Sorduğun soruyu tam olarak algılayamadım. "Malum Türk erkekleri neden İskandinavlar kadar yakışıklı olmaz?" demek istedin muhtemelen.
Bahsettiğin gibi Danimarka, *sveç, Norveç, İskandinav ülkeleri. *sveç zaten bir başkadır, oradan kötü bir şey çıktığını düşünemiyorum. Bu ülkelerde yaşayan erkeklerin geneli yakışıklı olduğu gibi anlayışlı, sakin, mantıklı, kültürlü, saygılı kısaca medeni insanlardır.
Yakışıklı olmasından bahsediyorsan bu genlerle alakalı bir durumdur. Öyle olduğu için öyledir. Dolaylı yoldan etkileyen şey ise refah seviyesidir. Sağlıksız geçirilen bir hamilelik döneminde doğan, hamilelik öncesinde sağlıksız bir şekilde birleşen iki insandan oluşan çocuk hâliyle sağlıksız olur. Mutlu bir evlilikten doğan çocuklar daha sağlıklı olacağı için yüz güzelliğinin olabilmesi de doğaldır. Çoğunlukla bu böyle olduğu için böyledir. Fakat bu değiştirilebilir.
Düşünceler de insanın hayatını, sağlığını etkiler. Bir insanı eleştirdiğinde o insanın sağlığını tehdit etmiş olursun. O insanın da bu zor durumdan kurtulup sana sağlıklı olarak dönmesi, senin beklentilerini karşılaması onun adına daha da zor olur. Birbiriyle tartışma hâlinde olumsuz cümleler kuruldukça zora sürüklenir.
Ayrıca karşı cinsinin görünümü insanı büyüleyebilir. Bir bayanda böyle bir durum görüldüğünde sevdiği erkek ona sahip çıkmasa da "taş" olduğu için farklı muamele görebilir. İnsan basit olabilir. Böyle bir bayanın kendilerini "ezik" hissettiklerini düşünmesine sebep olan şey ise aklında canlandırdığı o erkeğe ulaşamadığı için kızgın olmasından kaynaklanabilir. Fiziki olarak mükemmel görünüme sahip bir erkekle birlikte olduğu için onu aldatması veya sahiplenmemesi gibi durumlardan rahatsız olmadığı için çirkin erkekler öyle hissetmese de onlara uzun bir süre ezilmişlik yaşadıklarını söyleyerek rahatlayabilirler. İki şekilde ayırmışlardır erkekleri: Çirkin, yakışıklı. Fiziki görünüm beyinlerini yanılttığı için iyi özellikler birinde kötü özellikler ise diğerinde barınır.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbergen ve osloda yakşalık işimden dolayı 1 yılım geçti özellikle bergenli ırkçı kişilikler ne türk kızına ne rus kızına bakar oslo biraz daha kozmopolit biryer ama 187im şunu söyleyim 150-165 arası türk kızlarına bakmazlar ben bile kısa kaldığım yerler oldu nasıl bir hormonları var onu anlamış değilim boy ortalaması en az 185 adamların.. pigme sever olduklarını sanmıyorum onun yerine köpek falan beslerler herhalde... öyle yakışık falan değiller hatta insan bile değiller saplantılı tipler içtikleri herşeyin son kullanma tarihine bakan hastalık hastası tipler ama tek beğendiğim noktaları adamlar metal müzik için doğmuş metal müzik severseniz tam yaşacağınız yer norveçtir kimse size uzun saçınızdan dolayı tip tip bakmaz küpenize dövmelerinize bakmaz kimse site satanist damgası vurmaz rahat rahat headbang yaparak yaşarsınız... mutlaka gençliğinizin bir dönemi norveçte geçmeli ama balık sevmiyorsanız tavsiye etmem adamlar sabah akşam balık yiyor penguenmidir nedir anlamadım.. yakışıklılık konusundada ben türk kızları illa yabancı damat takıntınız varsa belçikalı bulun derim adamlar hem karizma hemde entelektüel benim bile yavşayasım geldi :D
14 Yorumla
Soran+1 yılben burada bir çok norveçten isveçten gelen insanlar tanıdım evt erkeklerin boyu hep uzun ama çok kısa boylu kızları da var. tabi geneli uzun boylu olur.. ayrıca benim boyum kısa degl. ve daha da önemlisi konu bize bakıp bakmamaları degl. ne olursa olsun ortada bir gerçek var ne yaşam tarzları ve davranışları o gerçeği değiştirmiyor. adamlar çok yakışıklılar.
Cevap sahibi+1 yılbakış açısı bana göre yakışıklı değiller.. ya da şahsım adıma ne tip ne boy konusunda karşılarında kusurumu aşağı bir tarafımı göremedim..
Soran+1 yılsen erkeksin sonuçta kadınlar zevki önemlidir erkekler konsunda. daha iskandinav erkeğini begenmedigm diyecek bir kadın tanımadm ben
- +1 yıl
yahu isvec kadinlarinin tirnagi olmasin ben isvec te yasadim karim isvecli
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet şu an yaşlı olabilir ve evet sarışın olmaya bilir ama o bir isveçli :)
Dünyanın en güzel fiziğine ve gözlerine sahip ve ayni zamanda çok zeki biri.
3.bp.blogspot.com/.../marcus_schenkenberg.jpg
Marcus S...23 Yorumla
Soran+1 yılzaten sarışın olmak degldir önemli olan. onların genlerinde var esmer bile olsalar yakışıklı olurlar
- +1 yıl
Sen bakma buradaki mız mız erkeklere. Gün boyu kendi ülkelerin kadınları küçük düşürüp duruyorlar. Kendi ablaları anneleri kürt/ türk. Kadınları küçük düşürüp havalarını almak istiyorlar bir de iskandinavya erkekleri cüce türklere bakmaz vs palavrasına inanmayın. Erkek erketir :). Öyle bakıyorlarki. Öyle çapkınlarki.
Neyse. İçimiz açılsın diye foto paylaşmak istedim. Güzel hafta sonları :).
Soran+1 yılhaklısın tabi.. tşkler bu arada sana da güzel hafta sonları :)
Of diyorum onlara ben yaaa yirim yirim :D
245 Yorumla
Soran+1 yıl:D..
- +1 yıl
Siz de rus kızlarının güzel olduğunu kabul edin
Soran+1 yılrus kızlarının güzel olduğunu tabiki kabul ediyoruz. ama iskandinav erkeklerinin yanında hiç olduğunuzu siz de kabul edin bari
- +1 yıl
Bak cicis kiz sen o* olmazsan diklenmezsin... adam ol ona gore muamele yapayim.
- +1 yıl
Ozr sana yapmadm bu yorumu ozur
Soran+1 yılbu itlere bak ya diklenmezsin bilmem ne diyor. bunları seni aşağılayacak sen de susacaksın.
Soran+1 yılwolk sen ibneğim dememismiydn. i*ne olarak hiç kimseye hakaret etme hakkın yok.
Soran+1 yılfalke wolk ın başka nikimisin nesin nerden çıkıyorsnz köstebek gibi ya. o bir ibne. ayrıca insan olmayacak kadar da karaktersiz
Soran+1 yılwolk yazdıklarına ortada. anansını sattığımn iti
Soran+1 yılfalke o cocuk dedign ite yüklen az biraz eger samimiysen. sen kızsın o ne derse desin sen sus bu mu olay. ?
Soran+1 yılkapa ceneni wolk. yazdığını her bok ne olduğunu gösterdi zaten
Soran+1 yılfalke sana da o saydıklaırnı saysa sen de çoktan çirkinleşmiş olurdun. evt kadınlar kadın diye mal ya da sinirsiz degldir.
- +1 yıl
fAlke kardeşim burada savaşı başlatan o kaşar. kendini bir bok sanıp bizleri kıçı kırık bir ırktan üstün görüyo nası bir türk kızı hayret ediyorum. kesin soyu türk değildir ermeni tohumudur. bide adam gibi şeyler yazıp burdakileri aşalamasa biz bişi demeyiz sonra da gelmiş düzgün konuşmuyosun demiş. gerizekalıya bak sen gel bizi eleştir sonra düzgün konuşmamızı bekle yok yaaa :/
Soran+1 yılseviyesiz olduğu konusunda haklsın. evt seviyesizlerle seviyesizleşiyorm sinirlenip. değiştirmem lazm demek kendimi. sayemde kaç saatir hayatı boyunca hiç koyulmadığı kadar insan yerine koyulup cevap aldı.
Soran+1 yılbiz diye sığınıyor birilerinin arkadasına şuna bak. ettiğin küfürleri de tüm türk milletine bedel et istersen tam olsun. pislik
- +1 yıl
ben senin gibi kaşarlara ederim küfrü düzgün bir kıza vatanını milletini seven bir kıza asla laf söylemem söylettirmem söyleyen de karşısında beni bulur ama sen ve senin gibiler bu lafları hakediyosunuz. burada seviyesizliğini sen gösterdin ben kimseye sığınmıyorum konuda sadece bana değil başkalarına da aynısını yapıyosun etrafındakilere bunu yapıyo musun hee? kesin yapıyosundur ve böyle yaparak yerin dibine giriyosun.
Soran+1 yılwolk sen kimsin ya bana vatan sevgisnden bahsediyorsn. anneni bile sattın aşağıda iki dakkada. git geber allahını seversen. sana son sözüm: defol! az gururun varsa tabi.. poene sen de kusura bakma. dakka bir gol bir bildirm geliyordur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu sene staj için osloya gidicem istersen sana yollayım bir tane? şaka bir yana çok güzel türk kızları da var çok yakışıklı türk erkekleri de. ama son nesil türk kızlarının hali beni endişelendiriyor. kızlar artık kocalarını/sevgililerini boynuzlamada erkekleri geçti, bekaretin önemi kalmadı, artık 1 saat önce tanıştığı adamla aynı yatağa giriyorlar, kendine bakire diyen kızların yaptığı da ortada (namuslu kızlar alınmasın), erkeğin parası için evlenmekle kalmıyorlar bir de onları küçümsüyorlar. anlayacağın bir türk kızıyla evlenmem için çok zor durumda olmam lazım. ben ukraynalı hayranıyım. onlar hem ölümüne sadık hem melek gibiler.
soruna gelince kalacağım yere bakmak için gittiğimde belki erkek olduğum için bunu söylediğimi düşüneceksin ama boylarının uzun olması dışında pek bir numaraları yoktu. hem yeni soyulmuş salatalık gibiler. kılsız tüysüz. bunu da ilk defa senden duyuyorum. gerçekte hiç iskandinav erkeği gördün mü diye de sormak isterim.
ayrıca ister inan ister inanma dünyada müthiş bir türk erkeği hayranlığı var. yani nereye gidersen git ben türküm dediğinde dikkatini çekemeyeceğin kız yoktur. evet doğru çok yakışıklı değiliz ama o kızları bizde hayranı oldukları şey sahiplenme, kıskançlık, cömert ve yardımsever karakterimizdir. eski türk erkeklerinde 3 kutsal şey vardır. at-ana-avrat. bunun modern hali araba-anne-eş tir. işte senin hayranı olduğun erkeklerde bu değerler yok.
son olarak yorumlarda okudum adamların direk anasına saydırıyorsun. yani 3 kutsalından birine. biraz daha saygılı olmalısın216 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılanlaşılan bir kızın kuyruğuna basmışım ki eksilemiş. şunu da ekleyim dünyada iskandinav erkekleri çok yakışıklıdır gibi bir gerçeği ilk defa senden duydum.5 ülke gezdim. siz böyle devam ederseniz o beğenmediğiniz kamil türk erkeklerini de polonyalılara, ruslara, almanlara, boşnaklara falan kaptıracaksınız. soruma da cevap vermedin. hayatında hiç iskandinav erkeği gördün mü?
Soran+1 yıldünyadan haberin yok be cevaplayan ondandır.
Cevap sahibi+1 yılbana dünyadan haberi yok diyen gezgin. hayatında yaşadığın yer dışında kaç tane ülke gördün? kaç dil biliyorsun? iskandinav bölgesini haritada gösterebilecek misin? kaç tane yabancı arkadaşın var?
benim bildiklerimin milyonda birini bilsen içim yanmayacak. gelmiş bir de dünyadan haberin yok diyo- +1 yıl
görse ne farketçek kanka sabit fikirli dolaşıyo etrafta. ama o dediklerin kesin olcak ama bizim kaşarların haberi yok işte kendini bu kadar ezdirmenin manası ne anasını satiim. kanka kız hasta hasta canı ya.. k istiyo. istersen gel beraber kızla bir threesome yapar onun açlığını söndürürüz :D
Soran+1 yılya boş boş konuşma da git işine.
Soran+1 yılwolk. kovamazsan şerefsizsin ! hadi kov da görelim.
Cevap sahibi+1 yılsaol kardeşim WOLKYDJ.
soran herhalde okumadım senin hayranın olduğun yere gidicem bu sene. istersen adresini ver de sana türk erkeklerinin neler yapabileceğini göstereyim.
Soran+1 yılgit git bu yazılarımı hatırlatırlar onlar sana :D
Soran+1 yılsürünüyor beynin wolk salagı.
yakışıklılık önemli mi... evet hem de çok... öyle böyle değil... ama tarih sayfalarında yer bulamamış kendine... ya da bir halk hikayesinde adı geçmemiş hiç birinin de... sadece Hz. Yusuf anlatılmış güzelliğiyle ve yer bulmuş Kur'an-ı Kerim'in satırları arasında... ve bu kıssa kıssaların da en güzeli olarak geçer Allah katında... Hz. Yusuf güzeldi elbet hem de çok güzeldi... eminimki daha gelmemiştir böyle bir güzellik abidesi... ama güzelliğinin yanında bir de güzel ahlak sahibi... onca güzelliğe rağmen sırt çevirebilmesi mısır melikesi züleyh'ya... yetmiyor güzellik seni tarihe yazmaya ya da yakışıklılık... demek ki ekstra şeyler de lazım bunun yanında :))
20 YorumlaOlabilir, neden olmasın. Ama siz de bir yakışıklı erkek için o ülkelere gitmeyeceğinize göre sorun yok :) zaten bir yakışıklı diye sevecekseniz sevmeyin :) yakışıklı olmak dünyanın güzel kızı olmak hiçbir şey değiştirmez, insanın sevdiği kişi en yakışıklı en güzeldir. Aşk her şeyi değiştiriyor.
112 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın.:)
Soran+1 yılorası önemli degl bişey aradağmz yok.. sonuçta aramakla ilgili bir konu degl. ama bu arda başarsak çoğumuz hatta hepimiz giderdik oralara bu de bir gerçek olarak not düşülmüş olsun buraya :D
Soran+1 yıldedigim gibi haklısın gönül severse olay biter ama bu karakter için çok önemli bişeydir. ben en çok karakteri saglam olan birine deger veririm. ama bu konu için yapılacak yorum degl ki seninki. kimse senin söylediklerini vurgulaman gereken bir paylaşm yapmadı burada (kendi paylaşmmdan bahsediyorm tabi) dolayısyla konuyu başka yere çekmiş oluyorsn. gereksiz. ayrıca görüntü önemlidir bunu en iyi erkekler bilir. ve ben şahsen yakışıklı diye iskandinav erkeklerine bayılırm. bunun tersine söyleyen kadın dürüst degldir zaten. baksana ülkeye kıvanc tatlıtuğ diye iskandinav ülkelerinde çirkin sayılacak biri nasıl bir konuma geldi insanlarn begenisi sayesinde.
- +1 yıl
bu konuda herkes benimki gibi bir paylaşım yapmadı diyerek konuyu başka yere çekmiş olmuyorum. unutma onların aklına bu da gelmemiş olabilir. Her insan farklı düşünür. Eğer gereksiz diyorsan ki dedin, yorum yazma gereği de duymazdın. Düz mantık giderek kimse bunla ilgili bişey yazmadı diyerek gereksiz bir cevap oldugunu sanmıyorum. Başka bir sebep olsa neyse. Yakışıklı olabilirler diyorum bende, herkes de rus kızları daha güzel diyor. Ama birisini seversen ne o iskandinav ülkelerindeki yakışıklı erkekleri düşünecek vaktin dahi kalmaz. Dünyaya açılan tek penceren sevdiğin kişi olacak çünkü. Ya da bana göre öyle. Teşekkür ederim :)
Soran+1 yılmadem konun boyutnu değiştiryorsn o zaman şöyle söyliim: evt sevince bir başka atar kalp ama. sevgi biten ve sonu pişmanlıklar getirebilen bişeydir. bence en iyisi gönlünü hoş tutarak yaşamak. en mantıklısı bu evt. üstelik çalışan bir kadın için sevgi evlilik gibi şeyler kesinlikle gereksiz ve zararlıdır. o yüzden birine baglanmamak en dogrusu
- +1 yıl
konunun boyutunu değiştirdiğimi sanmıyorum. herkes bir şeyden farklı anlamlar çıkarabilir. zaten o yüzden bir şey yaparlarken kafa kafaya verirler. farklı fikirler söylenir. Sevgi biter de pişman olurum diye sevemezsin ki zaten. Çalışan kadınlar için sevgi evlilik gereksiz ve zararlı değil. Sana öyle geliyor. Önceden yaşadığın bir şey yüzünden böyle konuşuyorsun diye düşünüyorum. Başka bir konuda da kör kütük aşık olmak istiyorum falan diyordu. Sen düşün artık :) bağlanmamak en doğrusu değil bana göre. Sen sevgiyi evliliği sadece hayatının geri kalanını devam ettirmek, için yapacaksan zaten hiç yapma. Çalışan ve evlenen çook bayan var.
Soran+1 yılhyr önceden yaşadığm şey degl. çevreme bakmam yetiyor. ayrıca hayal etmem bir evlilik bir kadına ne getirebilir ki. hiç bişey. hem evde çalış hem dışarda kesinlikle gereksiz bişey.
- +1 yıl
Mutluluk getirebilir sana. Sadece para, iş mutluluk vermiyor. Kadın çalışırsa, evde erkekde yardım eder diye düşünüyorum. Veya durumları iyiyse hizmetçi falan vs. bunun gibi şeyler var. Yemeği dışarıda yiyebilirler. Evi temizlemesi için haftada bir hizmetçi gelir. Evde o kadar çalışmana gerekecek bir durum olmaz zaten. Çok yanlış düşünüyorsun. Mutluluktan göz göre göre kaçıyorsun. Ya da senin çevren kötü. Benim gördüğüm, yaşadığım çevre de böyle.
Soran+1 yılherkesin görüşü kendine diyelim o zaman.
iskandinav erkekleri danimarkalı, isveçli, norveçli erkekleri tanımlamak için kullanılır. şirin, sevimli insanlardır. çiğ sarı olmayan erkekleri de pek bir hoştu medeni, mantıklı, anlayışlı, sakin, yakışıklı, kültürlü, saygılı, her işte yardımcı, kadınları köle gibi görmeyen... kısacası tadından yenmeyen erkeklerdir.
bunlardan herhangi birine rast gelen dişi kişi muhtemelen bir daha iflah olmaz.
doğruya doğru şimdi ::D:DSF:dsfgdfghsdf32 Yorumla
Soran+1 yılsamimiyetin ve dürüstlüğün için teşekkür :)
- +1 yıl
hani adam sik dir
+1 yılSonrada niye türk erkekleri peşimizde değil oluyorlar. Bizene milletin adamlarından iskandinavlar yakışıklı olduğu kadarda çapkınlardır ikinci kadın olmayı kabul ediyorsanız sırf onlar için. Bizim erkekler krodur falan ama HAS adamlardır. Yarı yolda bırakmak onlarda yoktur başrol hep sensindir onların gönlünde.
13 Yorumla
Soran+1 yılheh seninkiler sapık direk be kızım. iskandiavlarda bir mediniyet var en azındna. bak yukardakılara nasıl pis pis herifler yaratıklar yorum yapmış.. ben türküm. ama türklerin hepsi böyle aşalk yaratıklardan oluşsa türklüğümden utanırdm.
- +1 yıl
Bakma sn burdakilere belki yaznların %85 abazadır ama şöyle bir gerçek var ki sokağa çıktığında gözün ilk bizim erkekleri görüyor herkes int tvden gördüğünü istr ama şöyle grçk var ki bizimkilerin bir kısmı diyorum bin basarrr o dediğin erkeklere.
Soran+1 yılhaklısın da ben zaten paylaşımımdaki asıl konu oydu türk erkeklerinden yakışıklı olanlar az olsa da çok yakışıklı oluyor filan yazdım da kimse oraya aldırmamış. asıl konuyu bırakıp küfür etmeye kalkanlar evt burdakılarn ne olduğunu gösteriyor..
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizim türk erkeklerinin verdiği cevaplara bakın onlar rus kızları deyip bizim kızlarımızı kötülerken bizim eleştiriye hakkımı olmuyor biz yabancı erkekleri beğenince hemen koruyolar kendilerini😄😄😄😂😂
Not: ispanyol erkeklerinede bayılırım😊24 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın güzelim. olayn bokunu çıkardılar kıskançlıklarndan. hyr yani söyledigmz yalan olsa neyse. tüm dünyann kabul ettiği bişey. ayrıca aşağılma durumu da yok
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle biz kimseyi aşağılamıyoruz biz zaten onların gözünde kezbanız bizim söylediğimiz sözlere niye bu kadar kuduruyorlar😄😄
Soran+1 yıldiger erkekleri kıskanıyorlar da ondan. gerçek olduğunu kendileri de iyi biliyor. dile getirlmesi iyice rahatsız ediyor. hep kendine güvensizlikten bunlar
Cevap sahibi+1 yılEvet canım haklısın biz kendimizi dünya güzelleri ilan etmiyoruz güzelede güzel deriz ama onlar yapamıyor bunu erkek egosu işte
+1 yılDikkat ettiniz mi bilmem kızlar.. malum türk erkekleri iskandinavlar kadar yakışıklı olmaz? Bu başlığı açıpda türk erkeklerine dokundurma yapıyorsunuz bu sizin görüşünüz... Ozaman cevap alıncada insanlara terbiyesizlik yapmayın lütfen kendi kafanızda bu ''bir gerçek bu bir gerçek'' diye saplantı yapmışsınız sizin gerçeğiniz başkasına göre değişebiliyorsa gerçek değildir ! düşüncedir, hanımefendi Yakışıklı bulmanıza lafım yok, Erkeklerde yurtdışındaki kızların çok güzel olması buradaki gibi altı şahane üstü Gümüşhane olmamaları bizimde gönlümüzü cezbediyorki,
Bence siz buralarda çürüyeceğinize yurtdışında yaşayın aa malesefki İngilizce bildiğinizide sanmıyorum ve uçak para+iş bulabileceğinizi sanmıyorum orada , çünkü bu yurttaki kızlar kariyer değil koca yapıyor, Sizde yurtdışını tatillik biryer olarak görüyorsunuz... Kolay gelsin.014 Yorumla
Soran+1 yılsizin sorununuz da sanmalarla yaşamanız.
- +1 yıl
Maalesef güncelleme yapmasaydınız keşke ağzınız gerçekten çok bozuk, Yurtdışında yaşamadan eksiklerriniz bilemezsiniz gerçekten karakter olarakda farklı yurtdışındaki insanlar erkeklerde-kadınlarda gerçekten üstün karakter olarka türklerden, Güncellemenizde yine Dünya genelidne kabul eidlen bir gerçek diyorsunuz? Siz gerçekten birazdaha ders çalışın. :)
Soran+1 yılağzım bozuk olmaz haketmeyenlere. hakedenlere hakettiği şeyleri söylicek kadar da kafam var.
- +1 yıl
Tartışmaya girmek istemiyorum vericek cevınız kalmadıkça çirkinleşiyorsunuz, Gizli kullanıcı olarak yazmanızın nedenide bu heralde çirkin bir karakterinizin olması,
Soran+1 yıltamam iyi günler. hoşcakal
- +1 yıl
Bayan diyeceğim size nekadar doğru olur bilemem bayan kelimesi uzun, saç ona göre yüz hatları ve cinsel değişim demek değildir? sizde erkek halleri var kendinize çeki düzen verin lütfen :) Bu kadar hırçın olmanızın sebebi aile baskısı altında kalmış duygular olarak yorumluyor... Veya fazla rahatlık , Kendinizi yetiştirmek için geç değil başarabilirsiniz :) Bu gidişle kavga edicek kimselerde bulamazsınız kendinizi yersiniz...
- +1 yıl
Sizede iyi günler.
Soran+1 yılhoşcakal arkadaşm senden tavsiye isteyen olmadı. tabi kadınlar üzerinde kurduğnz baskıları iyi bilirm. kadın küfür etmez böyle davranmaz öyle davranmaz. böylece sıkıştınz mı küfür etme özgürlüğü ile siz üste çıkarsnz. hadi sana hoşcakal. yazmazsan sevinirm.
- +1 yıl
Siz doğuda yaşıyorsunuz heralde öyle bakışlar orada hala devam ediyor maalesef türkiyenin yarısı çakma Avrupa yarısıda köyden oluşuyor.. Sizinde düşünceniz yanlış küfür etmek üstünlük değildir baskılayıcı bir harakettir siz bu küfür olayını çok seviyorsanız edebilirsiniz.. İyi bir şey değil ama Kadın içinde erkek içinde bunu bilmen gerek :) Ama kadının bir adabı vardır bunuda unutma onu kaybederse bir daha toparlayamaz... :) Yazıyorum yanlış düşüncelerinizi görün diye yoksa sizin bu karakter anlayışınızla etrafınızdaki insanlar ya sizin gibi düşünenlerden oluşur ya da kimse olmaz :)
Soran+1 yılne o sen sana taş atanlara gül mü atarsın. küfür edene küfür ederim. ! dedigm gibi tavsiyene ihtiaycm yok. git hemcinslerine tavsiye ver o kadar samimiysen.
- +1 yıl
Maalesef sizin durumunuz psikolojik bir sürüklenme değil , Ağaç yaş iken eğilir. Kavramına giriyorsunuz siz. Küfür edene küfür etmek maalesef siz bence düşüncelerinizi değiştiriniz yapmaya çalışın enazından dünya türkiye gibi biryerden oluşmuyor kendinizi geliştirin enazından geniş düşünün kendinizi tanıyın, Başka insanların yaptığı kötü davranışları onlara yapmayı tercih ediyorsunuz ! Ama Yaptıkları iyi şeyleri kendi açınızdan bakıp *Bana göre değil* değil diyorsunuz , karar verin Kötü huyları taklit ediyorsunuz, İyileride edin, ya da kendiniz olun..
Soran+1 yılboş konuşuyorsun. kendine kalsın tavsiyelrn. hoşcakal dedim niye uzatıyorsn.
- +1 yıl
Rapor : Umutsuz vaka
Hoşçakalın.
Soran+1 yılbir hoşcakalamadn sen de be. iki saattir neyse umarım bu defa susarsn
+1 yılUlen gelse onlardan biri sünnetsiz diye evlenmeyiz çoğumuz haha :D
24 Yorumla
Soran+1 yılbence biri çıksa karşımıza çoğumuz evlenmek için din bile değiştirir :D ben dindar olmadığım için bu arada sünnet filan umrumda olmaz
- +1 yıl
Benim için önemli haha :D Müslüman olsun Türk olsun benim olsun :P
- +1 yıl
hay gözünü seveyim şu kızı biraz örnek al :)
babanada dersin artık bana ben din değiştiriyorum hadi size eyvallah yahudi olmaya gidiyorum :D pardon '' EYVALLAH' ta demezsin artık.. - +1 yıl
kafir pen is icin dine satiyon pis turk
+1 yıl"sadece rus kızlarında değil dünyanın her köşesindeki her ırka mensup bayanlarda gözlemlenen durum.
misal brezilyalı kızlar da bayılır türk erkeklerine, koreli kızlar da...
izlandalısı, norveçlisi, isveçlisi bilimum viking torunları da...
kübalı aşık olur, amerikalı yangın.
nedir bu işin sırrı peki?
bir kere türk erkeği kadınına değer verir, onu sahiplenir.
düşünün yanındaki konsomatrise yan masadan baktılar diye kavga çıkarır cinayet işleriz biz.
bir rus erkeği yapar mı bunu? bir polonyalı? bir alman?
yapar mı?
yapmaz.
zira kadınını kıskanmaz bu ipneler.
işte her kadın kıskanılmak, sahiplenilmek ister ve bu duyguları bazen bir anlık dahi olsa bir türk erkeğinde tadar, onunla yaşar.
işte bu yüzdendir ki dünyadaki bazı meşhur gece kulüplerine giriş diğer milletlere para ile iken biz türklere bedavadır."
Ekşiden alıntıdır. NOKTA29 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten komedisnz ya. kimsenin türk erkeğini taktığı yok nasıl atıp tutuyorsnz böyle. neyse. avunuyorsnz işte hayallerle
- +1 yıl
Sende çok kömiksin. tabi sende haklısın kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. :) Ergenlik seninki de işte. Büyüyünce unutursun.
Soran+1 yılkedi uzanmadığı çigere mi :D :D komedisniz ya. bu kadar acınası durumuna düşürmeyin kendinizi mantıksızlığnzla
- +1 yıl
neden acıması duruma düşüreyim ki. Gerçekler hoşuna gitmiyor. çünkü beyninde yer etmiş yanlış hasta bir düşünceyi kabullenmiş durumdasın. ve eleştiri gelince Doğrular seni rahatsız ediyor. ama sen çok acınası durumdasın şu an ki düşüncelerinle. yazık.
Soran+1 yılya ne uzanılamayan et oldunuz. burada ona buna mesaj atıp lütfen konuşalm diye yalvaran erkekler de siz türk erkekleri deglmisnz. size mi ulaşamıyorm da mundar diyorm :D az mantık gerek size
- +1 yıl
işte bir yanlış daha :) kafanı seveyim senin :) burada bir kaç erkek böyle yapıyor diye herkesi aynı kefeye koymak seni başarılı yapıyor tabi. O na bakarsan bir kaç kızda mesaj atıyor. Hepiniz basit mi ya da ucuz mu olmuş oluyorsunuz? hayır çok değerli kaliteli hatunlar da var. Senin uzandıkların seni çok şımartmış anlaşılan tabi yaşla da alakalı. Bu arada mantığın kelime anlamını az bir yaz oku araştır sonra konuşalım.
Soran+1 yılaman bee
- +1 yıl
. :)
- +1 yıl
isvec erkeyis eni alir ama 60 yasinda birsi alir hahahha
+1 yılturk kizlarida artik sitede turk erkeklerine tepkilerini ve dusuncelerini gosteriyor iyimis boyle :)
15 Yorumla
Soran+1 yılya güzelim konu başka niye bu kadar kasıyorlar anlamıyorm. doğruya doğru bir konu açtıkşurda
- +1 yıl
yo ac tabi konunu bence problem yok
- +1 yıl
sen hic konusma benim sorumda verdigin cevabi unutma
- +1 yıl
Dogru ne peki? Sana dogru olan baskasina dogru olmaya bilir.. Ama senin ufak beynin bu gercegi isitemiyor malesef.
Sende ilerde bir turk erkegi doguracaksin ve bizim gibi cirkinin teki olacak :D cocuk kosacak kizlarin pesinden ama kizlar coktan kendi milletinin erkeklerini adice gömüp digerlerinden bahsedecek :) yahu begeniyor olabilirsin kendj halkini bu kadar gommek de ne
00 YorumlaTamam yakışıklılar kabul. Ama bir millet yakışıklı diye kendi milletini gömmeye de gerek yok.
21 Yorumla
Soran+1 yılnerde gömdük be güzelim. ya ne tuafsnz.
burada iskandinav erkeğini övüp türkleri yerin dibine batıran kızlar 5-10 seneye kara kaşlı kara gözlü bir türk erkeğiyle evlenip aynı genlere sahip erkek çocuklar yetiştirmeyecekler mi sanki? ben de çok beğenirim iskandinavları da büyük büyük konuşmamak lazım ;)
34 Yorumla
Soran+1 yılbeğeniyorsan olay bitmiştir. az saçmala. burada yarın kimle evlenecegim gel de yorum yap diye konu açmadık. ki ben evlenmeyi düşünmüyorm. begeniyormusun? evt. daha yakışıklılar mı? evt. konu kapanmıştır !
Soran+1 yılonlaraydı yorumun ama benim paylaşımıma mı yaptın. iyimiş kafan güle güle kullan.
- +1 yıl
yahu onlar sana bakmaz vallahi bu arda karim isvecli
İskandinav erkeklerini bilmem ben ama isveç gezimde beni hiç yadırgamadılar. kumral buğday tenli biriyim zaten pek farketmediler ama kadınları her alanda çok meharetliydi. Heeerrr konuda. fizik konusundada bizim deniz akkayalardan filan daha taş standart hatunlar gördüm. neymiş demekki iskandinav ırkı iyi ırkmış ırkta var bir pislik arkadaş.
00 Yorumla
+1 yılBende zaten türk değil iskandinav göçmeniyim kanka :)))
13 Yorumla
Soran+1 yılbenzemiyorsn ama :D
- +1 yıl
Bilmem beni getiren leylek öyle demişti kanki :)
Soran+1 yıl:)) .. iyi bakalım :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıltürk erkekleri gitsin iskandinavlar gelsin lütfen gidinnnnnnn değiş tokuş istiyoruzzzzzzzzzzzzzz :))
22 Yorumla
Soran+1 yılaynen de bazıları da ölsün. yukardakılar mesela. küfürcü itler. :D
- +1 yıl
babanda cirkin o zaman oa turk
Hayirlisi be gülüm =) gidip iskandinav li bir erkekle evlenemeyecegine gire yine turk erkeklerine kaldin =)
22 Yorumla
Soran+1 yılbelki taşınırım ne bilirsin :d
İskandinavlar ve Türkler gen formu olarak zannedilenden daha yakın akrabadır. İskandinav erkeği evet uzun ve beyaztenli kibar erkektir. Ama bizdeki kadar onlarda Best Of World olan model bulunmuyor. Dünya normlarına göre türk daha yakışıklı.
00 Yorumla
+1 yılkatılıyorum bizimkilerin ortası yok ve iskandinav ülkelerindekiler çok yakışıklı
11 Yorumla
+1 yılAma sonuçta yine türk erkeğine kalacaksınız
Beklentilerinizi çok yüksek tutmayın
zira erkekler aynı şeyi yapınca zırlıyorsunuz17 Yorumla- +1 yıl
yahu bunu bile bile neden cızırdıyorlar anlamam:D
Soran+1 yılya orası önemli degl burada bir gerçeği konu ediyoruz sadece. gelin geleceğimz hakkında yorum yapın demedik
- +1 yıl
Gereksiz tartışma konusu bunlar
Erkekler yabancı kızları savunuyor
Kızlar yabancı erkekleri
Topluca irtica edelim o zaman :D
Soran+1 yılya falan filan. kime ne. eminim erkekleirn başka kadınları konu ettiği paylaşıma aynı tepkiyi hiç göstermedn
- +1 yıl
profilim açık geçmişime bakabilirsin
kaç rus kızı sorusuna ne cevap vermişim bak
Ön yargılarınızdan sıyrılın artık
Soran+1 yılönyargı değil ben gitsin şunlar gelsin bunlar demiyorm. açtığım konu gayet dile getirilmesi dogal bir gerçek. önyargı yok bişey yok. bir gerçeği dile getriyorm ne var bunda
- +1 yıl
ben bana karşı ön yargından bahsettim
konu normal olabilir
- Aile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı.
+1 yılevet olamayı, z biz türk erkekleri patates gibi delikanlılarız.. ^_^ lakin moruk görsel olan erkektir ama yaa kadın işitsel ve dokunsaldır yani karşı cinsi seçerken bu şekilde hareket edilir falan filan..
00 Yorumla
+1 yılYa bırak Allah aşkına kilsız tüysüz çok Sarışınlar kız gibiler.
12 Yorumla
Soran+1 yılbiz severiz sen sevme:D
- +1 yıl
isvec kizlarida senden guzel
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle haklısın yabancılar ile Türk'ler arasında çok farkk varr
https://www.youtube.com/watch?v=oa8tezHlLjk60 Yorumlabu iskandinav erkeğinin ne farkı varda daha yakışıklı oluyor?
07 Yorumla
Soran+1 yıl:D...
Soran+1 yılyakışklınn gülüşü bile başka olur evt bunu anlayabilirsn
- +1 yıl
orası öyle tabi güzele herşey yakışır sözünü sadece tek cinsiyet gözüyle bakmamak gerek.
birde insanlarda şöyle bir psikoloji mevcud ; insanlar ellerinde olmayan şeyleri daha çok isterler mesela sarışın ülkelerin yoğun olduğu yerlerde esmer erkek veya bayanı daha çok sever sendeki böyle birşey olsa gerek
Soran+1 yılama orası dogru degl işte. sarışın ülkelerde esmer erkekler müslüman islam aman terörist gözüyle bakılıyor. maalesef gerçek bu.
- +1 yıl
buda malesef ırak suyie ve benzer coğrafyalardaki Cahil halkların itikadı bozuk insanların peşinde gitmesinden dolayı oldu. İnş bu müslümanlık karizmasını düzeltiriz. Birde yabancı ülkelerde artık şöyle bir düşünce hakim olmaya başladı, iyi müslüman kötü müslüman diye 2 grup oluşmuş kafalarında en azından eskisi gibi salt terörist gözüyle bakılmıyor. Bunu attın gibi bir kanıya kapılma sakın cünkü bende yurt dışında okuyurm o yüzdn bu konuda biraz daha tecrübeliyim
- +1 yıl
kezban yok oyle bir sey
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılilk defa senden duyuyorum, İskandinav erkeklerinin diğer Avrupa ülkelerindeki tiplerden çok ayrı bir tipi yok ki Hollandalılar mesela.
00 Yorumla Adamlar karizma katiliyorum ancak turklerin hakkini yeme bizdede var kaliteli insanlar. En azindan benim cevremde
10 Yorumla
+1 yılnice yıkılmış kızın arkasında yakışıklılığa aldanıp peişinden gittiği bir erkek yok mudur :)
10 YorumlaHaklısın, bunun sebebi çok kozmopolit bir yapımızın olması.
00 Yorumla
+1 yılHakikat ha karizmalar. tanidigim raikonen hakinen vardi adamlar şekil
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDünya'nın en iyi fiziği ve güzelliğine slav ırkı sahiptir dünyaca kanıtlanmtır, bende sarışsın severim özellikle iskandinavya kızlarını da. Erkeklere gelince orası biraz karışık esmer olanlar makbuldür. Ona göre karar verin artık. Esmer dediysekte siyahi kastetmiyorum.
14 Yorumla
Soran+1 yılyanılıyorsun iskandinavlar o konuda en iyidir. ama kadınlar konusunda slavlar da onlar kadar önemli.
Cevap sahibi+1 yılYaşına veriyorum, bilmeden konuşuyorsun.
Soran+1 yılherneyse senin dünyadan haberin yok
Cevap sahibi+1 yılyav he he
- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSarışın arıyorsan yani kriterin buysa sana tabiki iskandinav erkekleri yakışıklı gelir. Genç kalıyorlar, dikkat et 20 sandığın adam 50 çıkabilir.
00 Yorumla İtalyan erkekleri bitti şimdide İskandinav erkekleri çıktı başımıza :D :D
Allah yardımcımız ve küçümsemelere dayanmak için sabrımız olsun :)00 Yorumlagöz zevki normaldir. mesela senin hayatta yüzüne bakmam dediğin kara kıllı heriflere bebek gibi rus hatunları hasta oluyo görsen hadi canım dersin :D
00 Yorumlasiz mavi goz sari sac kilsiz erkeklerden hoşlanıyorsunuz o türün dişileride biz türk erkeklerinden hoşlanıyor garip
10 Yorumla
+1 yılStockholme gitmistim bu dediklerinden kimseyi goremedim. Tam tersi onlar beni kesiyordu kizlisi erkeklisi:)).
01 Yorumla
Soran+1 yılahahaha :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende iskandinavda yasiyorum:))) erkekleride cok ta abartilacak kadar yakiskli degil ama bazilari varki cann yakiyor
01 Yorumla
Soran+1 yıliskandinavda mı yaşıyorsn :D orası neresi kız.:D
siz türk kadının derdi ney ben anlamıyorum zaten türk kadınıda bir andrina lima etmiyor hepsini toplasan
00 Yorumla
+1 yılAah ah. Bunu yazan kişinin model 1995 faça şahin, attığı triple istediği erkek Lamborghini Gallardo. Ne diyelim kızlar, iyisiniz hoşsunuz ama Allah aşkına bir kendinize bakın bir de istediğinize.
38 Yorumla
Soran+1 yılyaaa ne alakası var. diyelim ki gerçeken çirkiniz konuyla ne alakası var :D çirkin olan yakışıklı erkeğe yakışıklı deme hakkına sahip degl mi. sizin bu saçmalıklarnzla anca böyle başa çıkılır.
- +1 yıl
Yakışıklı erkeğe yakışıklı dersin, ama gelip de Türk erkekleri şöyle, Türk erkekleri böyle, İskandinavlarla Türkler arasında şu farklar var diye yardırırsanız e biz de haliyle parlarız. Ayrıca hangi saçmalıklarımızla başa çıkmak için bu 20-60 IQ arası yöntemi buldun sorabilir miyim?
Soran+1 yıltürk erkekleri şöyle böyle? türk erkekleri yakışıklılık konusunda kıyaslanamaz iskandinavlarla dedim. bu bir gerçektir. gerçekle mi aşağılanmış oluyorsnz. o artk siz sorununz
- +1 yıl
Tatlım, Türkçeyi azıcık düzgün kullansaydın bu yanlış anlaşılmalar olmazdı biliyorsun değil mi :D
Soran+1 yılson cümlemdeki siz kelimesi ile mi vurdun beni aklın sıra. ne o yazacak bişey bulamadın mı. anlama özürlü deglsen cümleyi anlardn ama anlama özürlüysen hemen düzeltiim o 'siz'i: siz=sizin
Soran+1 yılhard sabahtan her yerde yorum yapıyorsn amma dokundu sana paylaşm.
- +1 yıl
bu rus kisaknmis
sen oyle diyorsunda kizlarida guzel yani. O yuzden bosa heveslenme turk kizi boy ortalamasi dusuk bu yuzden kaybediyorsunuz. Turk erkegine kalcaksin eninde sonunda yalanmi. Erkekleri yakiskliysa kizlarida guzel dogruya dogru. O yuzden sus simdi
44 Yorumla
Soran+1 yıltabiki kızları da dünynaın en güzel kızları. sonuçta o erkeklerin genlerini taşıyorlar
Soran+1 yılhard tam geri zekalısn
+1 yılyakışıklılar da bizimkilere kaldık mecbur AS:DAS:FD
00 YorumlaRus kizlarida tipsiz erkek seviyo zaten siz bize bakmayin gerek yok :)
10 Yorumlasen iskandinav erkeklerinden hoşlanırsın kocan TÜRK olur..
00 Yorumlaaynen katılıyorum bu ulkede hıc guzel kız olmazmı ya bakın ruslara ıtalyanlara brezılyalılara utanın bence kendınızden
00 Yorumla
+1 yılBen burada amac ne onu anlamadim bahsettiginiz toplum yakışıklı olabilir bunuda bütün dinyanin kabul ettigini soyluyosunuz e madem öyle kanıtlanmış birsey ise buraya yazmaktaki amac nedir?
16 Yorumla
Soran+1 yılnoldu ya bu konu mu rahatsız etti sizi aa bakın kızlar tipim nasıl diye soruların dolaştığı bir site için kaliteli bir soru işte. teşekkür edeceginize farklı konular açtığımz için bir de kınıyorsnz..
- +1 yıl
kesin terk etmiş herifin biri bunu bak yazıyorum buraya:))
Soran+1 yılamma klassiksnz ha. hep aynı tarz saldırılar hep aynı tarz savunmalar. anladık başka millete yakışıklı deyince kıskanıyorsnz ama biraz olgun davranın yahu :D
- +1 yıl
Bahsettiginiz konu ile alakali bir kinamam yok o benden yakisikli şu benden iyi gibi basit bir tartismaya asla girmem.. yalniz ben bunu paylaşmaktaki amaci yadirgadim kendi milletinin erkeklerini assagilamak.. kıyaslamak bile hata gibi tahrik edici cumleler kurup tepki gelmesine şaşırmanizda ayri bir komedi zaten..
Soran+1 yılbir gerçek neden aşağılama hissi dogruyor ki sizde. bir gerçek yani ve konu ediyorz. zaten siz duyun ya da duymayn kızlar bunları konuşur. sevgiliniz kardeşiniz neyniz olursa olsun bunları her kız iyi bilir iyi de konuşur. tıpkı siz güzel olan bir kızı nasıl konu edip konuşabiliyorsanz. yani toplumun günlük konularından biri buraya yazıldı diye bir amac var da yok kesin bir erkek terk etti de bilmem ne gibi düşünülmesi son derece kıt ve gereksiz bir düşünce yapısınn ürünüdür.
- +1 yıl
O dusuncenin sahibi ben degilim bir baskasi girmis araya.. var olan bir gercegi daha uygun kelimeler kullanarak gundeme getirseydiniz emin olun bu kadar tepki çekmezdiniz.. ayrica ben konu ile alakali bir tepki göstermiyorum size sadece uslubunuzu yanlış buldum..
Keçinin olmadığı yerde koyuna nasıl abdurrahman çelebi derlerse güzel kızın çok az olduğu ülkemin kızlarınada aynı muamele de haklıyız.
00 Yorumlayandık bu konu bitmez allah gönlünüze göre versin.)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl'' ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça '' herkes için geçerli sanırım bu laf kadın/erkek ayrımı olmaz.
00 YorumlaMadem en yakışıklı onlar neden rusların isveçlilerin türklere dibi düsüyo senin türk bildiğin adamlar ya kürt ya ćingene ya da göçmen piçi gerçek türk erkeği kenan imirzalıoğludur önce kimin türk olduğunu öğren sonra konuş
14 Yorumla
Soran+1 yılöyle bişey yok :D dibi düşüyormuş da bilmem ne..
Soran+1 yıltamam tamam. hadi bye
çok cahilsin, iskandinavlarda türk erkeklerine bayılır
25 Yorumla
Soran+1 yıltaybi taybi :D
- +1 yıl
ya arkadaş yakışıklılık güzellik görecelidir, dünya türk erkeğine hasta, sen iskandinav diyorsun, çoğuda öyle beyaz tenli sevmez, yani göreceli bir kavram bu, mesela türk kadınlarıda çok çirkin derler, iskandinav kadınları güzel derler, yabancıya hayranlık bütün milletlerde vardır
Soran+1 yıldünya türk erkeğine hasta ama bunu sadece türk erkeği biliyor dünyanın haberi yok
- +1 yıl
suna benziyor kadin evinde düğün erkeyin haberi yo0k ulan isvec sana bakarmi be sarsin kadin esmer erkek sever misal rus ama saris erkek esmer sevmez misal rus turk kadinlarina nefret edim bizim azeri kizlari sizden iyi
Sen şimdi kendini rus kızlarla kıyaslasana. Ellerine su bile dökemezsin. Trip yapmıyorlar. Veriyorlar.
11 Yorumla
+1 yılBosuna dert etme bakkalin ogluna verceklrr seni amcanin :)
00 YorumlaNedense onlarda bize hasta :) siz mavi goz sari sac kilsiz kivirtkan erkek hastalari ergenler bilmez bunu demi :)
413 Yorumla
Soran+1 yılonlar size mi hasta. D :D :D :D
Soran+1 yıl24 yaşım asıl ergen olan sizsinz ki dünyadan habernz yok ve olgun davranamıyorsnz böyle sorular karşısnda
- +1 yıl
24 yaşına gelmiş birinin hala yakışıklılık/çirkinlik kavramına bu denli önem verip, hakaret niteliğinde yazılar yazmasının bana göre iki sebebi olur.
1= sevgilisiyle ayrılmışlardır kendini bu şekilde rahatlatmaya çalışıyor
2= ergendir, kezbandır, acınasıdır. bunun başka hiç bir açıklaması yoktur:)
Soran+1 yılhakaret ne? nerde hakaret ettik. ya sabır ya. şizofreni misniz nesiniz. ne deseydim türklere kıyasla çok mu çirkinler deseydim. bu kadar büyük bir yalanı söyleyemem.
- +1 yıl
2. şıkmışsın, seni kim terk ettiyse veya red ettiyse acısını bizden çıkartmaya niyetlisin hadi bakalım hayırlısı:))
Soran+1 yılne kadar ergence yorumlar yapıyorsnz böyle ya. ikiniz de. kaç yaşndaysanz artk. salaklık bende ki adam yerine koyup cevap veriyorm
- +1 yıl
ergence soruya ergence yorumlar gelmesi muhtemeldir, yadırgama.
- +1 yıl
sen kendini hakaret ederek ifade eden bir çocuksun
Soran+1 yılhas boş boş konuşma allahını seversen. azıcık beyinniz olsa bu paylaşmda bu kadar trip atmazdnz zaten
Her ırkın kendine has özelliği var Türk erkekleride kodum mu oturtur anlatabilmişimdir umarım ama ben Türk kızlarının bir özelliğini göremedim ama çok kıllı olmanız bir özellik olabilir.
131 Yorumla
Soran+1 yılkodum mu oturtur evt ama bir kadınlara gücü yetiyor o konuda :D
Soran+1 yılçok mu iskandinav tanıdın da atıp tutyorsn. ben söyliim evt yeteri kadar tanıdım. görgü kuralları kıbarlıkları zaten başlı başına hayran kalma sebebidir
Soran+1 yılhıhı tabi tabi
Soran+1 yılne saçmalıyorsun?
Soran+1 yılne sataşması arkadaşm ne saçmalıyorsn. siz kendinizi ne sanıyorsnz. işimiz gücümüz yok size mi sataşıcaz. dogruya dogru bir şeyi konu ettk diye az triplere girin be
Soran+1 yılbasitliğiniz göz kamaştıryor
Soran+1 yıluçuşa geç bence sıktın boş boş saçmalamanla
Soran+1 yılsen kendi boyuna tipine bak be manyak. beni görmeden hakkımda yaptığm benzetme de ne öyle. anneni mi tarif ediyorsn. her kız senin annen gibi olmaz.
- +1 yıl
Boyum 1.82 , allah yaratmış beğenmemiş olabilirsin , şu an bir kadın değilde bir erkek olsaydın senin adresini bulur seni öldürürdüm kimsenin anasına bacısına laf etme size karşı aciz duruyoruz diye küfür edip terbiyesizlik yapma şimdi gelsem annene küfürü bassam burada bunu mu istiyon ama ben senin gibi bir insan değilim karşı cinsime küfür edeyim.
Soran+1 yılküfür mü ettim annene eger bana küfür etsen küfür ederim de tüm soyuna ve hakedersin de. senin ettiğin hakaretleri gönderdim sana. ne kadar kadın karakterine sahip erkek varsa doluşmuş buraya. ben konuyu nasıl açtım şimdi sinir etmeyi becerdinz. oysa daha da nefret ettiryorsnz kendinize. hem tip yok hem beyin dedirtyorsnz
- +1 yıl
Daha nediyeyim sana ben bilmiyorum birde küfür mü ettim diyor, sen bana küfür etsen ne yazar yorumlarını gizliden yazacak kadar korkaksın zaten o sana yeter , nefret edip etmemen umrumda bile değil , madem bende tip yok beyinde yok , özelden çıkta sana bakalım , subaylık sınavında kuleliyi tutturdum senin gibi gereksiz birinin bana beyni yok demesine müsade etmem, yazık..
Soran+1 yılallahını seversen defol git.
Soran+1 yılkendi soyuma asla küfür etmem. kimseye de küfür ettirmem. ama senin gibi pisliklere ederim karşılık olarak. ben senin gibileri türkfilan olarak da görmem. ezik ezik beyinlernzle gelip normal bir paylaşm altında saldırıcı yapıcak kadar acınası durumdasnz.
Soran+1 yılkendi soyuma asla küfür etmem. kimseye de küfür ettirmem. ama senin gibi pisliklere ederim karşılık olarak. ben senin gibileri türkfilan olarak da görmem. ezik ezik beyinlernzle gelip normal bir paylaşm altında saldırı yapıcak kadar acınası durumdasnz.
- +1 yıl
Ben bu vatan için nezarete girmiş adamım , sen araplara ağlarken ben kerküğe yardım giden tıra bütün harçlığımı yatırdım burada gelipde boş muhabbet yapma benim soyum asker ailesi bende subay olacağım yani bu toprakları benim ailem koruyor kolluyor burada gelipte namusunu koruyan insanlara hakaret edemessin sen bir insanın ailesine , akrabalarına çok kolay hakaret ediyosunuz düşünmüyosunuz karşınızdakinin gururu kırılır mı küçücük bir tartışmayı anneme hakaret edecek kadar büyüttün şimdi senin namusunu koruyan insanlara hakaret ediyorsun , normal bir paylaşım olarak görüyor musun sen bunu ayrıca?
Soran+1 yılyorumunu okumadım okumam da. son sözüm defol !
Soran+1 yılnoluyor it oğlu it. sözünü geçirmediğn için hakaret mi saydırdın şimdi de.. orospunun doğurduğu. geber !
- +1 yıl
lan ben isvec de yasiyorum isvec erkeyi turk sevmez isvec kadin azeri sever buda sana kapak olsun 5 yildir isvecdeyim benden iyi mi bilceksin pi c
+1 yılBenim anlamadığım tamam yakışıklı olabilirler ama kızlarıda gayet güzel ve bakımlı burada size gelcek bakçak değiler ya davul bile DengiDengine
Rus kızlarına gelicek olursak evet güzeller gerçekten Türk erkekleri de ne buluyorlar anlamış değilim014 Yorumla- +1 yıl
Ahah -1 Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar
Size bakçak değiller ya anca hayaliyle yaşarsınız sonunda bir kro ile evleneceksiniz:)
Soran+1 yıl- verdim çünkü kimse türk erkeklerinde bir bok bulmuyor. o konuda yanılmaya bayılıyorsnz. iki üc tane rus kapak atıcak diye salak yerine koyuyor sizi buralara sıgnıyor kendi ülkelerinde etmedikleri hakaret kalmıyor türk milletine siz de sizde bişey bulduklarını sanıyorsnz
- +1 yıl
Yaf siz çokmu güzelsiniz bakımsız balık etliyim zannedip kendini şişman bir şekilde olanlar. Neyin kafasını yaşıyorsunuz kendinizi dünya güzeli mi zannediyorsunuz hiç duydun mu başka ülkelerden Türk kızlarını öven yok.
Ama erkekleri seven bir toplum var
Soran+1 yılhımm :D tamam tamam hadi iyi bak kendine. çok masallara inanmamanı tavsiye ederim.:)
Soran+1 yıldengi wolk malına takma. yazık edersin kendine.:D neyse hadi bye
Soran+1 yılite bak ya dagdan gelmiş küfürlerle bagdakını kovuyor.. sana son sözümü söyledim yukarda.
- +1 yıl
Sonuçta hepimiz Türk kızına ve erkeğine kalcaz:) Hayallerle yaşanmıyor:) sende kendine iyi bak
- +1 yıl
Gizli kullanıcı buralar fazla sana:)
Acı gerçek dengini bilecen
Dengini bilsen hiç sorun olmaz
Soran+1 yılburada bişey aradığım yok burası bana fazla ya da eksik gelsin.. bir paylaşm yaptm. ve son derece doğru olan bişeyi dile getirdim.
- +1 yıl
Haklısın dicem artık anlamıyor sun doğruları yazsam da
Biz Türk erkeklerini beğenmeyip yakışıklı arıyosan defol git bu ülkeden yallaahhh snn gibi birine ihtiyacımız yok Allah'ın kezbanı
271 Yorumla
Soran+1 yılulan mal senin ülken mi ki adam kovuyorsn. geri zekalılara bak ya kıskancltan ne bok atacaklarnı şaşırmışlar. zaten senin gibi karaktersiz şerefsizlere kalmayz..
Soran+1 yılee cehennem ol allah aşkına manyakmıdr nedir ya
Soran+1 yılallahın malı ya.. hele senin gibileri erkekten bile görmem söyliim. bir sürü adam gibi türk erkeği var. sen ne boksan artk konuşma tarzına bak malın. git annene et bu hakaretleri insanın sabrnı taşırmayn
- +1 yıl
Kezban olduğun burdan belli bir kere snn hayalinde ki erkekler hep piç serseri neden onlara bu yazdıklarını söylemiyosun çünkü götün yemiyo salaksın da o yüzden yiyosa onlara söyle hadi. Sizin bana durduk yere nefret kin beslemeniz artık sıktı sürekli siz bana kin beslerseni sebepsiz yere bende aize böyle konuşurum hakediyosun çünkü bunu Allah'ın kaşarı git piçlerle yat şimdi hadi
Soran+1 yılulan sen kimsinki. erkek bile deglsin. ezile ezile ne hale gelmişsin. normal bir paylaşm altında bile bu kadar triplere girip olay çıkarıyorsnz ya acınası durumdasnz. sizin gibileri tanıyacagma hep yalnız yaşarm daha iyi. karakterden yoksunznz tip de belli ne zaten kasmandan belli
- +1 yıl
işte bu. kızların şekilci birer kezban olduğu burada belli. SENİN ALLAH BİN TÜRLÜ BELANI VERSİN. senin gibileri istemiyoruz Allah seni bildiği gibi yapsın. sen kendini kraliçe mi sanıyosun l*n hee asıl sen kimsin? kendini bu kadar yükseklerde görüp durduk yere erkekleri aşalıyosun sen kendini ne sanıyosun da bunları söylüyosun kaşar?
Soran+1 yıll*n defol git erkekleri aşağılamıyorm ben senin gibi itleri aşağılıyorm. sen erkek filan deglsin. erkeklikten yoksun karaktersiz bişeysn. ayrıca kaşar da annendir. * ol git paylaşmmdan !
- +1 yıl
annemle doğru konuş yavşak sıçarım bir tarafına. siz beni tanımdana etmeden nefret kin besliyosunuz bana karşı siz bir kere tipe önem veren ama ne idüğü belirsiz olan erkeklerin yatağına giriyosunuz siz böylesiniz Allah kahretsin hepiniz bize diyosun ama sen acınacak durumdasın adın kaşara çıkcak kızım senin asıl sen beni tanıyomsuunda it diyosun bana. sizin sürekli benden nefret etmeniz beni bu hale getirdi. azcık insan yerine koysanız böyle şeyler olmazdı. sizina amcınız sürekli erkekleri küçük görmek.
Soran+1 yılallah seni ve aileni kahretsin it oğlu it. inşallah dilerim tüm ailen gözlerin önünde geberir tek tek. git ananın ağzına sıç. piç soyu. senin gibi itlerle başka türlü konuşulmaz. orospu. soyu
Soran+1 yıldaha bir bok yapmadığın halin mi bu. küfürler ağzından eksilmiyor. ezik yaratık.. git annene say bu küfürleri. ailece karakterden yoksun yaratıklar olduğunza eminim. evt hayatn boyunca belli ki kimse sana yüz vermemiş de bu hale gelmişsin. ve bundan sonra da kimse yüz vermeyecek. böyle de gebereceksin.
- +1 yıl
senin gibiler yüzünden gebereceksem daha iyi kurtulurum siz kaşarlardan ayrıca sen kendi milletini aşağılarken çok iyi iş yapmış oluyosun burada ezik durumuna giren sen oluyosun Türkiye de doğmuş birisin ve türk erkeklerini sadece yakışıklı değil diye yerin dibine sokup hayatından soğutuyosun bu yazdıklarının aynısını babana da söylesene götün yiyosa. kesin babanda tipsizin önde gideni. erkek görmemiş abazalarsınız hepiniz sizin iskandinav erkeğiniz varsa bizim rus kızlarımız var onlar senin gibi aşalayıcı değil
Soran+1 yıltürk erkeklerini aşağılamadm bir gerçeği söyledim. yakışıklılık konusunda iskandinavlara yakalaşamaz türk erkekleri dedim ve bu bir gerçek. ayrıca sen benim gözümde ne erkeksin ne de türksün. senin gibilet it oğlu ittir. itler bile saha büyük saygı hakeder gerçi. bence az gururun varsa defol git yorumumdan.
Soran+1 yıltürk erkeklerini aşağılamadm bir gerçeği söyledim. yakışıklılık konusunda iskandinavlara yakalaşamaz türk erkekleri dedim ve bu bir gerçek. ayrıca sen benim gözümde ne erkeksin ne de türksün. senin gibiler it oğlu ittir. itler bile daha büyük saygı hakeder gerçi. bence az gururun varsa defol git yorumumdan.
- +1 yıl
bir kere sen böyle yaptıkça senin karaktersiz olduğun belli senin bizleri sürekli aşağılayıp küçük görmen karakterli olduğun anlamına gelmez aksine sende itin kezbanın öne gidenisin. ztn senin gibi basit bir kızla tartışçak değilim ne halin varsa gör iskandiav erkeği istiyosan ısrarla bu ülkeden * olup gideceksin burada iskandinav erkeği yaşamıyo.
Soran+1 yılbizler ne be. ben seni aşağılıyorm. şahsını aşağıladm. konuyu değiştirme. o* annendir kaşar kezban ne dersen annendir. sen kimsinki beni ülkemden kovuyorsn it. asıl sen defol git temizlensin ülke senin gibi bok cuvallarındn. karaktersiz olucam tabi sana şu an çünkü karşmda bir karaktersiz var. ve ben herkese hakettiği gibi davranırm. umarm bir daha yazmayacak kadar azıcık karaktersn olur
- +1 yıl
ya bir * git sen ztn soruyu yazdıktan sonra kimin karaktersiz kimin basit olduğnu gösterdin ben ztn senin giblere kalmadım o soruyu sorarak sadece beni herkesi aşalamış oluyosun ne olduğunu inkar etme erkek delisi bir kaşarsın başka bişi değil. snn beni aşağılaman beni değiştirmez alt tarafı basit birisin. ayrıca kendine güvenmeyecek kadar da eziksin götün yememiş ki kendini gizlye almışsın iğrenç mahluksun sadece. yüzünü görsem kusarım valla.
Soran+1 yılyorumunu okumadım okumam da artık kendi kendi ula dur. son sözüm: CEHENNEM OL !
Soran+1 yılyorumunu okumadım okumam da artık kendi kendine ula dur. son sözüm: CEHENNEM OL !
- +1 yıl
iğrençsin sadece iğrenç yorumumu okumadın çünkü ne bok olduğunu kabul edemiyosun bana karakterden falan bahsediyosun ama bir iskandinav erkeği benim gibi çıksa o na bir bok diyemezsin çünkü salak aşıksın snn erkekte karaktere baktığın yok sen anca yakışıklı olsun serseri piç i*ne olsun yeter hadi git onlar seni yatağında bekliyo gelse de bir güzel becersem diye
Soran+1 yıliskandinav erkeklerine kurban ol sen. hadi naş. it
Soran+1 yıll*n defol git rus kızlarına yaz it cehennem ol yeter ki.
Soran+1 yılCEHENNEM OL !!!
Soran+1 yılsen şuna yerle bir olmuş egomu kurtarmaya çalışıyorm desene. yerlerdeymiş gülüyormuşmuş. ah ah acınası yaratık seniiii...
Soran+1 yıl:D noldu yerlerden kalktın mı. niye gülmeye devam etmedin? ben söyliim. zaten gülmüyordn. :P mal oğlu malsın! karşındakını mal sanıyorsn. ama yanlıyorsn. ayıca tükrüleni yalama. egon yerlerde diye ben açtım konuyu. bana kendi cümlemle dönme. mal!
Soran+1 yılve de ayrıca * olup git de çenen kapansın. çenesi kapanması gerekn sensin. bu benim paylaşmm. senin gibi itlere laf bırakmam
Soran+1 yılkeşke ölsen. içten söylüyorm
- +1 yıl
yazdıklarınla rezil oluyosun varya burada sadece ben değil herkes senin kaşar ve basit biri olduğunu görüyo benim egom yerlerdeymiş aşalardaymış farketmez burada en çok göze batan sensin senin su katılmamış bir kaşar olduğunu herkes öğrendi madem snn egon yükseklerde kim olduğunu göster de sokakta görürken aa kaşar kız burdaymış diyelim. yazarken hala gülüyorum sana :D benim çenem kolay kapanmaz ama senin çeneni birinin snn ağzına verdikçe kapanır ve bunu iskandinavlada ztn yapacak snn ağzına verip susucaksın.
Soran+1 yıl* git. uzun uzun yazını para verseler okumam. değersiz pislik.
Soran+1 yılhay ananın ağzına. l*n sen ergen misin yoksa sabahtan salak salak yorum yapıyorsn
Soran+1 yılCEHENNEM OL !
Soran+1 yılonlar annenin ağzına da sıçıyorlar yorumlara bir daha bak göreceksin. malum annenin ağzı halk kenefi. gelen giden sıçmış senin gibi bok cuvalı doğurmuş o da.:D
Soran+1 yılniye sen tüm paylaşmlarında saldıranlardan öyle mi kutuldun vererek mi. ha tabi i*ne olduğunu söylemiştin zaten öyle yapıyornsdur :D
- +1 yıl
nerde i*ne olduğumu söyledim l*n :D hasta mısın sen? git bir Bakırköye yat da baksınlar sana ha dikkat et ordaki hasta bakıcılar mikmesin vericisin ya o bakımdan. sen bide beni mi takip ediyosun da paylaşımlarımı falan eleştiriyosun. tamam bir kaşarı daha mikme fırsatım oldu yupppii :P sen de ztn kaşar olduğunu verici olduğunu egonu kendini miktirerek yükselttiğini söylemiştin. :D
Soran+1 yılkapa çeneni orospunun dogurduğu ibne. :O
Soran+1 yılasdfghjkgds sen kendindne haberin yok. sabahtan annene etmedigm küfür kalmadı hala burada sürünüyorsun. ölse annenin cesedini bile satacak kadar şerefsizsn belli.
- +1 yıl
anneme küfür ederek ne elde etmeye çalışıyosun bu basitlik niye yani bir kere düzgün biri olsan anaya bacıya küfür etmezsin ama sen busun işte. :D ya harbi krize girdim bu kadar basitlik bu kadar kaşarlık bu kadar vericiliği başka kız da görmedim yemin ediyorum. harbiden senin canın ya.. k istiyo başka bişi değil gelde 20 yıllık cinsel açlığını söndiriyim rahatla. :D
Soran+1 yıldüzgün olmayan bir o. ç una düzgün cvplar vermem. verirsem aptal olurum. senn gibi ibneyle böyle konuşulur.
Soran+1 yıl* git it oğlu it gel gel küfürleri et et.. sonra biz edince sen düzgün konuşursan olsun. mal oğlu mal. hayatın boyunca kimseden yüz bulmadığnı defalarca yazdın. seni insan yerine koyup bu kadar cevap verdiğim için ne kadar teşekkür etsen az olur bana.
Soran+1 yılya öl geber git allah aşkına ya
Soran+1 yıli*ne !
- +1 yıl
isvec erkeyi seni alir 60 yasinda birsi alir genc isvec erkeyi sana bakarmi rus kizlarnikiskanan
- +1 yıl
ulan anani s-km isvecli kizlara kurban ol pic ermeni
+1 yılTürk erkeği baska ya hafıf kırlı sakal kara kas kara göz bıraz yapılı vucut tamamdır
00 YorumlaYaşın küçük her sakallıyı deden sanıyorsun normaldir;-)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir gidinde ortam ruslara kalsın bıktık çirkin kızlardan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRus avratlardıda süper hem tipi on numara hemde naz yapmıyorlar am. k kezbanları gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizin gibi kezo'lar Rusların yanında patates kalır be...
10 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat