8 yaşındaydım. Okul çıkışında çişim vardı servise yetişemem diye tuvalete girmedim. Şansıma servis o gün çok dolandırdı. Neyse eve gelene kadar sıktım kendimi. Asansöre biner binmez kendimi artık tutamadım. İşemeye başladım. Hem işiyorum hem ağlıyorum shshshsh.
Bumerang44 | Aile & Toplum konusunda 135 görüş paylaştı.
Yoda
9 gü
Yemekli bir düğündeydik garsonlar servisi yaptılar yemekler geldi annemle beraber gitmiştik karşımızda da yaşıtım uzak akrabanın kızları oturuyordu aynı masada annem de sohbet esnasında masadaki ıslak mendili alıp salladı ben tuz zannettiğini anladım bi anda gülim derken içtiğim kola bildiğin karşıdakilerin ve masanın üzerinerine yağmur gibi yağdıydı ben bundan sonrasını hatırlamıyorum yerin dibine girdiydim ondandır 😄😄
Lisedeyken uykusuzdum kafamı sıraya koyup uyumuşum tabi öne eğilip uyuyunca koçımda iyice gerilmiş demekki ben de nasıl dalmışsam artık sanki bi pırt sesine uyandım ama arkamdada iki kız arkadaş oturmuş ulan ne emin olabiliyon ne özür dileyebiliyon öyle mal mal farkında değilmişim gibi yaptıydım
lisede beden dersindeyiz, herkes spor salonunda top falan oynuyor soyunma odaları boş. sınıfta sevgilim vardı, çocukla fırsat bulduk erkek soyunma odasında yiyişiyoruz. tam ben sakso çekerken birden bir ton erkek girdi hemen toparlanıp kaçtım :D
Komik degil de cringe bi ani akbilimi bulamadım cantamda bi cocuga rica ettim basmasi için para vercektim yanlislikla gecen senenin fizik kopyasini yazdığım kagidi uzattım zorla cocugun cebine koymaya calismistim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
48Ay kiyamam ya ☺
Ahah ben kendime kıydım 😂
Keske kiymasaydin o tatli cocuga☺
Bu da iyiymiş ama sen dua et serviste işememişsin
Ama ne yapayım servis de o kadar dolandırmasaydı 😅
Ahaha o yüzden kendimi çok sıktım. @Bumerang44
Hayal meyal hatırlıyom hoca tahtaya kaldırmıştı ben tüm sınıfın önünde işemiştim 😄
Öff o pantolondan şıpır damlar. İlk başta sıcak sonra yapışık ve soğuk 😂😂 @Bumerang44
Aslında salmanın verdiği bi rahatlık da var 😄
Aynen bunu yaşayanlar bilir 😂😂
Bekar evinde de işediydim uykumda sonra arkadaşlara belli etmeden çarşafı değiştim yatağı gizlice kuruttum ne çok işemeli anım varmış 😄
Sen ne işemeli ayin yaparmışsın be kanka 😂😂😂
Rüyamda ne gördüysem artık
Umarım rüyalanırken işemedin 😂😂
Yok ya değildir o şokla hatırlamıyom bile
Unutmak daha iyi tabi
Kesinlikle
Lisedeyken uykusuzdum kafamı sıraya koyup uyumuşum tabi öne eğilip uyuyunca koçımda iyice gerilmiş demekki ben de nasıl dalmışsam artık sanki bi pırt sesine uyandım ama arkamdada iki kız arkadaş oturmuş ulan ne emin olabiliyon ne özür dileyebiliyon öyle mal mal farkında değilmişim gibi yaptıydım
Gece gece iyi guldum ya sagol☺
Sen de sağol hoşuma gitti benim de anlatmak
Düğünde iyice bunalmıştım kimseyi tanımıyordum ve başka şehirdeydi 2-3 gündür orda kalıyorduk bence o içimdeki sıkıntının patlamasıydı o
Ya cok fena😊
korkunç
Güzel hikaye
Komik ve guzel bir ani ya😊
Çocuk nasıl bir sınavdayım ya rabbi demiştir 😄😄
@Bumerang44 😂
Olur☺
En son kini anlatimmi
Nedir