Güncellemeler
+1 yıl
Bebeğe sahip çik diyen aveller yirmiye yakin kiz benden hamile kaldi hepsinden çocuk aldirdik bu avel bana geç söyledi ve çocuk alinamayacak derece büyümüs karni camiş yavrusu gibi olmuş bunda benim suçum yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nerden bulacak aga buldu diyelim hayatımda görmedim tanımıyorum dersin foton falan yoksa gelip sana ne yapabilir boşver
Aynen bro tek tek ev ev şehir şehir mi gezecek hayatta yaptığim akillica hareket manitalra oturduğun yeri söylememek
lan oglum bi halt yiyonuz namus denen şey yok mu sizde sahip çıksaydın ya kıza? evlenmeden yediniz o haltı evlensene hamile kaldıktan sonra öyle bırakıp gitmişsin
sen de kızı hamile bırakmasaydın korunsaydınız a mq ciddi bi ilişkiniz yoksa meden ilişkiye giriyosunuz aptal kafalar
Öyle zevki olmuyor et ete değecek :))) büssürü kızdan benden çocuk aldirdi bu biraz saalkk ilk defa basima geldi
salak et ete değecekmiş o zaman sonuçlarını da olabilecekleri de kabul edersin. babasına da bunu söylersin artık. bak öküzbaş eğer bu sorumluluğu alıyosan kız hamile kaldığında sahip çıkacaktın. kız orada dayak yerken sen hiçbi ceza çekmeden kaçamazsın adam mısın sen de be senin gibi iğrenç bi herifle birlikte olan zavallıya acırım senin gibiler midemi bulandırıyo.
çöpsün. dünya senin gibi gereksiz fazlalıklarla dolu. faydanız yok zararınız bitmez.
adi şerefsiz. zavallı kıza acıdım. bu arada o adam seni bulur emin ol. kafaya takan bi baba çok tehlikelidir. sen rahat uyuma bence illa ki bulur bi gün ağzına da s*çar inşallah eminim
Boş yapma verrrmeseydi isteyerek verdi birçok kızın ilkiyim hepsi isteyerek verdi bunda benim suçum. yok banane o baştan haber verseydi gerekli önlemleri alir hallederdik aldiriridik onun maalği
b*kunda boğul adi köpek adam mısın be
pısırık sünepe
allah korusun seni, ne psikopatlar var ülkede
Sanki zorla birseyler yasanmis gibi pesime duşecekmis herif
O çocuğu bir şekilde aldırırlar gibi geliyor bana
Bencede aldirsınlar sonra birde çocuk çikmasın başima
O düşüncede bir babaysa, herhalde ailesine laf gelmesin diye aldırtır. Seni kandrıyor da olabilirler mi artık çok geç falan diye
O is oyle olmuyor. Sadece eski, kullanilmayan bir telefon numarasindan bile kisinin her seyi dokumlenebilir
Not: Bilen biri
Bebeğe sahip çıkmak zorundasın. Kaçmakla olmaz
O bebeğe ne olacak? Hiç umurunda bile değil de