Hayata nasıl tutunucam?

Ailemden şiddet görüyorum özellikle abimden hangi bi yaşadığımi anlatsam bilmiyorum yemek yediğim için uygulanan şiddeti mi yoksa gece uykundan uyanip ağzım kapatilirak dövüldüğümü mü psikopat bi ailede yaşıyorum namus kavramını etek boyuna göre ölçen aksam 8de disardaki kizi namussuz ilan eden bi aile sözde aile butun bu cahilliklerle baş ede ede kafayı siyirdim resmen sırf onlarla ayni düşüncede olmadığım için onlara göre asi olduğum için evde sevenim de yok liseye göndermediler açıktan okuyorum ve bitmesi için büyük bi mücedele veriyorum üniye göndermeyeceklerini söylediler ben de okuycagim die direttim yine kötü ben oldum neyse mevzu su ben bu evden çekip gitmek istiyorum ama nasil sırf buralardan gitmek için gizli gizli harcliklarimdan eşya biriktirdim 4 koli tabak çanak bardak vs vs mutfak eşyası aldım bi gün burdan gideceksin gittiğinde yasam başlayacak asıl die düşündüğüm için mutfak eşyalarımı aldım biriktirdim bi köşede giyecek kıyafet vs vs gibi şeyler alıp biriktiriyorum simdide param kısıtlı calismama izin vermiyorlar verdikleri harçlıkları da ilerde burdan gideceğin ev için bisiler alarak harcıyorum 4 koli mutfak eşyam burdan gittiğimde giymek icin kıyafetlerim 1 tane çeyrek altınım bi tanede altın kolyem dışında biseyim yok gideceğimi düşünerek mutfak eşyalarımın cogu kismini hallettim tenceresine varana kadar kıyafetlerimde hemen hemen okey sayılır ama para gittiğimde ev kirasi olacak hem ben gitmeden ev tutmalıyım ama nasil istanbula gitmek istiyorum bu kapıdan çıktığım an geri dönüşüm olmayacak nasıl iş bulucam nasil ev bulucam ben hayata nasıl tutunucam kira fatura vs gibi şeyler için çalışmam lazim okumakta istioyorum ama ev nasıl tutucam iş nasil bulucam bana daha önce cok buyuk cok bilindik Şu an tv de oynayan bı cok oyuncunun olduğu bi ajanstan dizi teklifi geldi ama ailem yüzünden olmadi simdi bana nasıl hayata tutunmam gerektiğini söyleyin napmam lazım nerden başlamam lazım?
Hayata nasıl tutunucam?