AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Evet, çok yakışıklılar :D
dikkat ettiniz mi bilmem? bu kız bir türk erkeğinden sağlam tekme yemiş.. kuyruk acısı decected
asdfghjgfdsak alakaya maydonoz
dikkat ettin mi bilmem yalanlama psikolojisine büründün.
Kim siktiyse bunu az sikmiş * bana verecekler deh derim üstüne biner at gibi * yavşağı
amma saçmalıyorsn
peki o halde bunca laftan sonra bir türk erkeğiyle evlenirsen gondiklesinler mi? https://www.youtube.com/watch?v=yeKU0GLjJuE bu videodaki sayılanlar geçerlidir..
ve en ironik tarafıda bu videoyu gizli kullanıcı olarak korkakcasına sorman olmuş o kadar kendine güvensizsin :) açık sorunca bunada cevabın mesaj atıyorlar ne yapıyım olur heralde hahah:D
ne saçmaladın ya.. neyse hadi işine bak
kısa ve öz türk erkeğiyle evlenirsen valideni gondiklesinler :D hadi sende işine kerziban
acınası durumdasınz.. az triplere girmeyecek kadar olgun ve kendize güvenli olun. neyse
Seni iskandinav erkekleri miksin emi.. gecende de böyle bir konus acmıstın sen, iskandinavlılarla bozmussun sen kafayı.. git verde sende kurtuk bizde :)
geri zekalı ilk açıyorm böyle konuyu. hahaha demek ki tek deglm :D
senin gibi ezik tip cok var evet :) gidin miktirin kızım kurtulun ya gercekten :D
kanka boşver böyle basit kızlar anca kendini gizler bide bana egodan bahsediyo :D kendi egosu o kadar yüksekki kendini gizleyecek kadar basit bir yaratık. :D
acsa da görsek o tipini ya gercekten nee benzio :D
bla bla bla.. hadi başka paylaşıma. hoşcakalın. ve asla çıkmayn karşıma. ha bu arada wolk: sen geber.
böye kızlar düşman başına kanka. egosu ztn dölle besleniyo gelen geçen koyduğu için :D puahahaha
kapa çeneni gerekiz it wolk. ayrıca gizli anandan milyarca kez daha güzelim emin olabilirsn. hadi defoln burdan
dünya çük güzeli :D
cevaplayan tam bir o. ç çük güzeli o kaltak annendir
kaltak olan sensin, iskandinavlılar miksin beni die am. n kızısmıs senin :D
sen kendini yakışıklı diye yiyip bitirerek burada ölmekten beter olmuşsun bana geber diyosun ulan ölsem ztn snn gibi kaşarlarla yaşamaktan kutulurum.
hay iskandinav erkekleri etsin annelerinizn de sizin de ağzınıza.
senin de anan var, analar senin gibi iskandinav erkekleri diye ölüp bitmiyo senin gibi... senin bellki amin kızısmıs verde kurtul gercekten :)
defol git allahını seversen. şu wolk ipnesini de yanında götür. birbrinize çok yakıştınz
nerden anladın cocugun i*ne oldugunu?
sen kimsin de bana i*ne diyon l*n sülalesi kaşar :D boşver kanka bir üçlü saralım kol gibi girsin biz de yol alalım :D kanka ztn kendi anası da böyle sülalesi de böyle belli ki sülalesinde ki bütün erkekler tipsizler ki kendisi sürekli g*t verme çabasında. :D krizdeyim ya kendini bu kadar satıp ta egosunu tatmin etmeye çalışan basit kızlara sadece götümle gülüyorum :D
daha ismimi bile doğru düzgün yazamıyo işte basit kaşar olduğunu bir tane daha kanıtı :D cahil kaşar
aşağıda kendi söyledi ibneyim diye ayrıca birbrinize hemen sevgili oldunuz :D
ee tabi bu tipsizlikle hiç bir kız bakmıyorken yapacanz çok şey de kalmadı dimi :D :D
ben ne sevgili olcam l*n :) benim ilgi alanım kızlar, ayrıca bir insan nitye kndne i*ne desin amk. ya sacmaldın :)
senin ilgi alanın kızlarla bir ibneyle kol kola girmezdin.. her neyse ya ne bok olursanz olun bana ne sizin cinsel tercihlernzden :D
l*n adamı tanımıyorum bile yatagıma almısım gibi konusma * :D burada sadece konusuyoruz :D
salak msın kızım sen harbi hasta bu ya yorumları götüyle okuyo amk.
dedigim gibi ne haltederseniz artk.
gel senide alalım aramıza gup yaparız :D bir alttan bir üstten :D
yaa senin gibi mesela :D
hastasın kızım sen git bir tedavi ol bu kaşarlıkla bu vericilikle kurtulamazsın millet seni mike mike sen ölüp gidiceksin gelecekti yerin kerane senin.
ananızı alın bence. yok babalarınızı alın :D
babamızı senin anan yolllarız senide aramıza alırız nasıl :D
bu psikoloji zaten babası tarafından tecavüz edilen erkek psikolojisidir. neyse sana sevgilin wolk ibnesiye mutluluklar. acınası durumdasnz.
ben nedense ogluna tecvaüz eden bir bab duymadım.. sacmaladın simdi kızlarına tecavüz edenler varda o dedgin sacmalık
dedigim gibi siz sevgililere mutluluklar.
sana baban mı tecavüz etti
ben ne erkeğim ne de senin sevgilin ve sen gibi i*ne boşuna uğraşma. hadi defol
:) komiksin ya i*ne dedigin seni miker tavana asar :D
seni mikdi de ordan mı biliyorsn. ne de olsa sevgilin. mal ya
beni kimse mikmedi valla erkegim ve kzılardan hoslanıyorm.. ama seni bilmem kimbilr kimlerin altına yatmıssındır
ulan o zaman ona göre konuş. ibnenin tekini bana anlatıp durma
ben kendi adıma konsuyorum onla bir ilgim yok...
bana i*ne diyip üste çıkmaya çalışıyor ne diyim artık. harbi salaksın sen kızım i*ne olduğumu düşünüyosan yanıma gel sana erkekliğimi gösteriyim mutlu olursun.
isvec li kadin esmer sever isvecli erkek esmer sevmez benden iyi mi bilceksin ben isvecde yasadim yasiyorumda zaten tatil icin baku ye geldim
git iskandinavlara ver o zaman mk. iskandinavyadan 2 ulke saysana bir mk
l*n defol git annene et o küfürleri. piçliğe bak ya. sana ne benim zevkimden msl
mal
Kaşarsın anlattığıbda yalan dolan isveçlinin senin gibi birisiyle ne işi olur git çingenelerle takıl sen:-D
hard geber! kıskanmaktan çatlayacaksn zaten yaknda
bu pic rus kizlarin kisanmis
Bende ukrayna kızları kadar güzel kız görmesim türkiyede... yu güzelligi fmve fizigiyle kendini farketiren kizlarin hic biri turk degil
senin gibiler için son cümlede açıklama yaptm :D
Acaba sen cokmu guzel ya da bulunmaz bir tiomisin ki imkansoz bisey... bunlari soyluyisn... ve kadinda guzellik oldugu kadar karakterde onemli ki zaten sende oldugunu dusunmuyorum... ve bisey daha ben turk degilim :)
Iskadinav sunnet olmadigi surece kadini tatmin edemez... nedenini merka ediyorsan anlatayim.
bir gerçeği dile getirmek için şartları mı gözetirsin sen demek ki iki yüzlüsün. ayrıca bir başkasına yakışıklı demenin karakterle ne ilgisi var ananı sataym ya. az düşürün kendinizi kızkançlıklarnzla. karşınızda salak yok sizin.
anani degilde seni satmak. lazm... seno orgazm edemeyene deger veriyosun sana ne demeli
saçma sapan konuşma be sünnetle ne alakası var. ya bari azıcık beyniniz olsa :D
Bak cici kiz sunetli penis deri kikirdaga yapisiktir ileri geri uaptiginda vajinaya ve klitorise surtunme yapar.. sunnetsiz ise deri vajinaya yapisir penis kendi derisine surtunme yapar ve kadin haz almaz. Yani herof seni degil kendi dersine... yapar.. rus kadinlar neden musluman erkegi sevver anlamadinmi? Gir arastirmalara bak dunyada en tatmin edici erkek muslumanlardir en zevk veren kadinda ruslar... google sana cok yakin bir bak bakalim hersene anket sonuclari ayni ruslar en cok zevk veren kadin turklerde en cok zevk veren erkek secilir... nedendir anlamadim ama turk kadinlarinsan bazilari yatak gorevini bile yapamazken kendini hint kumasii zqnneder.. siz rusyada olsaniz bacak aranizdaki yeriniz kullanilmadan kuruyup gider :)
Cinsel bilgilerden yiksun ve zavalli birisi iddiali bisey soruyo ve sonra susuyor... aciyorm size 2 rus 1 ukraynali 1 gurcuyle ciktim ilk ciktigm turkten ayrildigim aklima bile gelmedi ve emin ol daha karakterliler kiloduma ve corabima kadar utu yaparlar ruslar.. yeterki tatmin et...
off amma atıp tutmuşsun. bir de kimse müslüman erkeği sevmez. bir kaç salak rus kadını buralara kapak atmak için gelip sizi kandıryor diye mal gibi uyumayn ya
Sacmaladigimi kanitlayamadin ama aksama kadar zamanin var ve int sayesinde arastirma arsivlerine ulasman cok kolay aksam yazarsn bb ben ciktm :)))))
tabi tabi işim gücüm yok sünnet saçmalığının ne işe yaradığnı araştırcam
Sana giren o sunnetli seye sacmalik deme o olmazsa yasayamazsn.. hadi davay bistra bistra :)) unuttm ya sen git sunnetsizi al sinetliyi haketmiysn
Benim icin 4 yabanci geldi tr ye kendimce ekonomiye ve turkiyeye 4 turist kazandirdim hatta bagimli oldular... ruslarin neden turkiye tatilinde israrci oldiginu anlaman icin akdeniz deki otellere git yanindaki esmer erkegi alir sen caresizzce bakarsn...
hıhı tamam. hadi git başka paylaşmlarda at tut saçmala biraz da :D iyi günler. hoş saçmalamalar. bye
Gercekker hosuna gitnedi tabi sacmaliyorm bn :) insallah o begenmedign turk nasip olmaz sana git seni aletle orgazm edemeyen sunnetsizlere.. :D
amann be ne kasıntı yaratıklarsnz. bu triplerle yaşanmaz. iyice kadın gibi olmuşsnz.
gercekler kasintidir :) ama sende baya bir kaşıntısn belliki erkeginngorevini yapamiyor... kimbilir belkide sen kadinlik yapamiyorsundur... hala uste cikmaya cakisma altta daha fazla zevk alirsn... hadi git kizm git once kadin ol sonra gel..
asdfghj acınası karakterden yoksun biri olarak o boş beyninle tek becerdign tek şey belden aşağı konuşmak.
Kizim ne cirkef seysin s3n... adamina gore muamele.. belden assagi olanlara misilleme yaparim. Adam olanna adam gibi davranirm ama kasarlik edenede kasat muamelesi yaparm.. hala ustte kalmak icn cevap veerisen zekamla bas edemetyecefgini soylm
ulan it oğlu it. bir boka benzemedign gerçeğini söyledigm için mi hakediyorm belden aşağı muameleyi. başlarm sana da anana. az sinir edin insanı. kim bilir ne boka benziyorsnz da bu kadar kasıyorsnz paylaşm dayanamayp. milleti kıskanıp
Iste karakter... orospusn kizm * git
www.kizlarsoruyor.com/.../q1541437-yabanci-uyruklu-kizlarin-cekiciligi oku da gor
o* annandır l*n it. pislik senin gönderini filan okumam * git paylaşmmdan
Kizim sennorospusn orrospu...
anan da orospunun doğurduğu kaltak!
Anani iskandinavli sikmis belli yoksa savunmazdin onlari...
iskandiavlar kadar taş düşsün hepinize de geberesiniz keşke. soysuz pislikler. şu paylaşm altında bile küfür edecek kadar karaktersizsnz
l*n o* sen kufru baslattin. Git kendini parmakla begrnmiyosan iskandiv erkeklerine git
geber!
Sen hiç slav kızlarını görmedin heralde pileyboy çocuk
bana ne kızlardan. ben yakışıklı erkeklerle ilgilenirm. sen git slav kızları ile ilgilen. hatta mutluluklar size. :D
Sanada delikanlı
de get iskandinavda ya sizlerin türk oluşundan utanıyorum
Tebrik ederim, ayrıca teşekkürler :D
ne için tebrik ne için teşekkür ettin acaba
Bir saniye hepsini geri alıyorum. Yanlış anlaşılma olmuş
Ağzı olan konuşuyor işte.
Tipini siktigim komplexlisine bak kendisi bir rihanna ya gizlenip sormuş ;)
mallığınla mutluluklar sana. az rahat ol milleti karşı bu kıskanclkla çatlarsn yakında.
Beyin yaşını siktigim;) verdiği cevaba bak zaten gayet rahatım tanıyanlar bilir bu verdiğim cevaptan milleti kiskandigim anlamini sadece senin gibi bir beyinsiz çıkartır heralde
l*n defol git. salağa bak ya doğruyu konuşuyorz bir tarafına giriyor. bir sen eksiktin diger itler yetmiyordu
Ne oldu bozuldun mu?
Beyaz tenli kızları güzel oranın.
Olabilir kıskanacak birşey yok bunda
e yani.. bir de bunu hemcinslerine anlat burdakılara.
Biz türkleri beğenen kızlarda çok sorun değil
Oradan biri ile evlenmelisin o halde.
gayet haklısın alkışlıyoruz
Bence nefes alsam yeterim. Gerisi... kimde olmaz.
komşunun komşuya tavugu kaz görünürmüş :)
Kadın haklı beyler!
pi. c
Çek git busiteden parazit yapma:-)
onlara sana bakmaz karim isvec li
onlara verin o zman
Vatan hainisin A mk
bence de
En azindan soyimuzun nerden geldigi belli.^^
Hakliyi dokuz koyden kovarlarmis. Eksi icin saol ama bu onlarin soysuz oldugunu degistirmiyor. Galiba bayagi biliyosun onlarin taihini anlatsana bana nerden geliyolar. Birden ortaya cikiyolar tarihte :)) Turkler soylu milletler arasinda. tabii. Suanda turkum diyim eli bir yerinde gezen abazanlar ayri. Emin ol onlarda soysuz :))
evt vikingleri iyi bilirim
Vikingler demek çok yakışıklıydı. Neyse brave adlı animasyon filmini izlemeni öneririm. ^^
animasyondan mı tarih ögrenicez :D
Yok yaa ondan değil. O aniasyonun amacı kendi tarihlerini anlatmaktı ondan dedim. Yani iskandinav yarım adasına daha fazla turist çekmek için yapılan bişey. ^^ Ve orda da erkeklerin çok fazla barbar olduklarını gözlemleye biliyosun çok rahat :))
Saçma bir konu :)
Doğru söylüyor.
Guzelll tespittttt