Senin bu son yorumuna psikolojide savunma saldırma diyorlar böyle biri hakkında ne düşünüyorsunuz sorusunun cevabiydi yazdığım yorum ve tamamen istatiksel bir durum seni tanımıyorum sorduğun sorudaki uyarladığın tiplemenin filtrelemedeki çıkan sonucu bu
Ciddiye almıyorum ne yapayım baya komik geliyor bunu nasıl durdurayım sen anlattığım olaya göre bakar mısın genel olarak çok fazla her yerde gülen innsanları düşünme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Banada biri laf attığı zaman kahkaha atıyorum hiçbişeyi s*klemediğimiz için böyleyiz sşfşslqlq
İtici bulmuyorlardır inşallah
Bulurlarsa bulsunlar
Discord kullanıyorsan ekleyeyim?
Kullanmıyom
Sende katıl bize 😄
Hesabını mı sildin sen? şu an evdeyim izlemek istersen gel..
Ergen ruh hastasısnizz
Talep görmeyen asosyal bil kız
Bunu açıklar mısın kardşm
Normal hayatta çok talep görmemiş a sosyal bir kız izlenimi bırakıyor işte
Her şeye gülmek bir şeyi ilk defa görmekten mi olur? Bana laf atıyorlar derken şt güzelim tarzı değil ağir şeyler diyorlar bazen gülüyorum
valla asosyalse asosyal ben doğal olmaya bakarım. Senin esprine o espriye zamanında çok gülmüş kız gülmez öyle diyim.
Senin bu son yorumuna psikolojide savunma saldırma diyorlar böyle biri hakkında ne düşünüyorsunuz sorusunun cevabiydi yazdığım yorum ve tamamen istatiksel bir durum seni tanımıyorum sorduğun sorudaki uyarladığın tiplemenin filtrelemedeki çıkan sonucu bu
Benle konuşuyorsun ama neyse tamam teşekkürler sesiyle şusuyla busuyla talep görür insan elbette talep görmeyen insan yok
herşeyede gülünmez
Ciddiye almıyorum ne yapayım baya komik geliyor bunu nasıl durdurayım sen anlattığım olaya göre bakar mısın genel olarak çok fazla her yerde gülen innsanları düşünme
ucuz bi kızsın seni yakında s. kerler