24 yaşında tam feminazi kız , İstanbul sözleşmesi diyor saçma saçma konuşuyor.
Feministler akillanmaz ugrasma
İnsan gibi anlat anlar bence
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu en büyük cahilliklerden biridir. Günümüz insanının kirlenmiş düşüncelerinden çıkan bir üründür. Maalesefki "kadın" konusu günümüzde çok kötü yerlere gelmeye başladı. Toplumsal olarak ahlak yoksunluğumuzun arttığı bir dönemdeyiz. Tecavüz taciz gibi fiiliyatlar cahilliğimizi daha da derinleştiriyor.
Katılıyorum
Feminizm algısıyla maalesefki kadınlar çok kötü bir konumda duruyor. Bu konu yüzünden çoğu kişiye üzülüyorum. Neyin olduğuny bilmeyen okumayan, araştırmayan, bilgi edinmeye çalışmayan yobaz biz gençliğe denk gelmek çok kötü bir şey. Feminizm adı altında kadınları çok daha kötü bir vaziyete sokan bir şey bu. Özellikle genç kızlar hiç bir şeyin farkında değil çok YAZIK
Ablamı doğru yola getirmem lazim
Ablanın nasıl bir şekilde zihni karalanmış bu konuda bilmiyorum ama senin yapabileceğin bir şey olduğunu düşünmüyorum
Cevap
2Cevap
Cehalet yenilmesi gereken en büyük düşmandır.😏 Sen üzerine düşeni yap güzel bir dille anlat yine anlamıyorsa bırak kendisi yaşasın görsün.
Akıllanması gerekmiyor o zaten akıllıymış ama senin bilinçlenmen gerekiyor gibi
Bilimsel çaba ile anlat ona. Bilimsellik ikna edici olabilir.
allah ablana sabir versin senin gibi bir kafasizla kan bagi oldugu icin bu arada İstanbul sozlesmesi yasatir canimin ici
İstanbul sözleşmesi kadına karşı pozitif ayrimciliktir ablamın bunu savunmasına inanamıyorum. Yaşatmaz öldürür. Erkeği ikinci plana atıyor bu aptal sözleşme. Canavarca bir sözleşme. Kadın cinayetlerini falan da durdurmayacak. Ayrıca kafasız falan değilim kardeş.
Akıllanması gereken o değil.
Feministlik gerçekten korkunç bir sey
Erkekleri aşağılamıyorsa sorun yok boşver
Akıllanması gereken sensin gibi görünüyor.
Rahat bırak kızı
Ama anlamı seviyorum ve öyle olmasını istemiyorum iyiliği için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?