Erkek arkadaşım beni annesine anlatmış, gerçi annesiyle kalmamış, teyzesi, kuzeni, arkadaşları falanda biliyor ve annesinin beni çok merak ettiğini söyledi, bende henüz ortada bir şey yok diye aramaya çekiniyorum açıkcası. Arasam biraz tuhaf olmaz mı? Oda konuş ne olacak falan diyor, çekiniyorsan ben sizi görüştürürüm dedi. Annesi beni merak ediyor, erkek arkadaşımda görüşmemizden taraftar, peki sizce uygun olur mu bu durum?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bişey olmaz ara tanış, illa tanıştınız diye evliliğe kadar gidecek diye bir şey yok
Sevmedim onlari🤔 bi garipler
Neden?
Oyle insanlar gordum pek icacici tipler olmuyorlar. Yuzgoz olurlar hemen mutsuz olursun. Erkek arkadasinda bi garip. Iyi erkekler oyle olmuyor bunu bilmende fayda var.
Nasıl yüzgöz olurlar ve iyi erkekler nasıl oluyor? Anlatırsanız sevinirim
Iyi erkek nasil olur diye belli seyler yoktur. Seni yaniltmis olurum. Ama bu sekilde seni annesine aratmaya calismasi hos degil, annesi cok istiyorsa o seni arar. Bide dedigim gibi ben kolu komsuda cok gordum o aile yapisini. sıkıntılı tipler hep. Cocuk normal olsa annesine der, acele etme, zamanla tanisirsiniz falan .. Anne duzgun olsa duydugu gibi hemen konusalim tanisalim demez. Biraz agirdan alir boyle seyleri. Anlatmasi zor ama senin anlattigin sey kullandigin her kelime tam oturuyor benim bildigim tiplere. Yani kisa bi yaziyla tam anlatmissin herseyi. oyuzden bukadar netim. Inanmazsan zamanla olacaklari soylim bunlar napip edip tanisacak sonra kisa surede hadsizlik falan yapmaya baslicaklar isi olmayan islerde yorumlar yapacaklar senin sinirini bozacaklar. Kisa surede yuzgoz olup araniz bozulacak. Moral bozmim ama bu kalip boyle 😄 sana tavsiyem. Mesafeni koruman. Erkek arkadasinin karakteri henuz tam oturmamis. Oyuzden seninle kendi ailesi arasindaki saygi ve mesafeyi koruyamaz.
Annesi beni arasın falan demedi, merak ediyormuş sadece beni erkek arkadaşımın söylemine göre, erkek arkadaşım anlatmış beni, resimlerimi vs göstermiş bu yüzden merak ediyormuş. Zaten annesin yaşı epey varmış, 50-60 larında falanmış. Buda en ufak oğulları.. öte yandan bende tanımak isterim kadını, iyi birine benziyor, fotoğrafını görmüştüm tontondu. Arayıp oğlu hakkında bilgi edinmek isterim, nasıl biri diye... olmaz mı? Bilemiyorum... hiç kız kardeşi yok, annesi kızları olsun istiyormuş ama nasip olmamış, beni sever falan dedi erkek arkadaşım.. sizce? Öte yandan moralim bozuldu... sıkıntılı tip dediniz ya...
Annesi arasin dememisse is biraz degisir. Cocuk evin kucugu diye belki biraz cocuksu kalmis olabilir. Yani olgun bi davranis degil aslinda kizi goturup tanistirmak. Mesela biyerde fenk gelmenizi saglayabilir. Onla gezerken sizi denk getirir normal arkadasim diye tanistirir. Anneler anlar zaten kiz arkadas oldugunu.. Illa kotu olacak diye bisey yok o arasin dememisse.. Ama gozunu acik tut mesafeni koru yeter.. Direk kiz arkadas vasfiyla gidip tanisman garip olur. Aileside soylemesede onlarinda hosuna gitmez. Sen gitmeye cekinirsen onlar daha kiymet verir sana. Bu saatten sonra ya tesadufen tanisilir biyerde denk gelinmis gibi olur. Ya da ailelerle tanisilir. ki ona da cok var anladigim kadariyla.
Yani aramayayım mı annesini? Ya birde şu var arada mesafe var... yani yazın ancak görüşürüz.. ve dediğinizi bi başka abla daha demişti, tanıdığımız. Öyle konuşurken kayınvalide ile asla yakın olma, her daim mesafeni koru vs demişti. Ama öte yandan kayınvalideyi sevip, arayıp halini hatırını sormak, ona karşı iyi olmak kötü bir şey mi? Böyle olsam beni daha çok sevmez mi? Daha çok kıymet bilmez miyim gözünde?
Evli olsaniz sorsan guzeldir tabi. Belki iyi bi insandir ama sen ararsan kadinin meraki gecer ama sana saygisi azalir. Bizey demez iyi davranir ama gozundeki kiymetin azalir. Bide zaten yasida varmis o donemin insanlari pek sevmez boyle seyleri. Velki test amacli istemiatir. Sen nekadar mesafeli olursan okadar saygi kazanirsin. Aileler tanistiktan sonra konusir hal hatir sorarsin tabi. Ama yine belli bi duzeyde.. Evlendikten sora serbest😄 ozamanda nekadar yakin olirsan okadar kiymetlisindir.
Vaaayy olabilir ya, test amaçlı söylemesi. Bakalım ne yapacak gibisinden. Ararsam öte yandan gelin güvey, meraklı olmuş olurum hem... ne kadar bilgi edinmek istesemde, zamana bırakmam gerekiyor... sabrr. İnşaAllah kötü, sıkıntılı değillerdir... çünkü yazdıklarınızı okuyunca bi an üzüldüm, moralim bozuldu. Erkek arkadaşımda fark etti üstelik moralimin bozuk olduğunu 😅
Bide sen bilgiyi erkek arkadasindan edinmeye calis. O daha genc ne anlarsan ondan anlarsin. Annelerimiz eski kurttur sana kotu mali sokusturur aldiktan 2 sene sonra anlarsin kaziklandigini😄 eski topraklara dikkat et. Iyi mali varsa gomer kendine saklar. Kotu malini över millete kakalar. Yorumlarim biraz abarti gelebilir ama aklinin bi kosesinde kalsin bunlar faydali bilgiler bana guven. Moralini bozma gozunu acik tuttugun ve oldu bittilere gelmedigin surece sorun yasamazsin. Mutluluklar dilerim.
Ben biraz fazlasıyla yufka yürekliyimdir... dediğiniz nasıl olacak bilmiyorum... çok teşekkür ederim bu arada!!!
Yani olabilir