Bana burs veren ve halen devam eden bir hocam var. Ziyaretine gideyim diyorum. Giderken bişe götürmem gerek ne almalıyım? Gerçi hala bana burs veriyor olması biraz tuhaf olacak sanki onun parasını ona götürüyormuş gibi geliyor. Sizce ne yapayım?
hocam en az 45 vardır ben ise 21 . 2 tane kızı var. yani evli. insanların aklına direk böyle şeyler gelmesi çok endişelendirdi beni o nedenle ziyaret etmekten vazgeçtim :D güvenmemekten değil. dışardan yanlış anlaşılır diye. okuluna gidecektim sonuçta. ama yazan herkes farklı düşününce gitmeyeceğim. s
Çok ilginç gerçekten. Bayan hocamda var benle ilgilwnmişti onuda ziyaret ederim. Evine dahi gittim . BENM GİTME amacım sizleri unutmadım yaptıklarınız farkındayım hakkınızı ödeyemem demek ama böyle anlalılıyorsa gitmemek daha iyi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Okuyabileceği tarzda bir kitap ya da bir ev eşyası. Misal bir tablo ya da masa saati gibi...
Bir yazı yazıp onu çerçeveletebilirsin veya çiçeksepetinde öğretmenler için hediyeler var onlardan alabilirsin
Öyle bişe olsun istemddim çikolata filan dülünmüştüm ben. Dediğinix gibi şeykeri eğer mülakatı geçipte atanırsam alırım diye düşünüyorum
Evlimi hocan ve yaşlarınız kaç
hocam en az 45 vardır ben ise 21 . 2 tane kızı var. yani evli. insanların aklına direk böyle şeyler gelmesi çok endişelendirdi beni o nedenle ziyaret etmekten vazgeçtim :D güvenmemekten değil. dışardan yanlış anlaşılır diye. okuluna gidecektim sonuçta. ama yazan herkes farklı düşününce gitmeyeceğim. s
Kiz basina bir adamin evine gitmek tehlike li
adamın evine mi gidicem diyorum. öğretmen diyorum okulda ziyaret edecektim :D
He anladim sen nerde okuyorsun
soruyla ilgisini göremesemde mezunum. atama bekliyorum
Nerde yaşıyorsun peki
soy ağacımı da söyleyeyim istersen? , sen nerde yaşıyorsun? Kaç yaşındasın? okudun mu? ne okudun? şu an ne yapıyorsun? :D
Ben bursa sen
Fazla yakinlasma yetrr
Yani bu mu anlaşılıyor cidden. Dışardan baktıpınızds neddn ilk aklınıza bu geliyor. Tuhaf bişe mi bu?
Evet öyle anlaşılıyor, burası Türkiye
Kalbinle kazanamadığıni, parayla kazanirsin
Çok ilginç gerçekten. Bayan hocamda var benle ilgilwnmişti onuda ziyaret ederim. Evine dahi gittim
. BENM GİTME amacım sizleri unutmadım yaptıklarınız farkındayım hakkınızı ödeyemem demek ama böyle anlalılıyorsa gitmemek daha iyi
Yani sen bilirsin, bunları telefondada diyebilirsin ama için nasıl rahat ediyoraa öyle yap, hayat seni hayatın
Bu tarz haber cok görüyoruz o nedenle öyle düşündünüz sanırım ama. Yok hocam öyle biri değil merak etmeyin.
İster hocan öyle olsun ister olmasın, sen kendini bildiğin sürece, sınırlarını korudugun sürece, kimse kötü bişey yapamaz emin ol
Ve öyle kötü huylu birine benzemiyorsun, hocama özel güzel bir kalem alabilirsin, Rotring felan tavsiye ederim
Kırmızı don giy
Olmayan tebiyeni kendine sakla. Düşünebildiğin kadarsın işte.
😍😍
Kendini düzgün ifade edersen ona göre cevaplar alırsın.
pasta al