Cidden hiç gerçek arkadaşım yok ve sanırım cok yalnızım ve neredeyse 1yildir böyle
Gerçek arkadaş diye bir şey var mıdır satmayacak ve kiskanmayan?
Gerçek arkadaş diye bir şey var mıdır satmayacak ve kiskanmayan?
Vardır benimde bir tane var ama onla aramızda sorun olmamasının sebebi her gün tartışmamıza rahmen (çoğu konuda fikirlerimiz uyuşmuyor) birimiz mutlaka neyse ya da boş ver diyip konuyu kapatması tartışacağımız konulardan kaçınıyoruz ama o benim ailemin içinde olanı konuştuğum insanları hepsini bilir bende onun
Cevap
15Cevap
yok cıkarlar uyusmassa genelde ınsanlar once kendını dusunur ve bır dıgerını satar sen satmassan bıle o satar genelde boyledır cunku dostluk adına arkadasın ıcın ıhtıyacından vazgecmen asırı zor bıseydır ödülüde ihanettır ama sana karakterlı mert fedakar fderler ama öle sana mert fedakar olamazlar o nedenle kıme nasıl davranacagını bılıp davranırsan sorun olmaz
Olmasın zaten çoğu gelip geçici, yalnızlığın tadını çıkarmayı öğrenmelisin.
Hepimiz yalnızız ve bizi tek anlayan allah keşke bilseydik :(
Senin kafa gidik yidiğim
Niye yavrum
Delirmişsin
Seviyorum
Abi+arkadaş lazımsa buradayım.
Eyvallah abi
Benimde yok olmasını da istemem
Cidden eglenebilecegin ve kafa birisini istemez misin ben isterdim ama yok işte
Ya isterim de şerefsiz çıkıyor çoğu satıyor sonradan
Hep öyle valla ben cidden hiç satmadım hep onlar satıyor anca evde oturuyom boş bos
Aynen öyle bende
Ya kar tutsa da kendi kendime eglensem
bari sjsjeygehsjuww yok valla Eskişehir de tutmuyor sizin orda nasıldır bilemem
Oha Bende eskişehirdeyim skxmhsndhzb bugün az az yağdı ama mutlu oldum ahahjdhdhs
Yerler ıslaktı ya tutmadı inşallah tutar ya
İnşallah. Nerde oturuyosun sen hangi mahalle
Orası özel ama Odunpazarı diyelim😁
Biliyorum Açık adres ver demiyorum tabiki :)) çarşıda oturuyosun en azından iyi benim vadişehir dağ başı gibi bir yer
Çarşı değil tamam soyliyim Gültepe
Ha odunpazarı diyince çarşı sandım. Peki :))
Benimkileri alabilirsin
Öyle şey mi olur skeyeghe
Sanaldan mı reelde mi
İstersen bana yazabilirsin
Nasil bir arkadas istiyorsin ki
Eğlenip sırrımı paylasabilecegim dedikodumu yapmayan ve kafa hemcins biri
Hmm konusmak istersen her konuda konusabiliriz illa hemcins istersende bilemem yani sirrini falan paylasirsin egleniriz yani
Internetten biriyle tanismanin on yargilarini tasidifinin farkjndayim ama biraz sans versen ganiyacaksin yani ve kesinlikle pisman olmayacaksin
Ben rast gelmedim açıkçası
Daha iyi degil mi bosver
Maalesef yok.
Teksin bu alış
İçime su serptin çok sağ ol
Yalnız birey güçlü bireydir
Güzel kafa
Hayatım çok boşa geciyor
Ne arkadaş ne sevgili ne başka bir şeyi zorlayarak yapamazsın. Ne istediğini düşünür karar verir ve mutlu olacağın şeyin peşinden gidersin. İnsan yalnız bir varlıktır
arkadaşa ihtiyacı yoktur en azından bir eksiklik değildir.
Sevgili değil arkadaş istiyorum
benim 22 senedir yok
Aslında kıskanmasa ve içinde fesatlık olmasa kötü biri olmasa ortak yönlerimiz falan olsa baya zaman geciririm
Vardır ama nadir
😥
Üzülecek birşey çoğu zaman beni arayan bile yok kendine odaklan hayallerine hedeflerine
Aa aynı ben.
Aslında erkekler daha çabuk kaynasiyor biz kizlar bı kıskanma bı kötüleme hiç isinamiyoruz
Yani benimde yok ama yaşanıyor böylede
vardır elbet güvenirsen arkadaşın olmayı denerim
Ben ben ben 😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?