Balık da yemedi. Kar var yatacak yer yok diye eve aldım yanımda yatıyor. Ölü balık gibi kokuyor kedi xödmşsld tüm kediler böyle mi?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Normal ama ayrı biryede dursa daha iyi olur sonuçta sokak hayvanı onu etkilemeyen mikrop senin canını çok yakabilir
Ama evden başka yer yok nereye koycam annem odandan çıkarma dışarı atarım diyor😒
Normalde kokmazlar sokakta olduğu için bakımsız kalmıştır.
Tüh be
Güzel beslenirse ve yıkarsan cillop gibi olur :)) tabi yıkamak çok zordur kedileri ve hasta olmaması için çok iyi kurulaman gerekir.
Kedi sokak kedisi kanka ben kendi başıma yıkayamam ki hem ona özel sabun falan lazım evde yok öyle şeyler
Sence ne olmasını bekliyorsun yıka bari de temizlensin
Kedi beni parçalar be ne yıkaması
Kediyi yıkamak zordur kendi başina yapamazsın kediler normal de yıkanmaz onlar kendilerini temizler ama kırk yılın başı da olsa yıkamak gerekiyor kediler hayvanlar arasında en temizidir ev de kedi besliyebilirsin ama köpek besleyemezsin
Sokak kedisi bu geri bırakıcam sadece soğuklar geçene kadar ben bakıcam
Yani bir kac ay bakacaksın soğuklar oyle 2 gun sürüp gecmiyor biliyorsun sizin apartman müsait mi eğer müsaitse ona koliden bir yer yap içine kalın bir şey koy onda dursun yanina da su ve yiyecek seyler birakırsın olur biter
apartmanda izin vermiyorlar evde de annem izin vermiyor. ne zorluklarla eve aldım bilemezsin
Apartman da niye izin vermiyorlarmıs onlae kim oluyor ki ne o.. c.. gu insanlar var lafa gelince adamız insanız diyorlar bir de bizim apartmanda kedi eksik olmaz hatta yavruları olur bakılır beslenir onlara dedigim gibi yer yapılır kimse bu kedi burada niye geziyor gezemez demez
Haklısın ama yapacak bir şeyim yok işte evde bakmaya çalışıyorum
Dışarıda yemek aramak için karıştırdığı çöplerden olabilir muhtemelen bende sokaktan aldım ve banyo yaptırdım mis gibi kokuyor
Kedi çok çırpınmadı mı
Çırpınmaz mi önce tırnakları kestim zarar vermemesi için sonra ne kadar çırpınsada onun ve benim sağlığım için yıkadım çok bağırıyor sadece bir zaman sonrada tepki vermiyor alışıyor
Disarda çöpün icine girmistir sicak suyla bi yika hayvan bit pire alsın üstünden
Ya delirme kedileri bu mevsimde yıkamak öldürür
Ozaman ıslak mendil le sil 😂😂
Ayaklarını sildim poposunu falan😂
Pis sapikk hayvanın poposunda ne aradın 😂😂
O deilde dişi mi erkek mi kedi
Erkek kedi
Dikkat et sürtünme sin sana 😂😂
Çok tatlı bir şey yaa bir görsen kucaklayasın gelir ama balık kokuyor boğulcam 😂
Belkide disarda balik kafası falan yemiş tir yanlız bunlar ev kedisi gibi kuma kakasını yapmaz dikkat et evin icine sicmasin ozaman balığı görür sün 😂😂
Annem de öyle diyor ben razıyım kakasını temizlemeye ya. Hava nasıl soğuk 2 dk çıktım dondum
Cok soğuk evet dışarı bırakma dursun evde kutuya koy kutuda durur göstersene şunun resmini
Nasıl atayım yok ki atacak yer ben dışarı koymam da kediyi yalnız bırakırsam annem atacak nöbet tutuyorum ya
Hayırr
Niye
Ne gerek var
Kediyi merak ettim
kafasini yikama kulaklarini falan ama kedi sampuaniyla kedini yika
şu an alamam onu ve evde kalmayacak ki zaten
bari hava iyi olana kadar al eve
Öyle yapıyorum zaten sabahları bırakıp gece alıyorum eve
Veterinere götürdün mü?
Bugün aldım hava ısınınca dışarı koycam üzüntüden aldım
Kötü kokması normaldir.:/ Bi' güzellik daha yapıp yıkasan mı acabaa¿
Yıkayamam çok hırçın bu kedi. Hem benimle kalmayacak 1 hafta sonra dışarı koyarım
Yine de yaptığın çok hoş..
Keşke herkes benim gibi olsa ama yok işte
Evet ne yazık ki sizler gibi merhametli değiller...
Sokak kedisi yani normal, banyo yaptır
Hava soğuk bu da alışık dğeil zaten
Ilık su ile yavaştan yıka
Bi yıkasaydın
Kendi başıma yıkayamam ki sudan korkuyor
yıkamadın mı mk :D
Bugün aldım mk bu havada kedi mi yıkanır
neden yıkanmıyormuş
Hasta olur mahvolur hayvan
bir iki saat ısındıktan sonra bişey olmaz ya
Sudan korkuyor ama ayaklarını silene kadar öldüm
ya sana kıyamammm