuş erkeği erkek mi yıkasın? Bence biraz araştır bunları farkı anlarsın, her aşcinsel cinsiyet değiştirmez çünkü
Eşcinsel*
Ruhu değişiyor mu peki?
Yüzü de pek değişmiyor onların ayrıca , az çok anlıyorsun.
Ruhunu öyle hissettiği için zaten cinsiyetini de değiştiriyorlar, kadın gibi hisseden feminen bir erkek zaten sonrasında trans oluyor. Kemik yapısını çene yapısını değiştiremez
Kendi cinsiii
Ne bilen sen
mantiken
zaten
eşcinsel
Müslüman olan sen
Napıyorsun burda sen
Cenaze namazımı kıldırcan
Ayrıca sandığından daha çok şey biliyorum
Ne alaka burda olmam?
Sakin ol.
Ama sende sinirlendiriyorsun ne bilen sen ne demek ya