Atlatamadığım travmalarım var ve bu acı verici, psikoloğa git diyenler için söylüyorum: 1. si ailevi durumlarım buna uygun değil 2. si öyle bir maddi gücüm yok. Ne yapmalıyım?
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
25Çok içini döküp iyi bir yardım almak istiyorsan devlet hastanesinde git bence ailenin haberi olmadan gidebilirsin
Ben o işe giremem ailemden çekinirim dersen bana anlatabilirsin adım Selin bende zamanında çok zor şeyler yaşadım 6 ay boyunca ilaç tedavisi gördüm falan
Çocukluk travmaları, ailevi sorunlar vb.
Anlat işte bende gizleneyim dinleyeyim seni
Ailem beni küçükken gerçekten hiç sevmedi. Örneğin annem ben 9-10 yaşına kadar fiziksel şiddet uyguladı. Daha sonra psikolojik şiddetleri devam etti, hala devam ediyor. Aynı evd yaşıyoruz ve en az 1.5 - 2 yıl daha aynı evde kalmak zorundayım. Ama dayanamıyorum artık. Ne zaman yüzlerine baksam geçmişte bana nasıl davrandıkları, dövmeleri, hiç gerçekten sevmemiş olmaları, aşağılamaları ve dalga geçmeleri aklıma geliyor. Ya bir anne bir kere bile gerçekten kızının saçını okşamaz mı ya?
Öyle bişey dedin ki diyecek bişey bulamadım herked layıgıyla anne olamıyor malesef sabret 2 yıl sonra gidecekmişsin gidince kolay kolay aklına gelmez bunlar
Peki, sağolun
Azda olsa rahatlatırm dedim ama çok farklı bi konu söylenecek pek bişey yok yapacak ta pek bişey yok
Bende bir şey yapamıyorum en iyisi kendimi oyalamak
Aynen zamam geçirin en iyisi o olacaktır
Teşekkür ederim, iyi günler diliyorum
Ben teşekkür ederim size de iyi günler
Çocukluk travmaları, ailevi sorunlar vb.
Konusabiliriz istsrsen