Tüm sınıf konuşurken sınıfa attığı bakış ''Siz susana kadar başlamayacağım'' bakışı. Susunca oda susuyor sessizlik rekoru kırılıyor öğrenciler öğretmeni konuşması için cesaretlendiriyor ve dünya 35 dakikalığına güzelleşiyor.
Bugün dersi kaynatamazsiniz (ders sonunda amerikan in Suriye'de ne işi var )
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ders dinlemek istemeyen imza atıp çıksın, kalanlar ders dinleyecek Not 1 : adamın dibi Not 2: bu laftan sonra konuşan sınıfta kaldı
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ama benim gördüğüm en efsane trip, derste arka sıralarda iki kişi öpüşüyorlardı, hoca dersi anlatırken kullandığı ses tonunu bozmadan "arkadaşlar gördüğünüz gibi bilim gittikçe ilerliyor ve hızına yetişmek gerçekten çok zor, her gün yeni bilgiler her geçen gün yeni buluşlar çıkıyor, sizlere en güncel bilgileri aktarmaya çalışıyoruz, siz de buraya öğrenmek amacıyla geldiniz, arkadaki iki amaçsız ger*zek*ali hariç, üniversite burayı bilim ortamı olsun diye tahsis etmiş şu ahlaksız çift ise aramızda küstahça sevişiyorlar, hayret ediyorum " baya baya laf soktuktan sonra onları uyardık ve çok çirkin bir şekilde kovuldular 😂😂😂😂 trajikomikti
Hayatımız boyunca hiç kullanmayacağımız bilgileri ögretiyorlar ve 22 yılımızı buna harcıyoruz lanet olsun dünyaya insanlık eğitimi verilmeli başka şeye gerek yok. Canı isteyen ayriyetten okur yanlıs miyim?
Haklısın. Şimdi kim kalkıp masanın alanına yok bilmemnesine bakacak? X ve Y nin kaç olduğunu bulup napacaz? Yazım yanlışı yapsak ne olacak? 🙄🙄 Şuana kadar herkesin yazım kurallarına dikkat ettiğini düşünmüyorum. Bazen noktayı bile koymayı unutuyoruz.
En İyi Cevaplar