Aile & Toplum Yarım paket makarnaya kaç kaşık tuz atılıyor? gizliekdan_ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok açım ölücem Güncellemeler+1 yıl Tuz kaynarken mi atılıyor makarnayı dökükten sonra mı tuzu atayım Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim makarnayı yaptım yiyorum ama yapışmışlar 😑 Yarım paket makarnaya kaç kaşık tuz atılıyor? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Hülyahly_ Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 85% +1 yıl Kaynarken at tuzu yemek kaşığının yarısını veya göz kararı at yeterli 1 0 Yorumla
ruletci03 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 66% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. 1 yemek kasığı :D :D :D kanka ne bilelim sana kalmış az bir şey at karıştır ye az ise bir tık artır tuzu 1 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben suyu koyduğum gibi tuzu ve makarnayı koyarım kaynamasını beklemem 0 1 Yorumla gizliekdan_ +1 yıl Yedim Yorumla
SleepyHollow_ Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Göz kararı salla. yarım paketi nasıl yicen hem cegrek paket yeter sana. 0 3 Yorumla gizliekdan_ +1 yıl Yiyorum Yorumla gizliekdan_ +1 yıl Çok tuzlu olursa yemem Yorumla SleepyHollow_ +1 yıl Çöpe. mi dokecen hem Salcanin tuzu da War at işte 1 çay kaşığı felan Yorumla
barbzz1 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ben genelde sos a atıyorum tuzu kaşıkla atma çok gelebilir ben az atıyorum 1 çay kaşığı falan ax gelirse biraz ekliyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sana bağlı mesela ben tuzsuz yemek yiyemediğim için 5 veya 6 yemek kaşığı atıyorum. 1 0 Yorumla
Borsaci1455 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 67% +1 yıl 1 tatlı kasıgı at kanka :D 0 1 Yorumla gizliekdan_ +1 yıl Yaptım yiyorum şuanda Yorumla
Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 1 tatlı kaşığı yeter bence 😂 0 5 Yorumla gizliekdan_ +1 yıl A değil mi ya Yorumla gizliekdan_ +1 yıl Az Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Bilmem, tuzlu mu seviyorsun? 1 buçuk yemek kaşığı o zaman Yorumla gizliekdan_ +1 yıl Yaptım teşekkürler yiyorum şuanda 😅 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Tamam, rica ederim. Afiyet olsun Yorumla
PetroSexual Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Yarım kaşık, tuzun pek önemi yok aslında. 0 1 Yorumla gizliekdan_ +1 yıl Nasıl yok Yorumla
yakışıklıvefarkli Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Niye okadar acıkana kadar yemek yemedin 0 0 Yorumla
ByPoseidonn Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 711 cevap paylaştı. 1 çay kaşığı yeterlidir 0 0 Yorumla
PUSLUBEY Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl 3,,,,,,,,,,,,,,,,, 1 17 Yorumla gizliekdan_ +1 yıl Oha abartma Yorumla PUSLUBEY +1 yıl makarna tuzu emer şuandakı tuzlardada ış yok Yorumla PUSLUBEY +1 yıl kaynadıktan sonra at Yorumla gizliekdan_ +1 yıl Ama çok fazla değil mi ya Yorumla PUSLUBEY +1 yıl bak şimdi kaynamadan atarsan tuzu suyu geç kaynar kaynadıktan sonra tuzu at sonra suz şımdıkı tuzlarda ış olmadıgı ıçın o sudakı tuzun azıcıgını emıyor yanı merak etme he sen korkuyorsun 2 kaşık at ama yetmez :D Yorumla gizliekdan_ +1 yıl Birşey sorucam senin eski bir hesabın var mıydı burada kapattığın yani Yorumla PUSLUBEY +1 yıl neden sordun Yorumla gizliekdan_ +1 yıl Bir kaşık atıcam Yorumla gizliekdan_ +1 yıl Varmıydı yok muydu? Yorumla PUSLUBEY +1 yıl vardı Yorumla gizliekdan_ +1 yıl Nick adın neydi Yorumla PUSLUBEY +1 yıl çok soru sormadınmı :) amaç Yorumla gizliekdan_ +1 yıl Peki Yorumla PUSLUBEY +1 yıl pp dekı sensen hıç konuşmadık merak etme Yorumla gizliekdan_ +1 yıl Bundan önceki bir hesabim vardı Yorumla PUSLUBEY +1 yıl resimdeki sensen görüşmedık fake ıse resım bılemem :D Yorumla gizliekdan_ +1 yıl Kendi resmim Yorumla
Helenistikk Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl 1 tatlı kaşığı koy yeter :) 0 2 Yorumla gizliekdan_ +1 yıl Tatlı kaşığı az değil mi Yorumla Helenistikk +1 yıl 1'50 koy o zaman merak etme makarna tuzu çok cekmiyo Yorumla
Fıkracı Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl 1 buçuk yemek kaşığı yeter 0 6 Yorumla gizliekdan_ +1 yıl Çok değil mi Yorumla Fıkracı +1 yıl Suya atcan o tuzu zaten evet çok 1 yemek kaşığı at sudan makarnaya zaten çok geçmiyor o tuz Yorumla Fıkracı +1 yıl Suya atılır tuz qwhdjajnecjd Yorumla Fıkracı +1 yıl Ben de hiçbir şey bilmem sanardım seni görene kadar Yorumla Fıkracı +1 yıl 1 ymk kaşığı koy ama silme koy tepeleme koyma Yorumla gizliekdan_ +1 yıl Öyle yaptım teşekkürler 😘 Yorumla
nabernasilgidiyor Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl 1 tatlı kaşığı olur. 0 2 Yorumla gizliekdan_ +1 yıl Çok tuzsuz olur Yorumla nabernasilgidiyor +1 yıl Dene bakalım. 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kaynarken at tuzu yemek kaşığının yarısını veya göz kararı at yeterli
1 yemek kasığı :D :D :D kanka ne bilelim sana kalmış az bir şey at karıştır ye
az ise bir tık artır tuzu
Ben suyu koyduğum gibi tuzu ve makarnayı koyarım kaynamasını beklemem
Yedim
Göz kararı salla. yarım paketi nasıl yicen hem cegrek paket yeter sana.
Yiyorum
Çok tuzlu olursa yemem
Çöpe. mi dokecen hem Salcanin tuzu da War at işte 1 çay kaşığı felan
Ben genelde sos a atıyorum tuzu kaşıkla atma çok gelebilir ben az atıyorum 1 çay kaşığı falan ax gelirse biraz ekliyorum
Merhaba...
Yarım tatlı karşığı atmanız yeterli olur.
Sana bağlı mesela ben tuzsuz yemek yiyemediğim için 5 veya 6 yemek kaşığı atıyorum.
10 kaşık tuz koy sjjsjj
1 tatlı kasıgı at kanka :D
Yaptım yiyorum şuanda
1 tatlı kaşığı yeter bence 😂
A değil mi ya
Az
Bilmem, tuzlu mu seviyorsun? 1 buçuk yemek kaşığı o zaman
Yaptım teşekkürler yiyorum şuanda 😅
Tamam, rica ederim. Afiyet olsun
Yarım kaşık, tuzun pek önemi yok aslında.
Nasıl yok
Niye okadar acıkana kadar yemek yemedin
1 çay kaşığı yeterlidir
Tepeleme at gitsin
Ben hiç atmıyorum 😄
Gel knk ben yaparım sana 😄
Yarım çorba kaşığı
Yarım bence
3,,,,,,,,,,,,,,,,,
Oha abartma
makarna tuzu emer şuandakı tuzlardada ış yok
kaynadıktan sonra at
Ama çok fazla değil mi ya
bak şimdi kaynamadan atarsan tuzu suyu geç kaynar kaynadıktan sonra tuzu at sonra suz şımdıkı tuzlarda ış olmadıgı ıçın o sudakı tuzun azıcıgını emıyor yanı merak etme he sen korkuyorsun 2 kaşık at ama yetmez :D
Birşey sorucam senin eski bir hesabın var mıydı burada kapattığın yani
neden sordun
Bir kaşık atıcam
Varmıydı yok muydu?
vardı
Nick adın neydi
çok soru sormadınmı :) amaç
Peki
pp dekı sensen hıç konuşmadık merak etme
Bundan önceki bir hesabim vardı
resimdeki sensen görüşmedık fake ıse resım bılemem :D
Kendi resmim
1 tatlı kaşığı koy yeter :)
Tatlı kaşığı az değil mi
1'50 koy o zaman merak etme makarna tuzu çok cekmiyo
1 buçuk yemek kaşığı yeter
Çok değil mi
Suya atcan o tuzu zaten evet çok 1 yemek kaşığı at sudan makarnaya zaten çok geçmiyor o tuz
Suya atılır tuz qwhdjajnecjd
Ben de hiçbir şey bilmem sanardım seni görene kadar
1 ymk kaşığı koy ama silme koy tepeleme koyma
Öyle yaptım teşekkürler 😘
Tuzsuz ye
1 tatlı kaşığı olur.
Çok tuzsuz olur
Dene bakalım. 😊