Arkadaşlar kardeşimin kadın düşmanı bir incel olmasından korkuyorum ne yapmalıyım?

Bugün birşeyler anlattı kızlarla sorunları var. Kızlar serseri sever diyor sevgilisi olan erkekleri kötülüyor daha önce hiç böyle şeyler anlatmıyordu 19 yaşında hiç sevgilisi olmadı müdahale etmek istiyorum dedim arkadaşlarına danış sana birini bulsunlar diye ben sevgili istemiyorum hayatın gerçekleri bunlar diyor ama belli yani içden içe sanki kıskanç birine dönüşmüş ilişki yapanlara karşı. Bana da diyor kızlar seni sevmez beğenmez gözümle görsem inanmam malsın sen dedi. Hani dövmek de istemiyorum çocukken çok dövdüm onu da hatırlattı bana kendimi kötü hissettim ama herkes zaten kardeşiyle kavga etmez mi küçükken? Dövdüysem de yüzüne vurmuyordum ki.

Güncellemeler
1 yıl
Ben 24 kardeşim de 19 yaşında
Güncellemeler
1 yıl
Hani bende öyle çok kadın ruhundan anlayan aşk ilişkilerinde başarılı olan biri değilim belki abisi olarak sen ona kız bulsana o zaman diyeceksiniz ama ben kendime zor buluyorum o da uzun sürmüyor zaten
Arkadaşlar kardeşimin kadın düşmanı bir incel olmasından korkuyorum ne yapmalıyım?